2008 Ekim Anneleri

Sagolun kizlar nihalcim feyzenin biseyi olmadigina cok sevindim ins fakultedende bisey cikmazz ay o avrupa hastanesi devlet hast. Beter babamda orda ameliyat olmustu ondan biliyom ozel hastaneligi felan kalmda oranin cok kalabalik

oyy anaam ölüyoom.kafamçokkarıştı
tatil dönüşü her çocuk böylemi olur yaa?ne uyuyo,ne duruyo.sabahtan beri canımı okudu napcam ben yaamafoldumbenne güzel bi düzen oturtmuştum zar zor.2 sa.uyuyup 2 sa.uyanık kalıyodu.bu saat oldu yarım sa zor uyudu.şimdi ayağıma aldım belki uyur azcık:Saruboceq:neyseki eşim nöbet ertesi olduğu için erken gelcek.alışverişe gitcez ev tam takır kuru bakırkaydirigubbakcemile3
puhahaha kaydirigubbakcemile3 bizimkide bayılıo mısır kemirsinkaydirigubbakcemile3 ama hep tane tane cıktı dötünden lülülülülülü yavrum cevirio ağzında bakıo erimio hoop yutuverio kaydirigubbakcemile3

bende bucadayım patoşum buyrunnnnnnnnn gelirsen görüşürüz alkisalkisalkis
seninki emeklemiş şükür bizde daha teşebbüsü yok :umursamaz: bu durumda cemrede 5 yasında yürür zaar :delphin:
ii geceler patoşşum :gitme:
aa bucamıı?e yakınmışız yaaahihoyyythihoyyytçok isterim canım görüşmeyi..tabi benim kararsız kocamı ikna etme yolunu bulabilirsembenneyaptımki
valla önceden emeklesin,yürüsün diye çook uğraşıyodum.artık hiç iplemiyorum.:umursamaz:sağlıklı olsunlarda emeklerler de,yürürler de...hayırlısıyla dişleride çıkar...boşveeeeeerrrsositososito

hoşgeldin canımmmmmmmmmmmm,nereye gittiniz tatile.görüşürüz artık izmire gitmeden inşallahopuyorumnanaktan
hoşbulduk tatlım..saros körfezinde erikli diye minik bi sahil beldesi var.ben eşimle tanışana kadar bilmiyodum..edirne keşan a bağlı.benim kayınvalideler orda pansiyonculuk yapıyoda.ordaydık canım.
ya ben sana çok mahcubum tatlım:utangac::utangac:ne desem boş,bi türlü ayarlayamadım.ama inanki olmadı..veletcim hiç durmuyo:çok üzgünüm:tüm arkadaşlarım bana kızgın.hiçkimseyle görüşemiyorum:1no2:dün oğluş uslu dursun diye gezmeye çıkardım.sokaklarda deli danalar gibi böğüre böğüre ağladı:kızgın:gerisin geriye eve döndük..nereye çıksak aynı şey oluyo.korkumdan eşim olmadan gezemez oldum.:çok üzgünüm:lütfen kusuruma bakma:Saruboceq:
hosgeldin ne güzel tatilin iyi gecmis:lepi: bizde ekimde gidicez bakalim nasil gecicek hos yanimda kaynim ve eltim varken nasil olucak oda bir muamma iyyyyyy düsenemiyorum bile normalde kaynimla fazla anlasamiyoruzda:jeyyar:

teşekkür ederim canım.hoşbulduk..valla mesajını okuyunca tüm tüylerim ayağa kalktı bi anda.kafamçokkarıştıben de kaynımla hiç anlaşamam..evlendiğimiz ilk yıl ve ondan sonraki yaz hep kaynım ve eltimle gidiyoduk tatile.ve sürekli burnumdan geliyodu:çok üzgünüm:insanlıkla hiç alakaları yoktur ve tencere yuvarlanıp nasıl bu kadar uygun bi kapağa düşmüş hayret ediyorum bazen.sabır,sabır bi yere kadar.sonunda bi patladım.kaynımla ve ardından muhterem eşiyle yaptığım tartışma sonunda 2 yıl hiç konuşmadık.şimdi mecburiyetten konuşuyoruz.:dilcikar:ama kafam o kadar rahatkii,tatil günlerimiz bile denk gelmiyo artık.güzel güzel yapıyoruz eşimle tatilimizi.ohh beeeeeeee..:içelim:

leylacım geçmiş olsun canım ya..benim babamında olmuştu bi kere yıllar önce ama ne yapılmıştı hiç hatırlamıyorum:uhm:.kaynak gözlüğü olmadan çok tehlikeli bi iş ama olmuş bi kere..

