Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar dun benim hoduk beni gicik etti yemek yiyoduk bende kot pantolon giymistim biraz dar oldugundan gobegil 2 kat oldugozune carpti hemen yuzume vurdu tabii benle dogum yapanlar cibik gibi olmus sirf beni gicik etmek icin diyo hani bu gobege ve catlaklara taktim ya ancak bana bunlarla giciklik yapabilir hassah noktayi biliyo accik spor yap mekik cek diyo oysaki kilolu degilim hatta cevremdeki herkes kilo vermememi bu halimin daha guzel oldugunu onceden cok ciliz oldugumu ve hos durmadigi simdi fizigin yerine oturdgunu soylerler sadece gobek var bide aksam uyuz etti beni gicik ekm.ek yaasak yeme artik diyo aksam ekmegi onune cekti iyimi hos ekmek fazla yemiyorumda sana su karnina takilip titreten alet varya ondan lazim tam senlik yattigin yerden eritirsin cunki yan gelip yatiyon hic caba yok diyo ve nasil guluyo ben sinirlendikce iyce uyuz oldum adama yeni evlendigimizdede heryerin kemik cok zayifsin diye herseyoi agzima tikistirirdi elimi attigim yer takir takir kemik diyodu geberdecem yavv
evet zeynepçim daha hiçç olmadım. bunu söylediğin iyi oldu canım sağol:1hug:
selam kızlar..kaydirigubbakcemile5
bir sürü alıntı yapıyorum ama her seferinde siliniyor. bende vazgeçtim alıntıdan..:umursamaz:
hepin,ze destekleriniz için teşekkür ediyorum.. iyiki varsınız çok seviyorum ben sizi..a.s.
arkadaşlarım gelecek birazdan şimdi çıkıyorum... öptüm sizi..opuyorumnanaktan
rica ederim canım yaa.doktorum genelde annesinin memesini çok iyi tutan bebeklerden dolayı anneleri geç regl olurlar demişti.demek senin kızında memeyi iyi tutuyo annesiyerimseniben
hankısını kastettin yavrım anlamadım fisfisfis
canım güzel tutuyodu bi zamanlar eylül hanım ama şimdi gece bile reddeder oldu.bu gece hiç emmedi.diğer geceler emerdi oysa.:çok üzgünüm:bilemiyorum .neyse zeynepçim doktorun sana beslenme proğramı verdi mi?Şeniz
günaydın kızlar ne yapıyonuz
dün misafir geldi yağmur çok yabancıladı çok ağladı ağlamaktan boğulcaktı nerdeyse
oyyy yerim onu bennnnnnnnn
demek yabancıyıda bilirmiş kara üzümümkaydirigubbakcemile3
benimkide ben şakacıktan ağlıyorum oda dudağını büküp bir ağlıyo boncuk boncuk:asigim:
babası yapıyo ama onu ciddiye almıyo oğluşumnaniknanik
bizde aldık havuz çok iyi oluyo valla kışında onun içine top bol bol koyuyomuşlar oynasın diye