2008 Ekim Anneleri

Gunaydin ekim annisleri kiz zeynep annanen dogru demis gecen anneme dedim iste boyle yapiyo hacer cok guclu masallah felan diye oda anlatti onlarin koyunde biri bebegiyle tarlaya gitmis bebiste bizimkiler kadarmis iste yeni emeklemeye felan baslamis annesi bunu bi agacin dibine oturtmus biraz zaga gitmis iste tarla isi yapmaya o sirada otlarin arasinda bi yilan cikmis cocugun yanina gelmis annesi bigelmiski bebegin elinde bitane yilan bas basbagirmis kadin gorunce cocuk yilanin basindan tutup sıkmis bogup öldürmus cocugun elinden alamiyolarmis nasil tutuyosa o yuzden anneannenin dedgi gibi bunlar herbisey yapaacak gucte yanina

anaaaa hadı yaaaaaaa :1shok:
:roflol:ne diyo len muhahaha:roflol:

gündüz sölediiği şeyleri sölyo işte, gündüzleri bazen oynarken sssss yapıyo, dün geceonu sölüyodu, sabah 5 gibi de eşim mamasını veriyodu,o zaman da maması azık geç kalmış ppp yapıyomuş, gündüz sinirlendiği zaman ellerini yanlara açıp kendini kasıp ppppppp yapar beyfendi, bi keresinde de de de de diodu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ya ben de hala regl olmadım.doktora mı gitsem acaba?

anasını satim ben kırkım çıktıktan sora düzenli adet olmaya başladım, emzirirkene bile adet gördüm yani, ne biçim iş bu yav -tatlicadiarzu-
Kizlar dun benim hoduk beni gicik etti yemek yiyoduk bende kot pantolon giymistim biraz dar oldugundan gobegil 2 kat oldu :( gozune carpti hemen yuzume vurdu tabii benle dogum yapanlar cibik gibi olmus sirf beni gicik etmek icin diyo hani bu gobege ve catlaklara taktim ya ancak bana bunlarla giciklik yapabilir hassah noktayi biliyo accik spor yap mekik cek diyo oysaki kilolu degilim hatta cevremdeki herkes kilo vermememi bu halimin daha guzel oldugunu onceden cok ciliz oldugumu ve hos durmadigi simdi fizigin yerine oturdgunu soylerler sadece gobek var bide aksam uyuz etti beni gicik ekm.ek yaasak yeme artik diyo aksam ekmegi onune cekti iyimi hos ekmek fazla yemiyorumda sana su karnina takilip titreten alet varya ondan lazim tam senlik yattigin yerden eritirsin cunki yan gelip yatiyon hic caba yok diyo ve nasil guluyo ben sinirlendikce iyce uyuz oldum adama yeni evlendigimizdede heryerin kemik cok zayifsin diye herseyoi agzima tikistirirdi elimi attigim yer takir takir kemik diyodu geberdecem yavv

ay bu senin herif beni öldürcek ha, benim herif de hödük ama bu konularda hiçbişiy demez bana, ki dobiş dobiş geziyom sen düşün yani, len ben sen gibi olcam varya, zil tkar oynarım be kaydirigubbakcemile3o titreşen şeyden babamın vardı, o masaj olsun diye kullanıyo sırtına filan, istedim cumartesi günü, pazar gününden beri yapıorum, sanki farketti giibi, karnımın sarkıklığı düzeliyomuş gibi geldi bana CADIARZU
selam kızlar..kaydirigubbakcemile5

bir sürü alıntı yapıyorum ama her seferinde siliniyor. bende vazgeçtim alıntıdan..:umursamaz:

hepin,ze destekleriniz için teşekkür ediyorum.. iyiki varsınız çok seviyorum ben sizi..a.s.

