bir de bebeklerinizin konuşma gelişimi nasıl? benim oğlum birkaç kelime söylüyor ama hala anne demiyor:gitme:
bu arada kızına maşallahhh diyorummm
kızına ne yiyip içiriyorsun sen bakim:)
kızımla aralarında bir hafta var ama benim kız daha tek rakamda
iştahı filan ii sanırım
vitamin yada balık yagı kullanıyormusun?
kızın yürüormu?
teşekkür ediyoruz ayşecim evet kızım iştahlıdır maşşalah doğduğundan beri yanicokacimcoook
ben 6 ay bitmeden taneli tanesiz herşeyden verirdim ağzına oturmaya başlayınca altına seriyodum örtüyü eline elma dilimleyim veriyodum kemiriyodu dişi olmasa bile hem de dişini kaşıyodu şimdi hiç bulamaç falan yapmam ben en fazla 3 ay yapmışımdır 8 aydan sonra bitti bizde kahvaltısını tek tek yer yumurtası kaşar peyniri bazen krem peyniri zeytini çekirdeğiyle alır çekirdeğinni çıkarıp atar kaydirigubbakcemile3
hiç vitamin falan kullanmıyorum inan kan şurubu bile vermiyorum pekmez içiyo sabahları 1 yemek kaşığına yakın
bu akşam bi but tavuk parçaladım önüne kendi yedi masada ne isterse söyler pilaaav çoooba turtuu yooğt emmmek papates
kızım 10,5 aylıkkken yürüdü 8 aylıktı ilk kelimesi meme oldu:lepi:ağzımızda 12 diş var en son azıları çıkardık köpek dişleri bekliyo kırmızı kırmızı
beyzanın en kötü huyu gece uykusu hala çok uyanıyoakannehir
merhaba arkadaşlar benim bir sorunum var yardımcı olabilirseniz sevinirim.kızım çiğneme problemi yaşıyor yani pütürlü gıdaları reddediyor.dişleri geç çıktı ve bir türlü çiğnemeye alışamadı.lokmalarını direkt yutmaya çalışıyor yutamayacağı gibiyse hemen geri çıkarıyor.üst dişleri yeni çıkmaya başladı acaba tam olarak çıkınca çiğnermi?aranızda bu problemi yaşamış birileri varsa deneyimlerinden faydalanmak istedim.şimdiden teşekkürler.bu arada kızım 15 ekim 2008 doğumlu.
kansızlık yada kabızlık sorununuzmu var zeynep
neden inek sütü verme dedi acaba merak ettim şimdifisfisfis
hayır canım çok şükür hiçbir sorunumuz yok kan değerleri gayet iyi maşallah.doktor gerek yok nasıl olsa ileride içecek sizin sütünüz kafi geliyor ona dedi:sm_confused:
asumann tahanın dişlerini saydınmııı
listeyee eklicem:)
asuman bi büyük bedeni al ozaman
12-18 kg olanı var.
valla biz 4+ kullanıyoruz.ama küçük geliyor.eşim fazla aldıgından mecbur kullanıyorum.
son bir paket kaldı onu kullanmıcam.10 tane filan kaldı acılan paketten bitince 5 numaraya gececem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?