Gunaydin ekim annisleri kiz zeynep annanen dogru demis gecen anneme dedim iste boyle yapiyo hacer cok guclu masallah felan diye oda anlatti onlarin koyunde biri bebegiyle tarlaya gitmis bebiste bizimkiler kadarmis iste yeni emeklemeye felan baslamis annesi bunu bi agacin dibine oturtmus biraz zaga gitmis iste tarla isi yapmaya o sirada otlarin arasinda bi yilan cikmis cocugun yanina gelmis annesi bigelmiski bebegin elinde bitane yilan bas basbagirmis kadin gorunce cocuk yilanin basindan tutup sıkmis bogup öldürmus cocugun elinden alamiyolarmis nasil tutuyosa o yuzden anneannenin dedgi gibi bunlar herbisey yapaacak gucte yanina
anaaaa hadı yaaaaaaa :1shok:
:roflol:ne diyo len muhahaha:roflol:
gündüz sölediiği şeyleri sölyo işte, gündüzleri bazen oynarken sssss yapıyo, dün geceonu sölüyodu, sabah 5 gibi de eşim mamasını veriyodu,o zaman da maması azık geç kalmış ppp yapıyomuş, gündüz sinirlendiği zaman ellerini yanlara açıp kendini kasıp ppppppp yapar beyfendi, bi keresinde de de de de diodu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ya ben de hala regl olmadım.doktora mı gitsem acaba?
anasını satim ben kırkım çıktıktan sora düzenli adet olmaya başladım, emzirirkene bile adet gördüm yani, ne biçim iş bu yav -tatlicadiarzu-
Kizlar dun benim hoduk beni gicik etti yemek yiyoduk bende kot pantolon giymistim biraz dar oldugundan gobegil 2 kat oldugozune carpti hemen yuzume vurdu tabii benle dogum yapanlar cibik gibi olmus sirf beni gicik etmek icin diyo hani bu gobege ve catlaklara taktim ya ancak bana bunlarla giciklik yapabilir hassah noktayi biliyo accik spor yap mekik cek diyo oysaki kilolu degilim hatta cevremdeki herkes kilo vermememi bu halimin daha guzel oldugunu onceden cok ciliz oldugumu ve hos durmadigi simdi fizigin yerine oturdgunu soylerler sadece gobek var bide aksam uyuz etti beni gicik ekm.ek yaasak yeme artik diyo aksam ekmegi onune cekti iyimi hos ekmek fazla yemiyorumda sana su karnina takilip titreten alet varya ondan lazim tam senlik yattigin yerden eritirsin cunki yan gelip yatiyon hic caba yok diyo ve nasil guluyo ben sinirlendikce iyce uyuz oldum adama yeni evlendigimizdede heryerin kemik cok zayifsin diye herseyoi agzima tikistirirdi elimi attigim yer takir takir kemik diyodu geberdecem yavv
ay bu senin herif beni öldürcek ha, benim herif de hödük ama bu konularda hiçbişiy demez bana, ki dobiş dobiş geziyom sen düşün yani, len ben sen gibi olcam varya, zil tkar oynarım be kaydirigubbakcemile3o titreşen şeyden babamın vardı, o masaj olsun diye kullanıyo sırtına filan, istedim cumartesi günü, pazar gününden beri yapıorum, sanki farketti giibi, karnımın sarkıklığı düzeliyomuş gibi geldi bana CADIARZU
selam kızlar..kaydirigubbakcemile5
bir sürü alıntı yapıyorum ama her seferinde siliniyor. bende vazgeçtim alıntıdan..:umursamaz:
hepin,ze destekleriniz için teşekkür ediyorum.. iyiki varsınız çok seviyorum ben sizi..a.s.
arkadaşlarım gelecek birazdan şimdi çıkıyorum... öptüm sizi..opuyorumnanaktan
nettin yavrım morelin düzeldimi azık :teselli:
günaydın kızlar ne yapıyonuz
dün misafir geldi yağmur çok yabancıladı çok ağladı ağlamaktan boğulcaktı nerdeyse
kız siz interneti kapttırmadınızmıydı, yoğsan yeni eve internetmi aldınız hihoyyyt
sekercim,genel olarak hepsine,olaylara dedim ya..
heeeeeeeeeeeeee zemuszemus