arkadaşlarım gelecek birazdan şimdi çıkıyorum... öptüm sizi..opuyorumnanaktan

nettin yavrım morelin düzeldimi azık :teselli:
günaydın kızlar ne yapıyonuz
dün misafir geldi yağmur çok yabancıladı çok ağladı ağlamaktan boğulcaktı nerdeyse

kız siz interneti kapttırmadınızmıydı, yoğsan yeni eve internetmi aldınız hihoyyyt
sekercim,genel olarak hepsine,olaylara dedim ya..

heeeeeeeeeeeeee zemuszemus

ya bu havuzdan bende alaceydim de cesaret edimiyom ya bizim bura hep esiyo hep esiyo, he sıcak esiyo ama havuzun içindeykene hasta olar yav, alsammı almasammı netsem :uhm:

kizlar merhaba,
epeydir giremiyorum. kimsecikler yok sitede ama ben yine de yazayim.. butun ekim babiskolarinin babalar gunu kutlu olsun.
ardam cok iyi cok sukur. gorusmedigimiz donem 6. hastalik cikardi. uc gun ates, sonra da deride dokuntu oldu. kullanilcak bir ilac falan yok. kendiliiginden geciyor. biz atesi once disten sandik. ama dokuntu olunca zaten anlasiliyor. ben de gecirmisim kucukken. bulasici bi hastalikmis nerden kapti bilmem. bu arada alt iki disimiz cikti :lepi: cok komik ama bir de sol köpek disimiz cikiyi. ne alaka anlamadim. 3 tane disi var. zati bu cocugun hic biseyi normal olmadi anam. ille bi anormallik olcek..
yememiz de pek duzelmedi. zorla iki kasik yedirebiliyorum yemeklerden. ille mama iccekmis biberondan. esek kadar oldu. disi var, yuruyo, hala biberon. döfcem valla..
ben hafta ici tez yaziyorum. bi tanidigimizin kizi da gelip ardaya bakiyor. cok iyi anlasiyorlar ama maalesef ablamiz universiteye baslicak bu sene. onun icin ben ise baslayinca baska bi cozum bulmak zorundayim.
bu arada kayinvaldem hastalandi. fiziksel diil de psikolojik. rapor vermis doktor. o da geldi 10 gun bende kaldi iyi mi? 20 dak otede bahcelli evi var gelip bende kaliy. ay sinir oldum ha. zorla gitti haftasonu. ins ptesi tekrar gelcem diye tutturmaz.
hepinizi cok ozledim.
kiz celen tatile mi gidiyonuz ne safagi bu?
bu arada kilolar gidiyomus maasallah. ben de 60a dustum cok sukur. ama 2-3 kilo daha vereyim yeter..
cok cok opuyorum sizi. yine gelirim. kendinize iyi bakin..
he ismire gidiciz ctesi inşallah :Saruboceq: ondan safak sayiiimmm mesela bugunden itibaren şafaaaaaakkkk 3 delikafadulden :sm_cool:
ayyy celennn sana nasıl özendim anlatamam.valla bizim tatil falan hikaye oldu.şu günlerde eşimin de benim de inanılmaz ihtiyacımız var.sizin yerinize biz gitsek olmas mı izmire:roflol:
yasakkelime ASLAAAAAAAyasakkelime ben 8 aydır bu zamanı bekliyorum :gitme:
iyi pazarlar ulen herkeşe. cok mutluyum cok. butun derslerden gecmısım. medenıden bute kalırım dıodum cok sevındım yaaa. halbısem salladıydım onu. ıyı sallamısım demekkı. cok pıs sallarım zaten :roflol: DERS AS YS BS BAŞARI
1475 - MEDENİ USUL HUKUKU 43 77 - 67 G
2447 - İNSAN HAKLARI VE KAMU ÖZGÜRLÜKLERİ 53 73 - 67 G
2479 - İCRA VE İFLAS HUKUKU 53 80 - 72 G
vaaayyyyy hihoyyyt efferin len kılsız karı teprik ederin Şeniz
estağfirullah canım neden kızayıp sebebini söylemedimki zaten.
feyzanın karaciğer enzimleri yüksek çıkıyordu ne zamandır burda söylemedim çünkü çok üzülüyordum ve korkuyordum oltudaki doktorumuz korkacak bişey yok ama memleketinize gidince sebebini bir araştırın diyordu.bizde onun için geldik hacettepeye ilk gün çok zor geçti sabah 4.30 geldik ancak sıra alabildik.doktor muayene etti kan tahlili verdik birazı çıktı birazı daha çıkmadı.karın ultrasonu istedi özel randovüyle haftaya çarşambaya zor aldık.dua et canım inşaallah önemli bişey çıkmasınmafoldumben
nihalim gecmiş olsun size :çok üzgünüm: allahım hayılrı sonuclarla karsılastırsın inşallah :Saruboceq: sonucları yaz tamammı :çok üzgünüm:

