alıntı yapmıyorum yazdıklarım puff die uçabilir heran aklımda kalanları yazayımm
celenim yavrumm tezeenn gelmişş gözünn aydınn olsunnnn :dance:
hayatım çok güzel kilo veriorsun maşalahh süper :lepi: o buzdolabının üzerine yazma olayı çok iyi oluyo yaa bende tam 12 mayısta başladım diyete o günden beri yazıorum kesinlikle işe yarıor a.s
ben mayo aldımm demiştim yaa onu değiştirdimm yaaa içime sinmedii :dilcikar: bikünü aldumm :lepi: yaa napimm kendime çok yakıştıramamıştımm bikiniyi ama bu güzel çok beğendim göbekte küçüldükçe bide yanarımm biraz daha görünümü değişir çatlaklarım die düşünüorum :dance:
hacer bugün 8 aylıkk olmuşş :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
giray 8.dişini çıkarmışş

maşallah kuzuya yaa delikafadulden
iboşumm sınavlarını geçmişsinn tebrik ederim :içelim: yalnız iki dersin ortalaması 67 olarak tutturduğun içinde ayrıyettennn tebrikk ederim vereliniortak kaydirigubbakcemile3
alexa gelmişş opuyorumnanaktan yavrumm çokk özlettin kendinii hemdee çokk

klava: arada bi mrb yaz bilelim ki iyisinn Çok üzgünüm çoook kayınvaliden sana mı kaldıı lenn tühh

kıızı yokmuydu ona gitseysi Çok üzgünüm çoook umarım biran önce iyileşir...ya siz antayaya gelmicekmiydiniizz fisfisfis gelirseniz mutlaka bekliorummm bana özelden msj at temem mii gelirdee haber vermezsenn fururumm

lmaz: 20 gün kadar daha antalyadayım sonra kayseriye gitcem bende inş. :lepi:
arıkancım kayınvalidenide takma kafana boşverrr yavrum yaa :teselli: tanıdığım kadarıyla öyle sakin ve narin bir insansınki sesinin yükseldiğini düşünemiyorum senin

bu sorunların senden dolayı değil onların kendi karakterleriyle alakalı olduğunu düşün hayatım

eşine gelincede bazen oluyor eşlerimizde böyle şeyler bak önce ne demiş seni desteklemiş annesini babasını tanıor ama iştee ne olursa olsun anne babası bi yerden sonra da kabul edemiyorlar kabullenemiorlar idare etmek yine bize kalıor...hergün birbirinizi görüorsunuz küslükte olmuyor işte napalımm :çok üzgünüm: idare etcez