2008 Ekim Anneleri

teşekkürler kızlar.. kafaya takmıycam da işte yapamıyom. ama bu sefer tam yüz göz olduk yani.

ben oraya giderken aslında bunların başıma geleceğini biliyordum. çünkü bu iki sevimsiz her şeyi bilirler. bir onlar çocuk yetiştirmiş. kimsenin yaptığını beğenmezler. ukalalıkta üstlerine yoktur. neyse gittiğimiz gün akşama kadar temizlik yaptım evde. anammmmmm bir ev bu kadar mı pis olur. her hafta sonu da gidiyor ama iğrençti.. elayı oturtacak yer bukamadım düşünün yani. kendi odamı salonu toparladım süpürdüm sildim camlarını sildim salak kafam ne yapıyon yapsın eşek gibi ama yok yardım etcez ya.

benim ukala kayınpeder akşam üzeri elayı aldı yan komşularına götürecek orada bir soğuk kızlar anlatamam akşam elektrikli soba yaktım düşünün o kadar. hava soğudu canım sıkıldı zaten çocuğu hasta edecekler bi şey desem hemen cevap hazır. aldı çocuğu götürüyor. çalılıkların arasına girdi bunlar. bende kaynanayla balkonda oturuyom aaaa dedim başka yol mu yokmuydu ordan gidiyo dedim.. vay bunu diyen sen misin.

ne oluyoo sana dedi adam torununu sevcek filan da falan da başladı bu söylenmeye. ne dedim şiödi ben dedim. yok dedi var sende bir durum dedi .. bende bak geldiğime pişman etme dedim.. anmmmm kıyamet bundan sonra koptu vayy bu ne ağır bir lafmış.

sonra içeri geşçtim ben uzamasın diye o da geçti.. buzdolabına bir şey koyuyoo bu arada da ağzının içinden söyleniyor.. salak serseri diuo ben duyuyom.. artık dayanamadım. ne diyon sen dedim. duymuyom mu zannediyon sen dedim..

bu bağırmaya başladı bak ben sana demiyom da niye üzerine alınıyon diyoo...

bu durumda üzerşme aınmama normal değil mi..

offf neyse odama geçtim ben. o arada da ela nasıl ağlıyor dışarıda hemen çıktım çocuk korkmş çalılardan. ayağını çizmiş sanırım makiler. adam gelmiş diyo ki bu çocuğu hiç apartmandan dışarı çıkarmıyonuz ki diyo... al başına bir bela daha.. tabiii her şeyden korkar diyo.. bu da benim suçum. kendi salak gibi nerden gçtürüyo.. kafayı yedim. içeri geçtim ama nasıl ağlıyorum durduramıyom kendimi. eşimi aradım anlattıım o da annemi bilmiyor musun o sana dememiştier filan dedi. alınma üzrine dedi.teselli etti beni işte.

pazar günü iğrenç geçti akşama doğru eşim dgeldi. bu sabahta eve geldik. eşimle tartıştık. sen ne dedinde bağırdı sana diyo.....delirdim yaaa... anasını savunacak tabi...çok kııldım...
terbiyesizlik etmiş gerçekten, boşver canım ya üzme kendini, sanki sen üzülsen bişeymi değişcek, mutlu etme şunları üzülerek, ben olsam saçını başını yolardım orayı birbirine katardım, sen yine sabırlı davranmışsın, benim arkamdan salak serseri filan dicek de ben susacam, çart die yırtardım ağzını, dediğim gibi yavrum boşver üzme canını, cahilliklerine ver, allah sorsun hesabını, kalbini kırdılar durdk yere, herifini de hiç sallama valla, hepsi bi yerde aynı bu heriflerin, kendi sülaleleri bi tanedir ama sen her zaman 2. planda kalırsın, bi tek seninki diil hepimizinkisi öyle yani, er geç hatalarını anlıyolar da iş işten geçiyo işte, sen kızınla ilgilen sttret anasını satim :teselli:

terbiyesizlik etmiş gerçekten, boşver canım ya üzme kendini, sanki sen üzülsen bişeymi değişcek, mutlu etme şunları üzülerek, ben olsam saçını başını yolardım orayı birbirine katardım, sen yine sabırlı davranmışsın, benim arkamdan salak serseri filan dicek de ben susacam, çart die yırtardım ağzını, dediğim gibi yavrum boşver üzme canını, cahilliklerine ver, allah sorsun hesabını, kalbini kırdılar durdk yere, herifini de hiç sallama valla, hepsi bi yerde aynı bu heriflerin, kendi sülaleleri bi tanedir ama sen her zaman 2. planda kalırsın, bi tek seninki diil hepimizinkisi öyle yani, er geç hatalarını anlıyolar da iş işten geçiyo işte, sen kızınla ilgilen sttret anasını satim :teselli:

hem de ne terbiyesizlik.. canım ne söylüyorsun sen dedim ondan sonra yeminler ediyoo ben sana demedim eşine kızgınmış.. ve de sonra her laftan alınıyo ve her lafı üzerime alıyormuşum. yani utanmasalar bi de özür dilememi isteyecekler.. sabırrrr....

hem de ne terbiyesizlik.. canım ne söylüyorsun sen dedim ondan sonra yeminler ediyoo ben sana demedim eşine kızgınmış.. ve de sonra her laftan alınıyo ve her lafı üzerime alıyormuşum. yani utanmasalar bi de özür dilememi isteyecekler.. sabırrrr....

zaten herşeyi onlar bilir biz hiçbirşey bilmeyiz:kızgın:bizimkide beni 15 yaşında çocuk sanıp müdahale etmeye kalkıyo çocuğa kendi 2 tane büyütmüş efendim hemde yalnız başına falan diye başlıyo hemen.sanki ben mahalleliyle büyütüyorummirmirmirmir.yok çocuğa şunu giydir,yok bunu yedir gelmişim kaç yaşına o mu öğretecek bana:kızgın:
neyse bütün bilgisini ve hevesini kızına saklasın nasılsa o bakıcak onun çocuğunayerimseniben

yaa bugün benim doktorumdan çok güzel ve anlamlı mail aldım. Girayın resimlerini istiyo ara ara yolluyorum bende maşallah çok iyi görünüyor çok şanslı senin gibi annesi olduğu için falan yazmışta ayyy pek bi hoşuma gitti ya kızlar mutlu oldum:))

yaa bugün benim doktorumdan çok güzel ve anlamlı mail aldım. Girayın resimlerini istiyo ara ara yolluyorum bende maşallah çok iyi görünüyor çok şanslı senin gibi annesi olduğu için falan yazmışta ayyy pek bi hoşuma gitti ya kızlar mutlu oldum:))

o doktor kimse bana da yolla:roflol:laelaelaelaelae

arıkan çok ayıp etmiş kayınvaliden.çok üzüldüm senin adına.kırk yılda bir gidersin burnundan getirirler.boşver haşır neşir olmazsın olur biter:1hug:

o doktor kimse bana da yolla:roflol:laelaelaelaelae

canım benim jinekoloğumopuyorumnanaktançok tatlıdır,soyadı tatlıadım zatenyerimsenibenyerimseniben kendisi psikolog gibidir.herşeyimi paylaşırım onunla.o bile doğumunda kvalidesiyle stres yaşamış çok şaşırmıştım anlattığında:1shok:

amannn yavrum sıkma canını beeee, olan olmuş sttret, şööyle beynini bi boşalt bakim, relax ol azık, :teselli:senin stresin bebeye de yansır bak, onlar kendi yaptıkları ayıpla kalsınlar, kötükedihüso
kızlar ben anneme gidiyorum 2 gün yokum geçmişi okuyamadım
çıkmalıyım öpüyorum hepinizi

güle güle yafrım, öpüver anacuğunun pambık ellerindenzemuszemus

bende istiyom bendeeeeeeeee delikafaduldendelikafadulden

sağol canım onu bulana kadar 4 tane jinekolog değiştirdim çok şükür en sonunda doğru kişiye ulaştımyerimseniben darısı senin ve her kadının başınayerimsenibençok önemli ve hassas bir konu çünküa.s

benim cinekolokum da çok iyi biri ama irkek kaydirigubbakcemile3 herhal benimlen haşır neşir olmaz, bi de yusuf eymen 4 aylıkkene evlenmiş benim dr, hiç evlenmemişmiş, bekar adama göstertmişiz heryerimizi ulen:roflol:

benim cinekolokum da çok iyi biri ama irkek kaydirigubbakcemile3 herhal benimlen haşır neşir olmaz, bi de yusuf eymen 4 aylıkkene evlenmiş benim dr, hiç evlenmemişmiş, bekar adama göstertmişiz heryerimizi ulen:roflol:

allah ne hoş kadınsın sen yaakaydirigubbakcemile3 demek adam bekermış yeni evlenmiş olsun onlar alışık meslek icabı kötü niyetleri yokkiyerimseniben

allah ne hoş kadınsın sen yaakaydirigubbakcemile3 demek adam bekermış yeni evlenmiş olsun onlar alışık meslek icabı kötü niyetleri yokkiyerimseniben

hee öyle tabi, benim önceki drum da erkekti zaten, dra namahrem olmazmış mantığıylan hareket edioz da herif bekarmış yav kaydirigubbakcemile3hatta bi arkadaşa da önerdiydim, hatta ve hatta o arkadaşla da kkdan tanıştıydık, şimdik görüşüoz reelde, kocası illaki de bayan dr die tutturuyomuş, bende siz denize gitmiyonuzmu dedim gidiyoz dedi, ee o zaman orda mayo bikini giyyon cümle cemaat size bakıyo bişi olmuo da ondanmı utanıyonuz dedim, sora kocasını ikna etmiş arkadaş, benim doğum yaptığım drda doğum yaptı, geçenlerde de bebe görmeye gittiydim, bizim dr evlenmiş dediydim, anaaaaa dedi güldü, benim herif bekar olduğunu bilseydi asla götürtmezdi beni ona sakın duymasınf ilan dediydi kaydirigubbakcemile3

mrb kızlarr offf bilgisarım bozulduu :delphin: arada bii çalışıoo şuanda o anlardan birini yaşıorm anlayacağınız gibii :dilcikar: adaptöründe arıza var yarın alcam inş.olmazsa eşimin bilgisarından girerim meran0707 olaraktann kaydirigubbakcemile3

umarı herkes iyidirr zemuszemus

alıntı yapmıyorum yazdıklarım puff die uçabilir heran aklımda kalanları yazayımm :kahve:

celenim yavrumm tezeenn gelmişş gözünn aydınn olsunnnn :dance:
hayatım çok güzel kilo veriorsun maşalahh süper :lepi: o buzdolabının üzerine yazma olayı çok iyi oluyo yaa bende tam 12 mayısta başladım diyete o günden beri yazıorum kesinlikle işe yarıor a.s
ben mayo aldımm demiştim yaa onu değiştirdimm yaaa içime sinmedii :dilcikar: bikünü aldumm :lepi: yaa napimm kendime çok yakıştıramamıştımm bikiniyi ama bu güzel çok beğendim göbekte küçüldükçe bide yanarımm biraz daha görünümü değişir çatlaklarım die düşünüorum :dance:
hacer bugün 8 aylıkk olmuşş :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

giray 8.dişini çıkarmışş :nazar: maşallah kuzuya yaa delikafadulden

iboşumm sınavlarını geçmişsinn tebrik ederim :içelim: yalnız iki dersin ortalaması 67 olarak tutturduğun içinde ayrıyettennn tebrikk ederim vereliniortak kaydirigubbakcemile3

alexa gelmişş opuyorumnanaktan yavrumm çokk özlettin kendinii hemdee çokk :oklava: arada bi mrb yaz bilelim ki iyisinn Çok üzgünüm çoook kayınvaliden sana mı kaldıı lenn tühh :delphin: kıızı yokmuydu ona gitseysi Çok üzgünüm çoook umarım biran önce iyileşir...ya siz antayaya gelmicekmiydiniizz fisfisfis gelirseniz mutlaka bekliorummm bana özelden msj at temem mii gelirdee haber vermezsenn fururumm :olmaz: 20 gün kadar daha antalyadayım sonra kayseriye gitcem bende inş. :lepi:

arıkancım kayınvalidenide takma kafana boşverrr yavrum yaa :teselli: tanıdığım kadarıyla öyle sakin ve narin bir insansınki sesinin yükseldiğini düşünemiyorum senin :delphin: bu sorunların senden dolayı değil onların kendi karakterleriyle alakalı olduğunu düşün hayatım :delphin: eşine gelincede bazen oluyor eşlerimizde böyle şeyler bak önce ne demiş seni desteklemiş annesini babasını tanıor ama iştee ne olursa olsun anne babası bi yerden sonra da kabul edemiyorlar kabullenemiorlar idare etmek yine bize kalıor...hergün birbirinizi görüorsunuz küslükte olmuyor işte napalımm :çok üzgünüm: idare etcez :delphin:

Back
X