slm herkee.bakıyorumda diş çıkarmayan bebek kalmamaış sanırım.benim kızımın dişi hiç çıkmadı daha.neden bilmiyorum ya.diş çıkarmayan başka ekim bebişleri kalmadımı ya
biiiiiizzzzz :lepi:
geçmişe biraz bakıp geldim.
geçen çarşamba annem rahatsızlandı onu acile götürdük. sonra da onda kaldık.sol karın boşluğu ağırdı. doktorda anlayamadı. bizde onu anlayamadık.neyseki geçti. anca dün döndüm eve. tabi ablamalra fln hepimiz toplandık. dün d e dağıldık şimdilik iyi. bizde arada naz yapıyorsun olacak okadar diyip güldük.allah üzücü şeyler yaşatmasın.
NİHALCİM çok geçmiş olsun.umarım iyi haberleri tez zamnda iletirsin.
kayınvalde - gelin ilişkisi meşhurdur. ARIKANCIM üzülme diycem ama insan takıyor. ne kadar da görüşmeseniz eşinin annesi çocuğunun babaannesi. keşke o da oğlumun sevdiği kadın , torunumun annesi diyip ona göre davransa.daha doğrusu tüm kayınvaldeler için geçerli bu sözüm. umarım onalrın yaptıkalrını ileride biz yapmayız. daha iyileriin çocuklarımıza yaşatırız.
bizim 4 dişimiz oldu . 2 üstte 2 allta. 7. ay 3 günlükken fark etmişik. snrada arkası geldi zaten.
bizden 5 ay büyük yeğeğnimiz var onda hala diş yok. önemli olan da sağlıklı olmalaırı. zamnaı gelince çıkacaktır. çok da takmayın bence. gerekli sağlık kontorllerini yaptırıyoruz. zamnı gelince eminim çıkaaktır.
bide bu ötrü çekme olayları , geçen anlerde sehpanın örtüsü çekiyo batuhan , televizyon kumandalrını alacakmış. ufaktan ufaktan başladılar. bu sabah da benim masanın üstünde duran çantama dikmiş gözünü. sapından tutup çekecek.allahtan içi boş. bayan çantasıo bu dolu olsa kafa baş göz yarmadan kurtulamazlar kaydirigubbakcemile3. neyseki hemen fark edip , sapını uzanamayacağı şekilde koydum. çok dikkatli olamım gerek.
cok gecmiş olsun ekim ananesine..rabbim beterinden korusun :Saruboceq:
benim cinekolokum da çok iyi biri ama irkek kaydirigubbakcemile3 herhal benimlen haşır neşir olmaz, bi de yusuf eymen 4 aylıkkene evlenmiş benim dr, hiç evlenmemişmiş, bekar adama göstertmişiz heryerimizi ulen:roflol:
puhahaa benmkide irkek hemi bekar hemi fırlama..kime benzio bilionmu bez bebekte joker varya aynı o puhahahaa :roflol:

