2008 Ekim Anneleri

ben flor kullanıldığını nette okudum hiç bilmiyodum.dr da demedi.bilsem sorardım

günaydın vahidee
ben görmedim seni canım.alttaki kullanıcı alanında ismin yoktu:)

vahide senin oglunun kac dişi var??
bide sen emziriyonmuu

leylaaa sen emziriyonmuuuu

biz 5.ayda bıraktık.ilk dişimizi 3.ayda çıkardık. o günden beri diş çıkarıyoz.benim kadar dişi oldu nerdeyse.çok zor geçmedi şükür.saymadım bakiim

cok erken bırakmış canım.hayırlısı olsun
maşallahh bayaa dişi var demekk
bi say "bakalımm merak ettim:)

güldürcem diye yapmadığım şaklabanlık kalmadı 16. diş geliyo

leyla dişciniz floru neden bırkatırdı merak ettim
sebep olarak ne söylemişti

güldürcem diye yapmadığım şaklabanlık kalmadı 16. diş geliyo

kaydirigubbakcemile5 ii sayabilmişsin cnm
maşallahhh bayaa diş cıkarmış senin ogluşş
ateş yaptımı diş cıkarken

annesütü almayan bebeklerde diş cıkarma dönemleri ateşleri olur diye biliyorum
dogrumu ki

oğlum 2 gündür karla tanışıyo teyzeleri.:dance:yattık yuvarlandık.yürüdük.parmak uçlarıyla dokunuyo soğuk geliyo ya.

türkan sen eziriyormuydun

evet ayşe emziriyorum.

ben birkaç doktora sordum hepsi de flor kullanmaya gerek yok dedi. biz de hiç kullanmadık. geçenlerde oğlumun dişini fırçaladım öylesine nokta kadar diş macunuyla. çok hoşna gitti diş fıçasını alıp geliyor yine yap diye:)

çok şükür hiç sorun olmadı.ateş hiç olmadı da ilk dişler yarılırken biraz canı yandığından acık ağlardı o kadar maaşallah diim

Hoşgeldin vahide
Ayşe benim oğlumda 5-5,5 aylıktı bıraktı emmeyi.Herşeyi denedim ama emmedi.Sütüm de vardı aslında.
Bizim dişçimiz dişler çıktıktan sonra florun bi etkisi olmaz çok demişti.Çıkana kadar kullanın demişti.Ama şimdi öteki dişlerde geliyoya (inş.tabi) Bi sorayım bakıyım kullanayımmı gene diye.ıLk dişlerimde çok çekti ama yavrum.Bunlar öyle olmaz inş.

sağol leyla hoşbulduk.
diş fırçalamayı hiç denemedim.merkeze indiğimde bakim fırça.macunu özel mi oluyo.okudum sanki ama üstüne düşmedim unutmuşum.ama artık baksam iyi olcak.erken çıkan erken çürür diyolardı ama daha bişey yok şükür.gene de tedbirli olmak lazım

bende geldim
benim oğluşumunda 8. dişi çıkıyor. kızlar fırçalama işini macunsuz yapıyosunuz değilmi?
bi doktor 3 yaşından önce, bir diğeride 2 yaşından önce macun kullanılmasını uygun bulmadığını söylemişti.

merhaba hale hoşgeldin.Bende daha fırşçalamadım hiç.Ama biz fırçalarken çok hevesleniyo.Zaten daha üstte 4 altta 2 dişi var oğlumun.

hoşbuldum leylacım. benin oğlumda çok hevesleniyo
sizin bebişlerin dişlerinde de lekeler oldumu ?

günaydın asuman nasılsın?

saol canım iyiyim sen

günaydınnn
ya ben girince kimse olmuyoo
ben yokken yine kaynamış ortalık :)

bende dün gece giremedim baya kaynatmışlarkaydirigubbakcemile3

leyla ben yeni kalktım :)
hergünkü rutin işleri yapacam birazdan
kızımın sol alttaki büük dişide patlamış
maşallah peşpeşe cıkardı dişlerini
sizlerin kac dişi var arkadaşlar??

hemen hemen bütün dişelri çıktı gibi arkadan 4 5tane var eksiği uyanınca sayıyım

evet öndişleri kolay çıktı ama köpek ve azı dişleri çıkarken mahvoldu yavrum devamlı ağlama halindeydi canının yandığı okadar belliydiki mafoldumben ben flor hiç kullanmadım dişleri kendiliğinden çıkıverdi ilk dişimizde 5.5 aylıkken patladı

oğlum 2 gündür karla tanışıyo teyzeleri.:dance:yattık yuvarlandık.yürüdük.parmak uçlarıyla dokunuyo soğuk geliyo ya.

oh ne güzel burdada adam akıllı kar yağsa die 4 gözle bekliyorum bende çıkarıcam kar oynatmaya nasıl bi tepki vericek çok merak ediyorumkaydirigubbakcemile3

ben dişlerimi onun yanında fırçalıyorum gülmekten bayılıyo fırçayı çekiştiriyo evde fazla fırçamız vardı şimdilik onu verdim eline oda dişlerini fırçalıyo ama ben macun filan kullanmıyorum ıslatıp veriyorum fırçayı oda kendi çapında diş fırçalıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…