Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aa bucamıı?e yakınmışız yaaahihoyyythihoyyytçok isterim canım görüşmeyi..tabi benim kararsız kocamı ikna etme yolunu bulabilirsembenneyaptımkipuhahaha kaydirigubbakcemile3 bizimkide bayılıo mısır kemirsinkaydirigubbakcemile3 ama hep tane tane cıktı dötünden lülülülülülü yavrum cevirio ağzında bakıo erimio hoop yutuverio kaydirigubbakcemile3
bende bucadayım patoşum buyrunnnnnnnnn gelirsen görüşürüz alkisalkisalkis
seninki emeklemiş şükür bizde daha teşebbüsü yok :umursamaz: bu durumda cemrede 5 yasında yürür zaar
ii geceler patoşşum :gitme:
hoşbulduk tatlım..saros körfezinde erikli diye minik bi sahil beldesi var.ben eşimle tanışana kadar bilmiyodum..edirne keşan a bağlı.benim kayınvalideler orda pansiyonculuk yapıyoda.ordaydık canım.hoşgeldin canımmmmmmmmmmmm,nereye gittiniz tatile.görüşürüz artık izmire gitmeden inşallahopuyorumnanaktan
hosgeldin ne güzel tatilin iyi gecmis:lepi: bizde ekimde gidicez bakalim nasil gecicek hos yanimda kaynim ve eltim varken nasil olucak oda bir muamma iyyyyyy düsenemiyorum bile normalde kaynimla fazla anlasamiyoruzda:jeyyar:
oyy anaam ölüyoom.kafamçokkarıştı
tatil dönüşü her çocuk böylemi olur yaa?ne uyuyo,ne duruyo.sabahtan beri canımı okudu napcam ben yaamafoldumbenne güzel bi düzen oturtmuştum zar zor.2 sa.uyuyup 2 sa.uyanık kalıyodu.bu saat oldu yarım sa zor uyudu.şimdi ayağıma aldım belki uyur azcık:Saruboceq:neyseki eşim nöbet ertesi olduğu için erken gelcek.alışverişe gitcez ev tam takır kuru bakırkaydirigubbakcemile3
aa bucamıı?e yakınmışız yaaahihoyyythihoyyytçok isterim canım görüşmeyi..tabi benim kararsız kocamı ikna etme yolunu bulabilirsembenneyaptımki
valla önceden emeklesin,yürüsün diye çook uğraşıyodum.artık hiç iplemiyorum.:umursamaz:sağlıklı olsunlarda emeklerler de,yürürler de...hayırlısıyla dişleride çıkar...boşveeeeeerrrsositososito
hoşbulduk tatlım..saros körfezinde erikli diye minik bi sahil beldesi var.ben eşimle tanışana kadar bilmiyodum..edirne keşan a bağlı.benim kayınvalideler orda pansiyonculuk yapıyoda.ordaydık canım.
ya ben sana çok mahcubum tatlımne desem boş,bi türlü ayarlayamadım.ama inanki olmadı..veletcim hiç durmuyo:çok üzgünüm:tüm arkadaşlarım bana kızgın.hiçkimseyle görüşemiyorum:1no2:dün oğluş uslu dursun diye gezmeye çıkardım.sokaklarda deli danalar gibi böğüre böğüre ağladı
gerisin geriye eve döndük..nereye çıksak aynı şey oluyo.korkumdan eşim olmadan gezemez oldum.:çok üzgünüm:lütfen kusuruma bakma:Saruboceq:
teşekkür ederim canım.hoşbulduk..valla mesajını okuyunca tüm tüylerim ayağa kalktı bi anda.kafamçokkarıştıben de kaynımla hiç anlaşamam..evlendiğimiz ilk yıl ve ondan sonraki yaz hep kaynım ve eltimle gidiyoduk tatile.ve sürekli burnumdan geliyodu:çok üzgünüm:insanlıkla hiç alakaları yoktur ve tencere yuvarlanıp nasıl bu kadar uygun bi kapağa düşmüş hayret ediyorum bazen.sabır,sabır bi yere kadar.sonunda bi patladım.kaynımla ve ardından muhterem eşiyle yaptığım tartışma sonunda 2 yıl hiç konuşmadık.şimdi mecburiyetten konuşuyoruz.:dilcikar:ama kafam o kadar rahatkii,tatil günlerimiz bile denk gelmiyo artık.güzel güzel yapıyoruz eşimle tatilimizi.ohh beeeeeeee..:içelim:
leylacım geçmiş olsun canım ya..benim babamında olmuştu bi kere yıllar önce ama ne yapılmıştı hiç hatırlamıyorum:uhm:.kaynak gözlüğü olmadan çok tehlikeli bi iş ama olmuş bi kere..