bideee hiiç üzülmeyin gülçe kadar hiç bir bebeğin hareketli ve yaramaz olabileceğini düşünemiyorum siz yeni başlamışsınız biz altı aylıkken başladık yürütecindeyken ne bulsa çekip döküyordu şimdi gidip tv yi kapatıyo DAMACANAYI deviriyor hortumunu kırdı yürütecinden atlıyo karyolasında ayağa kalkıp aşağı sallanıyo ilk fırsatta banyoya gidip ilk işi çamaşır suyunu arıyo rengi hoşuna gitti heralde dahhaaaa çekmeceleri açıp iç çamaşırlarımızı odalara saçıyo evde kumandayı telefonu damacananın hortumunu nerelerden bulduğumuzu anlatsam şaşarsınız zatenn haaaa bide fiskos masasını bi çekti o çekiş hoooop yere ve ayakları kırıldı ki sağlam bişeydi cevizden yapılma bir masaydı daha nasıl anlatım ki ben mahvolmuş durumdayım
:1shok: cemre bunların hiç birini yapamıo :uhm:

ya bu havuzdan bende alaceydim de cesaret edimiyom ya bizim bura hep esiyo hep esiyo, he sıcak esiyo ama havuzun içindeykene hasta olar yav, alsammı almasammı netsem :uhm:

al len güneş gelince koyarsın.zaten durcaa yarım saat.bende teyzeme var onu alıcam gidince..kışında top neyin koyaruk c:delphin:

he ismire gidiciz ctesi inşallah :Saruboceq: ondan safak sayiiimmm mesela bugunden itibaren şafaaaaaakkkk 3 delikafadulden :sm_cool:

yasakkelime ASLAAAAAAAyasakkelime ben 8 aydır bu zamanı bekliyorum :gitme:

vaaayyyyy hihoyyyt efferin len kılsız karı teprik ederin Şeniz

nihalim gecmiş olsun size :çok üzgünüm: allahım hayılrı sonuclarla karsılastırsın inşallah :Saruboceq: sonucları yaz tamammı :çok üzgünüm:

biiiiiizzzzz :lepi:

cok gecmiş olsun ekim ananesine..rabbim beterinden korusun :Saruboceq:

puhahaa benmkide irkek hemi bekar hemi fırlama..kime benzio bilionmu bez bebekte joker varya aynı o puhahahaa :roflol:

:1shok: cemre bunların hiç birini yapamıo :uhm:

al len güneş gelince koyarsın.zaten durcaa yarım saat.bende teyzeme var onu alıcam gidince..kışında top neyin koyaruk c:delphin:

joker ha kaydirigubbakcemile3 hay allah iyiliğini versin len deli manyag, ya güneş geliyo zaten bizim eve, sabahtan arka taraftan öğleden sora ön taraftan geliyo, sürekli gün görüyo yani, sorn güneş deil anam rüzgarlı oluo sürekli, ahan şu anda füy füy esiyo, ağaçların dalları kırılıicik nerdeyse, bizim locman dağa yakın anam, karşıdan dağ görünii, merkeze göre de kışın 1-2 derece daha soğuk oluo bura, ondan cesaret edemiyom,evin içine koysam diom heryeri ıslatır, ne bilim kararsızım fisfisfis

Bizim karsi komsumuz da almis havuzdan balkona sigmamis sisirince kocaman oluyo diyo bi sekilde sigdiririz haceride getirin ikisi bereber oynasin dedilerr daha tam burada yeni isindi yapariz bi su sefasi onlarin kizida hacerden 3 ay buyuk birlikte oynasinlar diye sık sık birbirimize geciyoruz yan yana oturtuyoruz önlerine oyuncaklarini dokuyoruz cok guzel ya birlikte oynuyolar bu yuzden seviniyorum hacer de karsinin kizi da yanliz buyumuyo paylasmayi ogrenilolar mesela cok tatli birbirleriyle konusuyolar bidir bidir biseyler diyolar ama gecen kavga ettiler bizim bitane kirmizi kalp yastigimiz var normalde hacer yuzune bakmazken gecen oynuyolardi o aldi diye kiskandi elinde cekip bi aliyo oda hacerin elindemn cekip aliyo bi o bi bu cekiyo hacerden 3 ay buyuk ama aynilar hacer ondan kilolu oda hacerden uzun nasil kavga ettiler paylasamadilar

giray hiç bırakmıyor leylanın dediği gibi zor ayırıyorum memeden.benim doktorum mu beslenme programı verdimi diye sordun yoksa girayın mı anlayamadım canım:uhm:

