2008 Ekim Anneleri

Bende normal diye biliyorum benim annemde bizi sutten kesene kadar hic olmazmis bir ,bir bucuk yasina kadar da emmisiz

Kizlar dun benim hoduk beni gicik etti yemek yiyoduk bende kot pantolon giymistim biraz dar oldugundan gobegil 2 kat oldu :( gozune carpti hemen yuzume vurdu tabii benle dogum yapanlar cibik gibi olmus sirf beni gicik etmek icin diyo hani bu gobege ve catlaklara taktim ya ancak bana bunlarla giciklik yapabilir hassah noktayi biliyo accik spor yap mekik cek diyo oysaki kilolu degilim hatta cevremdeki herkes kilo vermememi bu halimin daha guzel oldugunu onceden cok ciliz oldugumu ve hos durmadigi simdi fizigin yerine oturdgunu soylerler sadece gobek var bide aksam uyuz etti beni gicik ekm.ek yaasak yeme artik diyo aksam ekmegi onune cekti iyimi hos ekmek fazla yemiyorumda sana su karnina takilip titreten alet varya ondan lazim tam senlik yattigin yerden eritirsin cunki yan gelip yatiyon hic caba yok diyo ve nasil guluyo ben sinirlendikce iyce uyuz oldum adama yeni evlendigimizdede heryerin kemik cok zayifsin diye herseyoi agzima tikistirirdi elimi attigim yer takir takir kemik diyodu geberdecem yavv

Son düzenleme:
boşver leyloşşş.sen de ona göbişim olabilir ama çok güzel bir meyvesi var .hiçççç umurumda değil de

Kizlar dun benim hoduk beni gicik etti yemek yiyoduk bende kot pantolon giymistim biraz dar oldugundan gobegil 2 kat oldu :( gozune carpti hemen yuzume vurdu tabii benle dogum yapanlar cibik gibi olmus sirf beni gicik etmek icin diyo hani bu gobege ve catlaklara taktim ya ancak bana bunlarla giciklik yapabilir hassah noktayi biliyo accik spor yap mekik cek diyo oysaki kilolu degilim hatta cevremdeki herkes kilo vermememi bu halimin daha guzel oldugunu onceden cok ciliz oldugumu ve hos durmadigi simdi fizigin yerine oturdgunu soylerler sadece gobek var bide aksam uyuz etti beni gicik ekm.ek yaasak yeme artik diyo aksam ekmegi onune cekti iyimi hos ekmek fazla yemiyorumda sana su karnina takilip titreten alet varya ondan lazim tam senlik yattigin yerden eritirsin cunki yan gelip yatiyon hic caba yok diyo ve nasil guluyo ben sinirlendikce iyce uyuz oldum adama yeni evlendigimizdede heryerin kemik cok zayifsin diye herseyoi agzima tikistirirdi elimi attigim yer takir takir kemik diyodu geberdecem yavv

boşverrrrrrr ne derse desin sen hoş bir hatunsun biz biliyoruzyerimsenibeno kıskandığı için yapıyodur bence canımopuyorumnanaktan

selam kızlar..kaydirigubbakcemile5

bir sürü alıntı yapıyorum ama her seferinde siliniyor. bende vazgeçtim alıntıdan..:umursamaz:

hepin,ze destekleriniz için teşekkür ediyorum.. iyiki varsınız çok seviyorum ben sizi..a.s.

arkadaşlarım gelecek birazdan şimdi çıkıyorum... öptüm sizi..opuyorumnanaktan

selam kızlar..kaydirigubbakcemile5

bir sürü alıntı yapıyorum ama her seferinde siliniyor. bende vazgeçtim alıntıdan..:umursamaz:

hepin,ze destekleriniz için teşekkür ediyorum.. iyiki varsınız çok seviyorum ben sizi..a.s.

arkadaşlarım gelecek birazdan şimdi çıkıyorum... öptüm sizi..opuyorumnanaktan

hoşgeldin canımmmmmmmmmŞeniz nasılsın.arkadaşlarınla iyi vakit geçir.benim yerime de gez olmas mı:çok üzgünüm:

rica ederim canım yaa.doktorum genelde annesinin memesini çok iyi tutan bebeklerden dolayı anneleri geç regl olurlar demişti.demek senin kızında memeyi iyi tutuyo annesiyerimseniben

canım güzel tutuyodu bi zamanlar eylül hanım ama şimdi gece bile reddeder oldu.bu gece hiç emmedi.diğer geceler emerdi oysa.:çok üzgünüm:bilemiyorum .neyse zeynepçim doktorun sana beslenme proğramı verdi mi?Şeniz

Eylulcum emmeme durumu gecicidir ins hacerde bi ara oyleydi zorl uyku arasi emziriyodum sagip icine bizkuvi ezip veriyodum unutturma sakin birakmasina izin verme baglanacaktir tekrar simdi hacer yapisti hic bukadar duskun olmamaisti memeye gogsum hic dolmuyo surekli emiyo zor ayiriyom

canım güzel tutuyodu bi zamanlar eylül hanım ama şimdi gece bile reddeder oldu.bu gece hiç emmedi.diğer geceler emerdi oysa.:çok üzgünüm:bilemiyorum .neyse zeynepçim doktorun sana beslenme proğramı verdi mi?Şeniz

giray hiç bırakmıyor leylanın dediği gibi zor ayırıyorum memeden.benim doktorum mu beslenme programı verdimi diye sordun yoksa girayın mı anlayamadım canım:uhm:

günaydın kızlar ne yapıyonuz
dün misafir geldi yağmur çok yabancıladı çok ağladı ağlamaktan boğulcaktı nerdeyse

oyyy yerim onu bennnnnnnnn
demek yabancıyıda bilirmiş kara üzümümkaydirigubbakcemile3
benimkide ben şakacıktan ağlıyorum oda dudağını büküp bir ağlıyo boncuk boncuk:asigim:
babası yapıyo ama onu ciddiye almıyo oğluşumnaniknanik

benim annemde 1 sene olmamış normal diye biliyom
hoşgeldin diyen herkese teşekkürler ankaradayız taşıdık evi çok zor oldu yağmurla yerleştirdik geldik yazlığa daha gitmedik benim kız sürünmüyo bile en son 1.5 hafta önce 6800 kiloydu 1 dişimiz var hala iştahsız sizler naptınız

bizde iyiyiz canım ya istanbul çok sıcak bu yıl geçen yıl allah bana acıdıydı allahta.girayı sabah akşam yıkıyoruz.babası balkonumuza havuz alıcak onunla idare edicez bu yıl böyle.

Back
X