merhaba arkadaşlar burada bir tablo yapmışsınız iyi güzel olmuş elinize sağlıkta,kız bebeklerle erkek bebeklerin gelişimi aynı olmazki sakın karşılaştırmayın bence.erkekler gerek kilo gerekse boy bakımından daha büyük olmalılar ben değil tıp bunu söylüyor zaten çizelgelerdede bunu görebiliriz.ama yinede söyleyim bende kızım beril 82 cm ve sanırım 11.5 kilo.hala emziriyorum doğum kilosu ise 4.
günaydın kıslar uzun zamandır giremiyordum maşallah büyümüş bebişler
benim kuzucum eylül de büyüdü tabi ama boy kilo değerlerini veremiyorum sağlık ocağına gidicez yakında o zaman yazarım...
Kızlar dün oğluma zorla şurup içirdim.Çok sevinmiştim.Bu sabahta evden çıkmadan içiriyim dedim.! kaşık verdim aldı.Nasıl sevindim anlatamam.Sonra tam evden çıkarken mutfağa bi girdim su içmeye bulaşık makinasının önünde sarı sarı lekeler ben arkamı dönmüşüm tükürmüş sıpa.Bide yutkunmuş gibi yaptıydı.Bende yuttu sandım. Yaşalanıyomuyum ne Of offf.
:)))cok fenaa bu cocuklar yaaa
bizi ayakta uyutuyorla bazenkaydirigubbakcemile3
ne şurubu vermiştin leyla
ben immuzinci meyvesine katıyorum.sende sevdigi bişiyin içine katsan yemezmi.
ayy canım aarkadaşım benim gel öpecem valla benden başkada varmış bu problemlerle boğuşan benim oğlumda böyle 1 yaşından sonra çıkardı 6 diş birden 7-8 aylıkken dolma falan yiyodu tavuklu pilav yiyodu sonradan yememeye başladı blendır çok az kullandık sabah bulamacını iri pütürlü tutuyorum yani peyniri bisküvyi çok ezmiyorum benimle kahvaltıda ediyodu ekmeği domatesin suyuyla ıslatıyodum yumuşak peynirle yediriyorum ama hiç makarnayı pilavı köfteyi yediremedim çorbasının içine katıyodum bende şimdi mesela tavuklu pilav yaptım diyelim yanına mutlaka çorba yapıyodum kaşığa pilav alıp üstünede çorbayı koyuyodum ancak öyle yiyordu du diyorum çünkü şimdi hiçbişey yemiyo çok üzülüyorum ne güzel alışmaya başlamıştı birde benim oğlum ben ne yersem onu yemek isterdi atıyorum sandviç yaptıysam onada ısırtırdım elimden kaşar peyiniri falan yerdi eline bebe bisküvisi verirdim onu yerdi ama meyveyi asla yemezdi ah ah şimdi pütürsüzde olsa yemiyor hiçbirşey yemiyor sadece bisküvili mama birtek onu istiyor 2 aydır böyle diş desem bu kadar sürede çoktan patlatması lazımdı bilmiyorum hergün birbirimize giriyoz bence eline bişeyler ver ben ekmek ve bebe bisküvisi vermiştim onları yiye yie biraz alışmıştı ama dediğim gibi şimdi eskiye döndük kendimi teselli ediyorum elbel yer bi gün ama biryerde bi yazı okuyorum moralim bozuluyor işte çocuğun biri 5 yaşına gelmiş hala katı yiyemiyormuş falan diye bunları duyunca hepten kötü oluyorum of ya ben bu çocuğun büyüdüğünü görebilecelkmyim az yesin ama herşeyi yesin ya nerde garip problem var bizi buluyo ya
selam kızlar nasılsınız
bu günlerde pek sakin geçmiş sayfalar
bebişler nasıl
selam kızlar nasılsınız
bu günlerde pek sakin geçmiş sayfalar
bebişler nasıl
selam hale biz iyiyiz şükür. oğlumda mızmızlıkları dışında genel olarak iyi. hiç iş yapmamı istemiyor hep onunla ilgileneyim istiyor.
sen nasılsın bebişin nasıl?
ben iyiyim uykusuzluk dışında sorun yok gibi. hiç uyumuyo benim oğlum ya napcam bilmiyorum. nerdeyese her saat uyanıyo, hatta bazen hiç uyumuyo, sabahta ezanla beraber uyanıyoruz. imam olcak benimki heraldesırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?