:roflol::roflol:girayın doktoru canım.Allah iyiliğini versin.şu an diyet düşünecek halim yok valla.süt olsun diye ne yapacağımı şaşırdım:icecream:opuyorumnanaktan

benim annemde 1 sene olmamış normal diye biliyom
hoşgeldin diyen herkese teşekkürler ankaradayız taşıdık evi çok zor oldu yağmurla yerleştirdik geldik yazlığa daha gitmedik benim kız sürünmüyo bile en son 1.5 hafta önce 6800 kiloydu 1 dişimiz var hala iştahsız sizler naptınız

ankarada nereye taşındınız?yakınmıyız acaba?sositososito

selam millet ben geldimzemuszemus çok güzel 2 gün geçirdim..şimdi ewdeyim we iş zamanı kayınwaldemler ümreden gelcek hazırlık yapcam:delphin:

teşekkürler kızlar.. kafaya takmıycam da işte yapamıyom. ama bu sefer tam yüz göz olduk yani.

ben oraya giderken aslında bunların başıma geleceğini biliyordum. çünkü bu iki sevimsiz her şeyi bilirler. bir onlar çocuk yetiştirmiş. kimsenin yaptığını beğenmezler. ukalalıkta üstlerine yoktur. neyse gittiğimiz gün akşama kadar temizlik yaptım evde. anammmmmm bir ev bu kadar mı pis olur. her hafta sonu da gidiyor ama iğrençti.. elayı oturtacak yer bukamadım düşünün yani. kendi odamı salonu toparladım süpürdüm sildim camlarını sildim salak kafam ne yapıyon yapsın eşek gibi ama yok yardım etcez ya.

benim ukala kayınpeder akşam üzeri elayı aldı yan komşularına götürecek orada bir soğuk kızlar anlatamam akşam elektrikli soba yaktım düşünün o kadar. hava soğudu canım sıkıldı zaten çocuğu hasta edecekler bi şey desem hemen cevap hazır. aldı çocuğu götürüyor. çalılıkların arasına girdi bunlar. bende kaynanayla balkonda oturuyom aaaa dedim başka yol mu yokmuydu ordan gidiyo dedim.. vay bunu diyen sen misin.

ne oluyoo sana dedi adam torununu sevcek filan da falan da başladı bu söylenmeye. ne dedim şiödi ben dedim. yok dedi var sende bir durum dedi .. bende bak geldiğime pişman etme dedim.. anmmmm kıyamet bundan sonra koptu vayy bu ne ağır bir lafmış.

sonra içeri geşçtim ben uzamasın diye o da geçti.. buzdolabına bir şey koyuyoo bu arada da ağzının içinden söyleniyor.. salak serseri diuo ben duyuyom.. artık dayanamadım. ne diyon sen dedim. duymuyom mu zannediyon sen dedim..

bu bağırmaya başladı bak ben sana demiyom da niye üzerine alınıyon diyoo...

bu durumda üzerşme aınmama normal değil mi..

offf neyse odama geçtim ben. o arada da ela nasıl ağlıyor dışarıda hemen çıktım çocuk korkmş çalılardan. ayağını çizmiş sanırım makiler. adam gelmiş diyo ki bu çocuğu hiç apartmandan dışarı çıkarmıyonuz ki diyo... al başına bir bela daha.. tabiii her şeyden korkar diyo.. bu da benim suçum. kendi salak gibi nerden gçtürüyo.. kafayı yedim. içeri geçtim ama nasıl ağlıyorum durduramıyom kendimi. eşimi aradım anlattıım o da annemi bilmiyor musun o sana dememiştier filan dedi. alınma üzrine dedi.teselli etti beni işte.

