2008 Ekim Anneleri

kızlar ben kaçtım bugün çok işim var bi arkadaşımın kızının doğum günü bi arkadaşımında oğlu sünnet oldu hediyelerini alıp ikisinede gidicem akşamda büyük bi ihtimal evde olmayız gelirsek yazarım
opuyorumnanaktan

oğlum 2 gündür karla tanışıyo teyzeleri.:dance:yattık yuvarlandık.yürüdük.parmak uçlarıyla dokunuyo soğuk geliyo ya.

ohh ohhh ne güzel yaaa
biz ankarada güneşliyiz halaaa
dün azcık bi yagdı kar yerler ıslandı arakasından güneş cıktı
bende yagsın istiyorum yaa
özledim vallaaa
yoksa bursa uludaga yakınmıısnız:)

leyla florun diş cıkarmayla alakası yok canım.

Florun Dişlere Faydası : Saglikbilgisi.com bu linkte güzel anlatmış faydasını.

vahide evet erken cıkan dişler maalesef cabuk cürüyor.
bebekler dişlerini fırcalayamadıklarından diş cürümelerini önlesin diye doktorlar flor hapı veriyor.ismi zymaflour.
doktorunuza bi sorun isterseniz.

bu arada 3 yaşına kadar macunsuz diş fırcalanmalı.minik diş fırcaları var cok sevimli.onu ısla ver eline oynayarak fırcalasın dişlerini:)

hoşbuldum leylacım. benin oğlumda çok hevesleniyo
sizin bebişlerin dişlerinde de lekeler oldumu ?

hale senin bebişde varmı leke?
benim kızımın üst dişiininbirinde cok az sarı bi leke var.ama belli olmuyor ölee
bi ara floru hergün veriyordum ondan oldugunu düşündüm.şimdi 2 güne bir veriyorum
bilmiyorum belkide başka bişiyden oldu
kararmaa olsaydı daha kötü olurdu.genelde demir damlaları leke yada kararma yapıyormuş

asuman evet dün gece yoktun.eşin izin vermedimi:)
benim bugün agda yapmam lazım.ama cok üşeniyorumm
koca dört gözle bekliyorrrkaydirigubbakcemile3

asuman maşallah senin oglunda bayaa diş cıkarmış.
say bakalım kac dişi var.

Ayşecim floru diş çıkarsın diye değil zaten.Hani güçlü,sağlam olsun diye oda çıkarana kadar kullansanız yeterli demişti doktor.Ama gene bi sorayım ben

bende kıızıma kahvaltı yaptırdım yatırdım yatagına.
kahvaltıda bugün mama koymadım
ekmekle yaptım
tarifi yazıyım fikir olur sizedeee
ama hep ben yazıyom siz hiç yazmıyonuzzzz:1no2:

peynir
ceviz
portakal suyu
pekmez...azda bal attım
1 dilim unu tahıllı ekmek

siz ekmek veriyormusunuzzz
verenler ne ekmegi veriyorsunuz
kac dilim yiyor günde??

Ayşecim floru diş çıkarsın diye değil zaten.Hani güçlü,sağlam olsun diye oda çıkarana kadar kullansanız yeterli demişti doktor.Ama gene bi sorayım ben

hım anladım canım.

nette okudugum kadarıyla yetişkinlerin bile kullanması lazımmış.en azından diş macunu florlu olmalışmış.sor bakalım doktotaa nee dicek..burayada yazarsan bizde yararlanmış oluruz cnm.

ayşecim bende oğlumun kahvaltısını yazayım ;
portakal suyu
biraz peynir
biraz yumurta
zeytin (bayılıyo zeytin yemeye)
1 çay kağığı kadar da pekmez veriyorum
birazda ekmek

benim oğlum ekmek yiyoo
ona özel ekmek alamadım heryerde bulamıyorum çünkü
evde ne varsa beyaz ekmek yada kepekli ekmek veriyorum
kaç dilim yediği belli olmuyo
ama seviyo ekmek yemeyi

Tamam canım sorarım .Zaten doktorda tanıdığımız.
Bende öğle tatili eve gittim.Oğluma yemek yedirmeye küçük bi kase çorbanın 3te 1 ini yedi .Oda yarım saatte.Tükürdüklerini saymıyorum.off offff
Ben ekmeği çorbasına yemeğine katıp blendırdan geçiyorum.Zaten pütürlü yemiyor paşam.

hale sen bulamacmı veriyordun canım

leyla eger oglun az yiyorsa corba gibi degilde püre gibi versen belki daha ii olur canım
ne corbası verdin?

leyla 1 yaş üstündeki bebeklerin artık günde en az 1 dilim ekmek yemesi lazımmış.gelişimi için önemli deniyor

ben beyaz ekmek vermiyorum.uno nun cavdar ekmegi yada cok tahıllı ekmegini veriyorum.
bide halk ekmek bayiinde ruşeym ekmek var.bebekler için cok faydalıymış.cok erken saatte bittigi için ben daha alamadım hiç.

beyaz ekmekde hafta bir gün vermek lazım.cocugun bünyesi alışsın diye.
ben haberde izlemiştim beyaz ekmek boy kıslaıgına neden oluyormuş
türk halkı olarakta beyaz ekmege cok düşkünüz.malum boylarımız cok uzun degil:)

leylaa uno ekmek alacaksan şöle bişi sölim sana
bi pakette baya dilimli ekmek var .ama son kullanma tarihleri cok az
ben alır almaz hemen buzluga atıyorum.
lazım oldukca alıp caydanlıgın buharına koyuyorum hemen yumuşuyor.

Aaa duymamıştım hayatım ya .ıyi oldu söylediğin.Araştırayım bi.
Mercimek çorbası verdim canım.ıçine ekmek koyup püre yaptım.Çorba dediğime bakma mercimek çorbasını ekmekle koyulttum yani.Öylede yapmasam su gibi bişey olacak sadece.
Ya ayşe çavdar ekmeğinin kalorisi düşük değilmiydi

Ben beyaz ekmek veriyodum.Bide bazen bebe ekmeği koyuyorum çorbalarına marketlerde varya vitaminli diye yazıy ekmeklik çağdan da çıktı diye beyaz ekmek veriyorum genelde.
Bu dediğiniz ekmekler daha besleyici dime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…