2008 Ekim Anneleri

günaydınlaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrhihoyyyt
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım
h.sonu ist.a gittik dönüşte arabada yırttı kendini kerem zor uyudu eve gelince uyanıdı die bi ağladı daha önce hiç bukadar ağlamamıştı yırttı resmen dedim kesin boğazları tahriş oldu
neyse annemle kardeşimi de aldık geldik bizdeler şuan çok güsel oluo geldiğimde yemekler hazırdı
herkesi öpüyorum 3gündür giremedim geçmişe bakarım müsait olunca
öpüldünüz

çok güzel canım yaaa harika bişey bol keyifli günler diliyorum sana zemuszemus

sağol zambakcım.nivacım senin branşın ne ben de branşçıyım ama ilköğretimdeyim sen lisedesin sanırım.bu arada çoklu alıntı yapamadığım için tek tek yazıyom öhö öhö:utangac:

kimyacıyım canım anadoludayım

yook zeynepcim ya heyet kullandım bu zaman kadar ama daha da rapor alacak ne yüzüm ne de hakkım var.evet temmuz 1 e kadar gidecem.aslında ağlamasa azcık alışsa dert etmiycem.bugün okula gtmek bile öyle iyi geldiki...

canım heyeti nasıl aldın ya iyi bari ben mecburen ücretsiz izin aldım senin branş ne

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım
h.sonu ist.a gittik dönüşte arabada yırttı kendini kerem zor uyudu eve gelince uyanıdı die bi ağladı daha önce hiç bukadar ağlamamıştı yırttı resmen dedim kesin boğazları tahriş oldu
neyse annemle kardeşimi de aldık geldik bizdeler şuan çok güsel oluo geldiğimde yemekler hazırdı
herkesi öpüyorum 3gündür giremedim geçmişe bakarım müsait olunca
öpüldünüz

kıskandırma len:umursamaz:

günaydınlaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrhihoyyyt

sana da günaydın canım nerde bu millet leyla bile yokCADIARZUCADIARZU

günaydın millet dün gezdik akşama kadar ..oyuncak bulamadım gönlüme göre bide yürütec baktık ama onuda beğenemedim:umursamaz:..oğluma havuz aldımdelikafaduldendelikafadulden bıcı bıcı yapcaz..

gece 4 te yattım misafirim vardı:içelim: sabahta 7 de kalktım oğlum sağolsunkafamçokkarıştı
yoğun bi gün ve gece oldu şimdide başım ağrıyo:bbo:

slm millet, kardeşim kaza yapmış yaa, karşı taraf motosikletliymiş ehliyeti kaskı neyin yokmuş, bizim oğlan da tali yoldan çıkıyomuş, kusurun büyğünü bizim oğlana yüklemişler, herifler de tehdit ediomuş bizimkini, annemlere de söyleyemiomuş, 1 ay sonra da düğünü var, tam düğün önü iyi olmadı, morelim bozuldu yaa :delphin:

çok geçmiş olsun canım..Allah beterinden korusun..şu insanları anlamıyorum nasıl oluyoda şükretmiyolar canları için hala mal peşinde koşuyolar..bi de tehdit ediolar utanmazlar..:olmaz:
off ya odanın heryeriçamaşır dolu hem de ıslak koridorda skılığa çamaşır serdim gülçe gidip birini alıyo salona getirip oynuyo oynuyo elinden düşüğnce gidip birini daha getiriyo ben götürüyorum o getiriyo yoruldum yaaa yürütecine koymasam bu defa sürüne sürüne gidiyo yoruldum yaa

eeee annesi artık yaramazlık zamanı olcak okadarsositososito efe kaanda beş dakka durmuyo yerinde bizim yürütecimiz yok alcaz bakalım o zaman neler olcakkaydirigubbakcemile2
Herkese Slm Kızlar
İnşallah hepiniz iyisinizdir
Babalar günü için kızıma puan atın teyzeleri.....
ESMA ZÜMRAM VE BEN / HAKAN BUDAK - Milliyet - Bebek ve Çocuk - Hamilelik, Annelik, Bebeğinizin Bakımı, Eğitimi, Çocuklarınızın Psikolojisi
Görüşmek üzere Hoşçakalın....
verdim gitti hayırlı olsun opuyorumnanaktan maşallah:nazar:
ben geldim ve gidiyorummm :gitme:
kimse takılmıo buralara artık heeee Çok üzgünüm çoook
hoşgeldin delikafadulden güle güle:a015:
walla artık kimse uğramıyo doğru düzgün:gitme:
mrb kızlarr :delphin:
çok yoruldumm bugünn çokk ne var yokk bi bakimm :bbo:
sende hoşgeldin canımvereliniortak özletionuz kendinizi yaw:olmaz:
slm kızlar ben geldümm.şevval hala uyumadı pofff.bu arada eşimden öğrendim nasıl ekleneceğini.birazcık teknoloji özürlüyüm de.hadinn oyları bekliyoz.bu arada bizim hödük katılmış buna şaşıttı beni valla.ben onları habersiz çekmiştim bu fotoda şevval 2 aylık.gazlı dönemlerinde üstümüzde uyuyodu:)

AguAgu.com Yeni Nesil Bebek Günlüğü ve Ailelerin buluşma noktası

sizede verdim puan.opuyorumnanaktanhayırlı olsun maşallah kuzuya:nazar::nazar:

slm kızlar ben geldümm.şevval hala uyumadı pofff.bu arada eşimden öğrendim nasıl ekleneceğini.birazcık teknoloji özürlüyüm de.hadinn oyları bekliyoz.bu arada bizim hödük katılmış buna şaşıttı beni valla.ben onları habersiz çekmiştim bu fotoda şevval 2 aylık.gazlı dönemlerinde üstümüzde uyuyodu:)

AguAgu.com Yeni Nesil Bebek Günlüğü ve Ailelerin buluşma noktası[/QUOT

canım 1 oyda bizden size gönderdik hayırlısı inşallahopuyorumnanaktan

AguAgu.com Yeni Nesil Bebek Günlüğü ve Ailelerin buluşma noktası

canım sana özelinden msj yolladım ama özel mj kapalısın msn varsa ordan gönderebilirmiyim:sm_confused:

Slm Arkadaşlar nasılsınız
Bize tüm oy veren arkadaşlarımıza tşklerimi sunuyorum...
Nisacım bende sana oy vermeye çalışıyorum daha veremedim.
Bu arada mide bulantılarım felaket karnımda büyüyo gibi dualarınızı bekliyorum.....
Görüşürüz Öptüm Hepinizi...........

mrb kızlarrr :sm_cool:

biz bugün arıkanla buluştukk :lepi:

evet süperdi:lepi:

niye daha önce buluşamadık ki bizz..:oklava:

ay ne güzeeeeeeeeelllllllllll:teytey:
:olmaz:ama bizim nie haberimiz yok belki bizde gelcektik:1closedeyes:
neyse bidakine haber werinnaniknanik
neden bugün kimsecikler yok öksüz kaldım burda:gitme:

gell nen gell kaydirigubbakcemile
seninle tanışmayıda çok isterim benn sende istersen tabii :dance: gelme ihtimaliniz yok muu bu taraflaraa :delphin:

anaaaa sen yeter kş burada ol ve gel şekerim..opuyorumnanaktan bidahakine sende gel...kaydirigubbakcemile4

bizim evlerde çok yakın ya süper oldu.. :lepi:

Back
X