pazar günü iğrenç geçti akşama doğru eşim dgeldi. bu sabahta eve geldik. eşimle tartıştık. sen ne dedinde bağırdı sana diyo.....delirdim yaaa... anasını savunacak tabi...çok kııldım...

seni çok iyi anlıyorum canım ama elden bişi gelmiyo işte umarım tekrar yaşamazsınız çok can sıkıcı bi durum..Allah gönüllerine merhamet wersin ne diim..

uyy kimse yok kaç günden beri 9 sayfa ilerletmişsiniz len noldu size formunuzdanmı düştünüz tabi yaz geldi benimde eşim evde giremiyorum malum 2tane yaramaz oğlum var benimzemuszemus napıyosunuz .
arıkancım ya ne demeye bu insanlar gelinleriyle uğraşır anlamıyorum benide geçen gün sinir ettiler görümcem doğum yaptı 3 ay oluyor ikizleri var 33 haftalık 2 kilo doğdulşar hani benim oğlanda 2 kilo doğdu ya tombiş tombiş olmuşlar ama doğduğu günden beri mama veriyor ne bakamadığım kaldı ne sütümün yaramadığı beceriksiz ilan ettiler beni ama pelte gibide yatıyorlar benim oğlum doğduğu gün bile yattığı yerden kalkmaya çalışıyorudu napçan arkadaşım işte idare edeceğiz sıkma tatlı canını bak dünyalar güzeli şirin bir kızın var unutturuyorlar bize sıkıntılarımızı çok şükür

kızlar bebeklerin şimdiki hallerine bakarak hiperaktif olup olmayacakları anlaşılabilirmi ben bu aralar ne ayağımda sallayabiliyorum ne giydirebiliyorum ne altını değiştirebiliyorum kaçıp gidiyor kucağımdada durmuyor ayakta durup zıplamak istiyor herkes moralimi bozuyor sen yandın falan diyerek baştada annem yani ne biliyim benmi yanlış anlamlar çıkarıyorum çalışırsam anneme bırakacam acaba göndermemi yapıuyor bakamam diye ay ne biliyim

canım yaa boşwer baksana hepsi aynı bunların illa bi kulp takcaklar..sanki bizden daha çok düşünüyolar gibi dawranıyolar çileden çıkıyorum o zaman..
hepimizin bebişleri bu aylarda hareketli..hiperaktiflik hareketlilik diil zaten..adı üstünde çocuk karıştırıcaklar kırıcaklar beş dakka durmıcaklar soraaaaaa büyücekler yerimsenibenyerimseniben

bideee hiiç üzülmeyin gülçe kadar hiç bir bebeğin hareketli ve yaramaz olabileceğini düşünemiyorum siz yeni başlamışsınız biz altı aylıkken başladık yürütecindeyken ne bulsa çekip döküyordu şimdi gidip tv yi kapatıyo DAMACANAYI deviriyor hortumunu kırdı yürütecinden atlıyo karyolasında ayağa kalkıp aşağı sallanıyo ilk fırsatta banyoya gidip ilk işi çamaşır suyunu arıyo rengi hoşuna gitti heralde dahhaaaa çekmeceleri açıp iç çamaşırlarımızı odalara saçıyo evde kumandayı telefonu damacananın hortumunu nerelerden bulduğumuzu anlatsam şaşarsınız zatenn haaaa bide fiskos masasını bi çekti o çekiş hoooop yere ve ayakları kırıldı ki sağlam bişeydi cevizden yapılma bir masaydı daha nasıl anlatım ki ben mahvolmuş durumdayım

walla Allah kolaylık wersin sana güzelim ne diim.. benimki bir haftadır emekliyo canıma okudu bu gidişle bağlıcam heraldelülülülülülü

