2008 Ekim Anneleri

maşallah beyzayaa
yaa iştahlı cocuk her şekilde yiyip içiyor
benim kızımda pek iştah yok nisanur.
her yolu denedim içmiyor sütü
bende bıraktım artık
mamasına meyvesine filan az az atıyorum
şuan beni emdigi için cok sorun etmiyorum ama bi kac ay sonra tekrar hamilelik düşünüyorum
o zaman içsin istiyorum
gerci yogurdu cok sever.belki onunla takviye yapabiliriz

Kızlar dün oğluma zorla şurup içirdim.Çok sevinmiştim.Bu sabahta evden çıkmadan içiriyim dedim.! kaşık verdim aldı.Nasıl sevindim anlatamam.Sonra tam evden çıkarken mutfağa bi girdim su içmeye bulaşık makinasının önünde sarı sarı lekeler ben arkamı dönmüşüm tükürmüş sıpa.Bide yutkunmuş gibi yaptıydı.Bende yuttu sandım. Yaşalanıyomuyum ne Of offf.

merhaba arkadaşlar burada bir tablo yapmışsınız iyi güzel olmuş elinize sağlıkta,kız bebeklerle erkek bebeklerin gelişimi aynı olmazki sakın karşılaştırmayın bence.erkekler gerek kilo gerekse boy bakımından daha büyük olmalılar ben değil tıp bunu söylüyor zaten çizelgelerdede bunu görebiliriz.ama yinede söyleyim bende kızım beril 82 cm ve sanırım 11.5 kilo.hala emziriyorum doğum kilosu ise 4.

günaydın kıslar uzun zamandır giremiyordum maşallah büyümüş bebişler
benim kuzucum eylül de büyüdü tabi ama boy kilo değerlerini veremiyorum sağlık ocağına gidicez yakında o zaman yazarım...

canım ben tabloyu yaparken bebekleri karşılaştırmak maksatlı yapmadım.aklıma bile gelmedi.sonucta her bebegin gelişimi farklıdır.benim kızım ii yer ama kilo alamaz.ben bunu asla dert etmem.sonucta nasıl beslendigini biliyorum.
burdaki arakadaşlarında kıyaslama yapacgını sanmıyorum.hepimiz bilincli annelerizz.

eski üyelerr pek girmiyor.hepimiz genelde yeni üyeyiz.ben anne ve bebekleri daha ii tanımak ve tanıtmak için hazırladım taboyu.birde herkes kendi bebeginin gelişimini bi tablo üüzerinde takip etmesi keyifli olur diye düşündüm.

biliglerini vermişsin tşkler.eklicem

selam hoşgedin
biz yeni üyeyiz genelde canım
senide tabloya eklememi istersen bilgilerini verebilirsin.

:)))cok fenaa bu cocuklar yaaa
bizi ayakta uyutuyorla bazenkaydirigubbakcemile3

ne şurubu vermiştin leyla
ben immuzinci meyvesine katıyorum.sende sevdigi bişiyin içine katsan yemezmi.

.........

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın kızlarr unutmadan yazıyım oğlumun 16 dişi var 17. patlamış
okadar zor saydımki ıssırdı elimi

:)))cok fenaa bu cocuklar yaaa
bizi ayakta uyutuyorla bazenkaydirigubbakcemile3

ne şurubu vermiştin leyla
ben immuzinci meyvesine katıyorum.sende sevdigi bişiyin içine katsan yemezmi.

Dün vitagil içirebilmiştim bi kaşık onun gazıyla bu sabahta veriyim dedim.Ama dediğin gibi bizi uyuturlar valla.Sevdiği bişeyin içine katmayı denedimde ne seviyosa onu yemeyide bıraktı çocuk.Alıyo tadını herhalde.Zaten rahat yediremiyorumya. Bakıyım öğlen immuzinc deniycem bide.Onu nereye tükürücek acaba

selam kızlar nasılsınız
bu günlerde pek sakin geçmiş sayfalar
bebişler nasıl

benimki de 8.9 aylıkken köfte yiyemez.tıkanırdı.ben yinede verdim.bi veriyom bi ters çeviriyodum tıkanmasından.ama hep tetikteydim.sonra bi yaşına doğru baktım götürüyo.şimdi de elmayla sorunumuz var.elmayı hiç yutamıyo niyeyse.o kadarda dişi var,püre veriyodum.bugün küp küp başladım vermeye.gene köftedeki gibiyiz.aman ver püre diyo annem telefonda.fenalık geliyo ona.hiç katı veremez.o yüzden ben hala tıkanırım yerken:roflol:

selam hanımlar.

bu ara kimseler uğrramamış buraya. ayşe geçmiş olsun umarım daha iyisindir.

biz yine zor bir gece geçirdik uyur uyanık sersem gibi bir gece. uyandığında da çok mızmızdı hiçbir iş yaptırmadı bana sıpacığım şimdi yeme yapacağım bir bakayım dedim foruma.
oğluşum bugün kahvaltıda peynir yedi azıcık ama olsun o kadar mutlu etti ki beni zamanla alışacağına dair umudumu artırdı en azından:teytey:

selam kızlar nasılsınız
bu günlerde pek sakin geçmiş sayfalar
bebişler nasıl

selam hale biz iyiyiz şükür. oğlumda mızmızlıkları dışında genel olarak iyi. hiç iş yapmamı istemiyor hep onunla ilgileneyim istiyor.

sen nasılsın bebişin nasıl?

selam hale biz iyiyiz şükür. oğlumda mızmızlıkları dışında genel olarak iyi. hiç iş yapmamı istemiyor hep onunla ilgileneyim istiyor.

sen nasılsın bebişin nasıl?

ben iyiyim uykusuzluk dışında sorun yok gibi. hiç uyumuyo benim oğlum ya napcam bilmiyorum. nerdeyese her saat uyanıyo, hatta bazen hiç uyumuyo, sabahta ezanla beraber uyanıyoruz. imam olcak benimki heraldesırnaşık şey

bizim gece uykularımız da aynı. nazarım değmesin bir haftadır iyiyiz sanki düzene giriyo gibi uykuları. inşalllah bozulmaz bir daha.. gerçi diş dönemleri sorunu geçiyor oldukça.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…