zambakcım zor durumdsın anlaşılan.Allah sabır versin.sıkma canını.opuyorumnanaktan
bızdıkım Allah sabır versin,hem bebek,hem hamilelik,bide üstüne tadilat...off ben okurken yoruldum.inşallah güzel bi tatil yaparsın canım benim yaa.cinsiyeti belli oldumu bu arada?doğum ne zamana denk geliyo?ben sürekli giremiyorum o yüzden haberim olmuyo canımcım.öpüyorum kocamanopuyorumnanaktan
gecmiş olsun leylusum yaaa :teselli: inşallah bi an önce iileşir :Saruboceq:Gunaydin kizlar dun esim biraz tadilat isleriyle ugrasmis kaynak felan yapmis simdi gozunu acamiyo yaa sabah dr goturduler damla damlatmis gozunu yikamis eve geldiginde gozu acikti biraz yatti tekrar aynisi oldu kaynagin isigi zarar vermis uff bilen biri yapsin sen neden atlarsin ki kayinvaldemde sabah 7 de istanbula gidecekti boyle olunca ucagi iptal ettirdi dukkani o acti bizimkide gozune patates sardim yatiyo napmam gerek onuda bilmiyom
buna şükür nihalim bişiciği cıkmamıs kuzumun :Saruboceq: allahım beterinden korusun :Saruboceq:geçmiş olsun canım.Allah acil şifa versin inşaallah:Saruboceq:
e dinlenince geçmedimi.zamanla geçer inşaallah.yapılması gerekenleri yapmışsınız işte.
bizde sabah gittik hastaneye feyzayı götürdük avrupa hastanesine şu karaciğer enzimleri yüksektiya onun için.anacım bir kalabalık şaştım kaldım.doktor baktı önemli bişey değil gibi dedi.gastroentrolojiye gitmek istedik o burda yok fakültede var dedi.bizde geldik.birde fakulteye gideceğiz.aman bu hastane işi beni daraltıyor yaamafoldumben
valla gelirsen bende görüşmeyi cok isterim.istanbulda kısmet olmadı teee izzmirde görüştük deriz kaydirigubbakcemile3oyy anaam ölüyoom.kafamçokkarıştı
tatil dönüşü her çocuk böylemi olur yaa?ne uyuyo,ne duruyo.sabahtan beri canımı okudu napcam ben yaamafoldumbenne güzel bi düzen oturtmuştum zar zor.2 sa.uyuyup 2 sa.uyanık kalıyodu.bu saat oldu yarım sa zor uyudu.şimdi ayağıma aldım belki uyur azcık:Saruboceq:neyseki eşim nöbet ertesi olduğu için erken gelcek.alışverişe gitcez ev tam takır kuru bakırkaydirigubbakcemile3
aa bucamıı?e yakınmışız yaaahihoyyythihoyyytçok isterim canım görüşmeyi..tabi benim kararsız kocamı ikna etme yolunu bulabilirsembenneyaptımki
valla önceden emeklesin,yürüsün diye çook uğraşıyodum.artık hiç iplemiyorum.:umursamaz:sağlıklı olsunlarda emeklerler de,yürürler de...hayırlısıyla dişleride çıkar...boşveeeeeerrrsositososito
hoşbulduk tatlım..saros körfezinde erikli diye minik bi sahil beldesi var.ben eşimle tanışana kadar bilmiyodum..edirne keşan a bağlı.benim kayınvalideler orda pansiyonculuk yapıyoda.ordaydık canım.
ya ben sana çok mahcubum tatlımne desem boş,bi türlü ayarlayamadım.ama inanki olmadı..veletcim hiç durmuyo:çok üzgünüm:tüm arkadaşlarım bana kızgın.hiçkimseyle görüşemiyorum:1no2:dün oğluş uslu dursun diye gezmeye çıkardım.sokaklarda deli danalar gibi böğüre böğüre ağladı
gerisin geriye eve döndük..nereye çıksak aynı şey oluyo.korkumdan eşim olmadan gezemez oldum.:çok üzgünüm:lütfen kusuruma bakma:Saruboceq:
B]
:1shok: gecmiş olun kıııızzz :teselli: bişiii yok dimi :çok üzgünüm:selam millet
arada bakıp çıkıom..bu welet hiç durmuyo fotorafını koycam koyamıom hata verio nieki acaba sizdede oluyomu yoksa bendenmi kaynaklanıo..
leylacım geçmiş olsun Allah beterinden korusun..
bızdıkcan sanada Allah kolaylık wersin ben bi cocukla yemek yapamıom ewi mok götürüyo ay sen nasıl dayanıon bacımkafamçokkarıştı
şimdi bunları yazarken eli kaydı suratının üstüne düştü benimkiay bi dakka ayıramıom gözümü
hoşgeldiiinnn kaydirigubbakcemile5 bizler iiyiz şükür sen nasılsın?alısabildin mi cevreye?ezgi nasıl?slm herkeseee napıyosunuz arkadaşlarr
hoşbulduk celencim pek alışamadım daha evden çıkmıyorum genelde.ezgide uyudu canım daha yenii cemree napıyorrr?
buldm caım az ilerde ayakkabıcı varya onun önüne bırakmışlarsüprizzzzzSelam millet ayy nihal simdi aklima geldi feyzanin ayakkabisinin tekinii buldun mu
Ben artik bu bebeyi dovecem yaa off hergun ayni tantama bigunde erkende uyu ben sipaa derdine ne oldu hala uyutamadim 2ye kadar da uyumaz gibi mahfoldum yaa off
Evdede okadar uyuyo sekerim en fazla bi saat gunde 3 defa yatiriyorum zorla onceden ne iyidi aksam yatardi sabah 6 veya 7 de uyanirdi bi emer geri 11 e kadar uyurdu gunduzde uykulari hep 3 saat surerdi kudurdu iyce sersem gibi oluyorum yat kalk yat kalk ghic uyumasam daha iyi beynim sulaniyo boyle hep gece ucurumdan dusuyo gibi olyorum hep her an uyanacak gibi yatiyom sonra sicrayarak uyaniyom off cok dert yandim kizlar en iyisi gidiyim ben