Selam hatunlar nabersinizz kizlar hacer bayagidir ayaga kaldirinca ellerini biratigim da 3 4 sn kendi basna duruyodu taytay yapiyoduk yani bugun bi biraktimm durduu oyle ayakta alkis yapiyo sonra 1 adim atti nasil sasurdim benim ellerim kenarlarinda olurda devrilirse tutuyum. Diye bi adim atti kucagima atti kendini sonra tekrar kaldirdim nasil hosuna gidiyo biraktim ayakta yine bi adim atti kugima atilip boynuma sarildi bi kacdefa yaptik bunu cok sasridim kanimca yasina girmeden yuruyecek emeklemiyo hala ama oturdugu yerden emekleme pozisyonuna gecip bekliyo ileri gitmiyo yere yatirirsam da surunup her yeeri geziyo babanneside erken yurur halasi 9 aylikken yurudu diyo hayirlisi bakalim

leyla senin kız çok hızlı olcak warya Allah kolaylık wersin sanada.maşallah hacere bende ilk yürüme haberini ondan bekliyorumdelikafadulden

Kizlar gulben ergende dogurmus erken dogummus

seni magazinci senialkisalkisalkissengözlerimebaksanab
ay niye hiçkimse yok yaa :delphin: bişi dicem benim oğlan uykusunda syıklıyo :roflol:

:1shok::1shok:ne dio len bazen efede bişiler dio gülüyo çok tatlı oluyolar uyurken yawdelikafaduldendelikafadulden

ne salak kadınım ya çocuğa şakacıktan ağladım yavrum zor sustu yaaaaaaa:((

şakayı kak... yapma annesi:mymeka::mymeka: üzme kuzuyu yaaa ben dayanamıom öyle dudak büküp ağladıkları zaman içim eziliyo:çok üzgünüm:

Bizim karsi komsumuz da almis havuzdan balkona sigmamis sisirince kocaman oluyo diyo bi sekilde sigdiririz haceride getirin ikisi bereber oynasin dedilerr daha tam burada yeni isindi yapariz bi su sefasi onlarin kizida hacerden 3 ay buyuk birlikte oynasinlar diye sık sık birbirimize geciyoruz yan yana oturtuyoruz önlerine oyuncaklarini dokuyoruz cok guzel ya birlikte oynuyolar bu yuzden seviniyorum hacer de karsinin kizi da yanliz buyumuyo paylasmayi ogrenilolar mesela cok tatli birbirleriyle konusuyolar bidir bidir biseyler diyolar ama gecen kavga ettiler bizim bitane kirmizi kalp yastigimiz var normalde hacer yuzune bakmazken gecen oynuyolardi o aldi diye kiskandi elinde cekip bi aliyo oda hacerin elindemn cekip aliyo bi o bi bu cekiyo hacerden 3 ay buyuk ama aynilar hacer ondan kilolu oda hacerden uzun nasil kavga ettiler paylasamadilar

anaaaaamm dedim ya bu hacer çok zilli bişi olcak annesi yerim len ben onu büyümüşte oyuncağını paylaşmıomuşkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 pammuk ellerini yirim uleencokacimcoook

:roflol::roflol:girayın doktoru canım.Allah iyiliğini versin.şu an diyet düşünecek halim yok valla.süt olsun diye ne yapacağımı şaşırdım:icecream:opuyorumnanaktan

valla Girayın doktoru herşey verebilirsin dedi.gece mamayı asla dediği için yedirmiyorum bende.çünkü beni emiyo mamayı yerse seni bırakır dedi bende vermiyorum.kavanoz mamalarını pek fazla önermedi haftada 1 yedir dedi ara ara alıyorum bende aslında seviyor ama haftada 1 veriyorum.yaptığımız yemeklerin suyundan yediriyorum çok seviyo ama ona özel yaptığım şeyleri o kadar iştahlı yemiyor sıpacanyerimseniben

selam millet ben geldimzemuszemus çok güzel 2 gün geçirdim..şimdi ewdeyim we iş zamanı kayınwaldemler ümreden gelcek hazırlık yapcam:delphin:

seni çok iyi anlıyorum canım ama elden bişi gelmiyo işte umarım tekrar yaşamazsınız çok can sıkıcı bi durum..Allah gönüllerine merhamet wersin ne diim..

