hale sen bulamacmı veriyordun canım
leyla eger oglun az yiyorsa corba gibi degilde püre gibi versen belki daha ii olur canım
ne corbası verdin?
hımm anladım canım.ben bulamaç vermiyorum. oğlum bulamaç kahvaltıyı hiç sevmedi.
ekmeğin içini minik mink koparıyorum, yanına da bişiler sıkıştırarak veriyorum
ohh ohhh ne güzel yaaa
biz ankarada güneşliyiz halaaa
dün azcık bi yagdı kar yerler ıslandı arakasından güneş cıktı
bende yagsın istiyorum yaa
özledim vallaaa
yoksa bursa uludaga yakınmıısnız:)
bende geldim
benim oğluşumunda 8. dişi çıkıyor. kızlar fırçalama işini macunsuz yapıyosunuz değilmi?
bi doktor 3 yaşından önce, bir diğeride 2 yaşından önce macun kullanılmasını uygun bulmadığını söylemişti.
bende kıızıma kahvaltı yaptırdım yatırdım yatagına.
kahvaltıda bugün mama koymadım
ekmekle yaptım
tarifi yazıyım fikir olur sizedeee
ama hep ben yazıyom siz hiç yazmıyonuzzzz:1no2:
peynir
ceviz
portakal suyu
pekmez...azda bal attım
1 dilim unu tahıllı ekmek
siz ekmek veriyormusunuzzz
verenler ne ekmegi veriyorsunuz
kac dilim yiyor günde??
leylaa özellikle ruşeym ekmek cok besleyiciymiş
cok tahıllı ekmekte besleyici.içinde bütün tahıllar var.aynı tahıllı mama gibi yani
ekmegi kendinde yapabilirsin tabiki.cok daha ii olurrr
bir de bebeklerinizin konuşma gelişimi nasıl? benim oğlum birkaç kelime söylüyor ama hala anne demiyor:gitme:
zeynepcim deneyimlerinden yararlanmak için benden yaşca büyük olmana cok sevindimkaydirigubbakcemile5
cevap vermek zorunda degilsin ama ben yinede sormak istiyorum
ne zamaan evlendin ve cocugun zor mu oldu cnm?
ben bi kac kez verdim ama yemedii
balıgı haftada kacgün ve nasıl veriyorsunuz
hangi balıgı tercih ediyorsunuzzzz
bir de bebeklerinizin konuşma gelişimi nasıl? benim oğlum birkaç kelime söylüyor ama hala anne demiyor:gitme:
slm
yaşça büyük olmam sizlerden deneyimli olduğum anlamına gelmesin canım benim bilginin yaşla alakası yok çünkü sizlerde gerçekten aklı başında bilgili insanlarsınız.3. senemizi doldurduk evliliğimizde.bebek için gezelim öyle olsun dedik 2.senemizi bitirdik yaşta geçiyor dedi doktorumuz hap kullanıyordum bıraktım 3 ay sonra hamile kaldım.çok kolay oldu ve çok rahat bir hamilelik geçirdim çok şükür.
oğlum halen emiyor ve inek sütü almıyoruz onun için.sütüm çok şükür ona yeterli daha.herşey yiyiyor çünkü 16 tane dişi vardelikafadulden3 aylıkken çıkardı ilk dişlerini.doktor konusuna gelince ben aşılarını hastanede yaptırdım hemde rutin kontrolleri yapılmış oldu.ama artık allah korusun hasta olmadığı sürece bende götürmeyi düşünmüyorum.11.450 olmuş,yalnıca boyuyla ilgili soru işareti oluştu çocuk hiç uzamamış 82 cm çıktı:uhm:
slm zeynep
deneyimli olmak farklı bişi canım.bilgili olmak ayrı.
1 yaş büyük birinin benden belki bilgisi fazla olmayabilir ama hayat anlamında deneyimi tecrübesi benden önde olabilir.o anlamda söylemek istedim.
Allah mutlulugunuzu daim etsin canım.bende gec evlendim.bizimde 3.yılımız.demekki aynı dönemde evlenip aynı dönem hamile kalmışız:)
oglunun kilosu maşalah ii.doktor boyunu yalnış ölcmüş olabilir.uyuyunca kaslar gevşer o zaman yapılan ölcüm dogru oluyor.oglun uyuyunca boyunu ölcebilirsin canım.
sizin dişlerde bayaa olmuş maşallahh
zeynep benim kızımda emiyor cok şükür sütümde var.ama ben yinede inek sütü yada keçi sütü vermek için ugraşıyorum.en azından günde 1 çay bardagı vermeye calışıorum.
Ya kızlar.Şu ekmek olayını açarmısınız.Ne ekmeği veriyosunuz
asuman evet dün gece yoktun.eşin izin vermedimi:)
benim bugün agda yapmam lazım.ama cok üşeniyorumm
koca dört gözle bekliyorrrkaydirigubbakcemile3
vahidecim ben zeytinin çekirdeğini çıkarıp veriyorum
kabuğunu da soyabildiğim kadar soyuyorum
çok seviyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?