zambakcım zor durumdsın anlaşılan.Allah sabır versin.sıkma canını.opuyorumnanaktan

bızdıkım Allah sabır versin,hem bebek,hem hamilelik,bide üstüne tadilat...off ben okurken yoruldum.inşallah güzel bi tatil yaparsın canım benim yaa.cinsiyeti belli oldumu bu arada?doğum ne zamana denk geliyo?ben sürekli giremiyorum o yüzden haberim olmuyo canımcım.öpüyorum kocamanopuyorumnanaktan

tatil dönüşü her çocuk böylemi olur yaa?ne uyuyo,ne duruyo.sabahtan beri canımı okudu napcam ben yaamafoldumbenne güzel bi düzen oturtmuştum zar zor.2 sa.uyuyup 2 sa.uyanık kalıyodu.bu saat oldu yarım sa zor uyudu.şimdi ayağıma aldım belki uyur azcık:Saruboceq:neyseki eşim nöbet ertesi olduğu için erken gelcek.alışverişe gitcez ev tam takır kuru bakırkaydirigubbakcemile3

aa bucamıı?e yakınmışız yaaahihoyyythihoyyytçok isterim canım görüşmeyi..tabi benim kararsız kocamı ikna etme yolunu bulabilirsembenneyaptımki
valla önceden emeklesin,yürüsün diye çook uğraşıyodum.artık hiç iplemiyorum.:umursamaz:sağlıklı olsunlarda emeklerler de,yürürler de...hayırlısıyla dişleride çıkar...boşveeeeeerrrsositososito

hoşbulduk tatlım..saros körfezinde erikli diye minik bi sahil beldesi var.ben eşimle tanışana kadar bilmiyodum..edirne keşan a bağlı.benim kayınvalideler orda pansiyonculuk yapıyoda.ordaydık canım.
ya ben sana çok mahcubum tatlım:utangac::utangac:ne desem boş,bi türlü ayarlayamadım.ama inanki olmadı..veletcim hiç durmuyo:çok üzgünüm:tüm arkadaşlarım bana kızgın.hiçkimseyle görüşemiyorum:1no2:dün oğluş uslu dursun diye gezmeye çıkardım.sokaklarda deli danalar gibi böğüre böğüre ağladı:kızgın:gerisin geriye eve döndük..nereye çıksak aynı şey oluyo.korkumdan eşim olmadan gezemez oldum.:çok üzgünüm:lütfen kusuruma bakma:Saruboceq:

teşekkür ederim canım.hoşbulduk..valla mesajını okuyunca tüm tüylerim ayağa kalktı bi anda.kafamçokkarıştıben de kaynımla hiç anlaşamam..evlendiğimiz ilk yıl ve ondan sonraki yaz hep kaynım ve eltimle gidiyoduk tatile.ve sürekli burnumdan geliyodu:çok üzgünüm:insanlıkla hiç alakaları yoktur ve tencere yuvarlanıp nasıl bu kadar uygun bi kapağa düşmüş hayret ediyorum bazen.sabır,sabır bi yere kadar.sonunda bi patladım.kaynımla ve ardından muhterem eşiyle yaptığım tartışma sonunda 2 yıl hiç konuşmadık.şimdi mecburiyetten konuşuyoruz.:dilcikar:ama kafam o kadar rahatkii,tatil günlerimiz bile denk gelmiyo artık.güzel güzel yapıyoruz eşimle tatilimizi.ohh beeeeeeee..:içelim:

leylacım geçmiş olsun canım ya..benim babamında olmuştu bi kere yıllar önce ama ne yapılmıştı hiç hatırlamıyorum:uhm:.kaynak gözlüğü olmadan çok tehlikeli bi iş ama olmuş bi kere..

zambakcım zor durumdsın anlaşılan.Allah sabır versin.sıkma canını.opuyorumnanaktan

bızdıkım Allah sabır versin,hem bebek,hem hamilelik,bide üstüne tadilat...off ben okurken yoruldum.inşallah güzel bi tatil yaparsın canım benim yaa.cinsiyeti belli oldumu bu arada?doğum ne zamana denk geliyo?ben sürekli giremiyorum o yüzden haberim olmuyo canımcım.öpüyorum kocamanopuyorumnanaktan

erikliyi bilirim yıllar önce gitmiştik saros körfezinde buzzzzzzz gibi denizi olan bir yer ama hoş:1rolleyes:valla canım bazen benimkininde tutuyor aksiliği çocuk en nihayetinde normal tabiki sen nasıl istersen öyle benim için sorun yok ben kaptımmı kuzumu edirneye bile gidiyorumkaydirigubbakcemile3