canım yaa boşwer baksana hepsi aynı bunların illa bi kulp takcaklar..sanki bizden daha çok düşünüyolar gibi dawranıyolar çileden çıkıyorum o zaman..
hepimizin bebişleri bu aylarda hareketli..hiperaktiflik hareketlilik diil zaten..adı üstünde çocuk karıştırıcaklar kırıcaklar beş dakka durmıcaklar soraaaaaa büyücekler yerimsenibenyerimseniben

walla Allah kolaylık wersin sana güzelim ne diim.. benimki bir haftadır emekliyo canıma okudu bu gidişle bağlıcam heraldelülülülülülü

leyla senin kız çok hızlı olcak warya Allah kolaylık wersin sanada.maşallah hacere bende ilk yürüme haberini ondan bekliyorumdelikafadulden

seni magazinci senialkisalkisalkissengözlerimebaksanab

:1shok::1shok:ne dio len bazen efede bişiler dio gülüyo çok tatlı oluyolar uyurken yawdelikafaduldendelikafadulden

şakayı kak... yapma annesi:mymeka::mymeka: üzme kuzuyu yaaa ben dayanamıom öyle dudak büküp ağladıkları zaman içim eziliyo:çok üzgünüm:

anaaaaamm dedim ya bu hacer çok zilli bişi olcak annesi yerim len ben onu büyümüşte oyuncağını paylaşmıomuşkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 pammuk ellerini yirim uleencokacimcoook

hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzkaydirigubbakcemile3ohhhhhhhh gezip geldiniz anneannesi bakmıştır sende dinlenmişsindir gamzecimopuyorumnanaktan

Slm kimse kalmamis loo gezmeden geldik bi bakam dedim leen su tatilciler sizi kismaiyom artik bizde kozakliya gidiciizz hodugum oteki pazara mi ne yer ayitmis deniz olmazssa havuz olsun canii yeterki gidelimde

Gunadin anaa hala kimse gelmemis mi ben cok berbat bi gece gecirdim cok ama cook uykusuzum hacer saat 2 bucuga kadar hic uyumadi uykusu yokmus ve oynamak istiyomus gece gece deli oldum bi sikintisi yok oynayalim istiyo besigine koyunca kiyamet kopuyo yatmicam diye neyse geldik odaya oturduk tv yide actim oturduk oynadik dunde sancim vardi hic uyuyamadim basim catliyodu hodugum de birazda ben aliyim demiyo hic uyuz zorla uyuttum bende uyudum az sonra yine vizildiyo cinnet gecirip elimden bi kaza cikacakti belki 5 6 kere besikten alip besoige koymusumdur ve hala uyku yok 9 dan beri bayilejiim

Kizlar ya dun giittigimiz oturmada bi arkadasin kizi 13 aylikken dis cikarmis diyoki 5 ayliktan beri dis bekledim diyo oyle beklemiyecen beledikce cikmiyo diyo ben ha cikti ha cikacak diye hergun dis varmi diye bakardim diyo 13 aylik oldu artik bu kizin disi cikmayacak dedim umudu kestim diyo hatta dr goturup patlattirmayi dusundum diyo aklimdan cikardim bi baktim ki cikmis diyo gecen de bana teyzem elinle cikmimi diyip surekli bakma dis geri kacarmis demisti cam bardakla su icir p sekilde kontrol et elinle bakma dedi ne alaka simdi ya ilk defa duydum bunu geri gidermi dis ben hergun bekliyo 6 ayliktan beru her sabak kahvaltida mutlaka bakiyo ne yani simdi ondan mi cikmadi

Back
X