sende benim gibi kaynindan cekenlerdensin demekbenneyaptımki aslinda bizim kavgamiz yok ama nedense sevemedik birbirimiziÇok üzgünüm çoook ve arada beni kücümsemesi igneleyici konusmasi anlayamadigim bir negatif elektirik var adamda:1ninca: hosssss gerci cok anlayissiz bir adam oldugunu biliyorum ama insan ilk balayini kocasi birde kayni ile gecirince kolay kolay unutamiyor kafamçokkarıştıdüsüne biliyormusun balayimizda bizimle beraber geldi öküz:kızgın: odur budur hic sevmem kaynimikötükedihüso

bizdikcan allah sanada kolaylik versin canim ya cok zor oluyordur senin icin tadilat dimi kendini fazla yorma emiyerimseniben

[/QUOTE]

selam millet
arada bakıp çıkıom..bu welet hiç durmuyo fotorafını koycam koyamıom hata verio nieki acaba sizdede oluyomu yoksa bendenmi kaynaklanıo..
leylacım geçmiş olsun Allah beterinden korusun..
bızdıkcan sanada Allah kolaylık wersin ben bi cocukla yemek yapamıom ewi mok götürüyo ay sen nasıl dayanıon bacımkafamçokkarıştı
şimdi bunları yazarken eli kaydı suratının üstüne düştü benimki:emir_bebek: ay bi dakka ayıramıom gözümü

Gunaydin kizlar dun esim biraz tadilat isleriyle ugrasmis kaynak felan yapmis simdi gozunu acamiyo yaa sabah dr goturduler damla damlatmis gozunu yikamis eve geldiginde gozu acikti biraz yatti tekrar aynisi oldu kaynagin isigi zarar vermis uff bilen biri yapsin sen neden atlarsin ki kayinvaldemde sabah 7 de istanbula gidecekti boyle olunca ucagi iptal ettirdi dukkani o acti bizimkide gozune patates sardim yatiyo napmam gerek onuda bilmiyom
gecmiş olsun leylusum yaaa :teselli: inşallah bi an önce iileşir :Saruboceq:
geçmiş olsun canım.Allah acil şifa versin inşaallah:Saruboceq:

e dinlenince geçmedimi.zamanla geçer inşaallah.yapılması gerekenleri yapmışsınız işte.
bizde sabah gittik hastaneye feyzayı götürdük avrupa hastanesine şu karaciğer enzimleri yüksektiya onun için.anacım bir kalabalık şaştım kaldım.doktor baktı önemli bişey değil gibi dedi.gastroentrolojiye gitmek istedik o burda yok fakültede var dedi.bizde geldik.birde fakulteye gideceğiz.aman bu hastane işi beni daraltıyor yaamafoldumben
buna şükür nihalim bişiciği cıkmamıs kuzumun :Saruboceq: allahım beterinden korusun :Saruboceq:

B]
valla gelirsen bende görüşmeyi cok isterim.istanbulda kısmet olmadı teee izzmirde görüştük deriz kaydirigubbakcemile3
off bende tek baıma cıkamıyorum cemreyle :sinifsinif: arabasında 2 dk zor duruo hemen mızırdıo kucaa gelmek için.almazsamda bağıra bapıra ağlıo cok zor durumda kalıyorum.mecbur biri arabayı sürücek ki ben kızı tutucam :sinifsinif: ha bakın işte demi mok mu var kucaamda :umursamaz:
selam millet
arada bakıp çıkıom..bu welet hiç durmuyo fotorafını koycam koyamıom hata verio nieki acaba sizdede oluyomu yoksa bendenmi kaynaklanıo..
leylacım geçmiş olsun Allah beterinden korusun..
bızdıkcan sanada Allah kolaylık wersin ben bi cocukla yemek yapamıom ewi mok götürüyo ay sen nasıl dayanıon bacımkafamçokkarıştı
şimdi bunları yazarken eli kaydı suratının üstüne düştü benimki:emir_bebek: ay bi dakka ayıramıom gözümü
:1shok: gecmiş olun kıııızzz :teselli: bişiii yok dimi :çok üzgünüm:
slm herkeseee napıyosunuz arkadaşlarr
hoşgeldiiinnn kaydirigubbakcemile5 bizler iiyiz şükür sen nasılsın?alısabildin mi cevreye?ezgi nasıl?

hoşbulduk celencim pek alışamadım daha evden çıkmıyorum genelde.ezgide uyudu canım daha yenii cemree napıyorrr?

hoşbulduk celencim pek alışamadım daha evden çıkmıyorum genelde.ezgide uyudu canım daha yenii cemree napıyorrr?

kaka kaydirigubbakcemile3 öne bulasmasın die kaka yaptığını anladığımda hemen yatırıyorum bezini acıyorum :lepi: cok meshgul anlıycaan kızım kaydirigubbakcemile3

Ben artik bu bebeyi dovecem yaa off hergun ayni tantama bigunde erkende uyu ben sipaa derdine ne oldu hala uyutamadim 2ye kadar da uyumaz gibi mahfoldum yaa off

Selam millet ayy nihal simdi aklima geldi feyzanin ayakkabisinin tekinii buldun mu
buldm caım az ilerde ayakkabıcı varya onun önüne bırakmışlarsüprizzzzz
Ben artik bu bebeyi dovecem yaa off hergun ayni tantama bigunde erkende uyu ben sipaa derdine ne oldu hala uyutamadim 2ye kadar da uyumaz gibi mahfoldum yaa off

leylacım gündüz uykusu nasıl hacerin.geçen gün çok az uyudu hergün öyleyse senin kız uykusuz demekki:uhm:

Biraz once uyuttum ohh cok sukur dedim besigine koydum uzandim yataga sonunda uyuyacam dedim kimil kimil sesi geliyo gozumu bi actim cin gibi gitmis uyku dikilmis besigin icine hada gulenmi aglanmi ben seni az once uyutmadimmi ne zaman kalktin sen yat uyu cabuk dedim kizdim aboo sinirlendi agldi iyce gitti uyku mememi curuttu resmen em em nerey kadar bos memeyi ceke ceke sundurdu yavv off ben 2 cocuk dusunmuyom git omrumun yarisi gitti bu buyumeden bidene daha yapiyim diyodum omrumun diger yarisnida o yesin ben bitmisimm yaav yook yook kalsin en iysii

Evdede okadar uyuyo sekerim en fazla bi saat gunde 3 defa yatiriyorum zorla onceden ne iyidi aksam yatardi sabah 6 veya 7 de uyanirdi bi emer geri 11 e kadar uyurdu gunduzde uykulari hep 3 saat surerdi kudurdu iyce sersem gibi oluyorum yat kalk yat kalk ghic uyumasam daha iyi beynim sulaniyo boyle hep gece ucurumdan dusuyo gibi olyorum hep her an uyanacak gibi yatiyom sonra sicrayarak uyaniyom off cok dert yandim kizlar en iyisi gidiyim ben

Evdede okadar uyuyo sekerim en fazla bi saat gunde 3 defa yatiriyorum zorla onceden ne iyidi aksam yatardi sabah 6 veya 7 de uyanirdi bi emer geri 11 e kadar uyurdu gunduzde uykulari hep 3 saat surerdi kudurdu iyce sersem gibi oluyorum yat kalk yat kalk ghic uyumasam daha iyi beynim sulaniyo boyle hep gece ucurumdan dusuyo gibi olyorum hep her an uyanacak gibi yatiyom sonra sicrayarak uyaniyom off cok dert yandim kizlar en iyisi gidiyim ben

canım Allah güç kuvvet versin inşallah.bu sıpalarda büyüyecekte bize yoldaş olacaklar.o zaman bu çektiklerimizin hepsine deymiş deriz inşaallah.Allah hayırlı evlat eylesin hepsinide ana babaya saygılı sevgili (duy zambak:)) )eylesin inşaallah.bizlerede onlarada sağlık sıhhat versin.her şeyin başı sağlıklı imankaydirigubbakcemile5

leylusum hacer cok aktif bir bebek...enerji dolu...sen onu herrgun mutlaka dısarı cıkar.parka götür..hazır havalrda ii...evdeki hareketliliğine bakma demekki bosaltamıo enerjisini cocuk..ve sakin ol.bizden acaip elektrik alıolar...

günaydın.ben kapatmısım ben acmısım .....güzel bir gün dileğyle bacılar :)
gece 1 bucukta yattım.2 de cemre uyandı sonra 3 te sonra 4 te uyandı.sıkıntısı neydi anla.yamadım :(
sonra 6 da uyandı sonra 8 de en son 9 da kalktık :((( ensemden tepeme ööle bi ağrı varki :(( uyumak istiyorum yaaaaaaaa :(((( ne zaman gşrşcek bu gece uykular düzeneee :((( ne zaman gece yatıcaz sabah deliksiz kalkıcaz :(((

Back
X