2008 Ekim Anneleri

birde arkadaşım oralarda yatılı okul sayısı nasıl çokmu?o zaman lojmanda kalabiliriz çünkü.kusura bakma sıkmak istemem ama istanbulda yaşamak gerçekten zormu yoksa mersin gibimi

burda 90 m2 bir daireyi 80.000- 110.000 arası bir fiyata alabilirsin bildiğim kadarı ile ama okular hakkında hiçbir fikrim yok canım ya.

bana göre bu şehirde yaşamak çok zor en az 3000 lira gelirin olacak ki hem geçinesin hem birikim yapabilesin. bu şehirde çocuk yetiştirmek de zor bence. insanların birbirine güveni yok. okula gönderirken bile gözü arkada insanın. biz tayin istedik en kısa zamanda gitmek istiyorum ben burdan.

öylemi dersin peki canım sağol sizdemi memursunuz ?o zaman en iyisi mersin yine.orada 200 metre karelilk süper lüks daireler 100 110 milyara gidiyor.yardımın için sağol

Ayşecim kaçtır sana vitaminleri yazıyorum Tam cevapla diyorum düşmüşüm netten bütün yazdıklarım siliniyo gidiyo.
Ben kendime bi tablo yapmıştım.Hangi şurupta ne kadar vitamin ne kadar mineral var.Bi çocuğun yaşına göre alması gereken vitamin ve mineral miktarı.Küçük notlar işte demirle çinko beraber alınmazmış falan gibi.Ben onları bilgisayar ortamında yazabilirsem sana gönderiyim hayatım.Yoksa olmayacak böyle.
Ama şöyle bi özet geçiyim
Vitagil,Multitabs,Multimix Bunlarda hem vitaminler hemde mineraller var (A,C,D,E,B1,B2,B3,B5,B6,B11(FOLıKASıT),B12,Selenyum,çinko,manganez,iyot.
Vitagilde demir yok.Multitabsta var.
Bunların dışında Zincomega,sevenseas,Carlson,Nutrigena gibi balık yağları var.Sadece carlsonun içinde hiç bi vitamin yok.(Ben onu kullanıyorum)
Bide içinde mineral olmayan vitamin şurupları var. Polivit,Supravit,Multisanastol, Vitabiol Bunlarda A,C,B vitaminleri var.
Ve Vimin c , Minadex var . Ben kullanmıştım demir için.
Sen şimdi ne kullanıyosun vitamin olarak

rica ederim irem fikir verebildiysem ne mutlu bana.

canım sana son bir soru açınca cevap verirsen sevinirim bağcılar kazım karabekir nasıl bir yer?nette emlak fiyatlarına baktımda 125 metre kare 125 milyar baya bi lüks görünüyoordu biraz küçük ama güzeldi.okula hastaneye alışveriş merkezine yürüyerek 3 dk yazıyordu sen ne dersin güzelmi oralar yoksa başka hangi semti tavsiye edersinin?biraz birikmişimiz var ev alsak gerisinide kredi çeksek ayda 700 kira vereceğimize bankaya veririz hiç değilse evimiz olur diye düşündüm sen ne dersin?

selam kızlar
gecmişi detaylı okuyamadım
gecmiş olsun dileklerinize teşekkürler
doktardan geldik.
aferin plus-grip içinmiş
dolven-agrı kesici ateş düşürücü.ateşi olursa verilcek
otrivine burun spreyi

bunları yazdı doktor.
inşallah faydasını hemen görürüzz
cok kötü oldu yavrum(
gözler filan süzüldü uykusu var ama uyuyamıyor burnu tıkalı oldugudan
spreyi filandan sıktırmıyor.zorla sıktım biraz fayda etti uyudu şimdi

otr

bu arada burun aspiratörü olarak nefesle cekilen hortumlu sipariş verdim eczaneye
hemen getirtmişler eşim almaya gitti.birazdan gelir
onu kullanan varmı.inşallahh iyidir yaaa

ayşecim tekrargeçmiş olsun sana söylemiştim soğuk algınlığı için peditus değil aferin daha iyi diye tecrübelerimden biliyorum nefesle çekileni almaklada iyi etmişsin bir kullan iyi bişeyse bende alayım canım

öncede söylediğim gibi 2 güne iyi olur merak etme canım pek bişey yemek istemez zorlama ne seviyosa onu ver benimki sadece biberon maması içer böyle durumlarda

sagol iremcim
bende merakla bekliyorum burun aspiratörünü.kullanınca sölerim sana

leylacım cok teşekkürler vitamin bilgileri için canım
ben şuan vitamin kullanmıyorum.immuzinc veriyorum sadece.
vitamin alacammm amaa halaaa alamadım
sendeki bilgilerlee bi vitamine karar veririm canım sagolasın

tamam canım ankaranın iklimi buraya benziyor nem fazla olmayınca hep burun tıkanıklığı yaşanıyor geçen yıl çok küçük olduğu için hasta olmasa bile burun tıkanıklığı yaşadık biz buhar makinesinin de çok faydası olmuyor böyle durumlarda yani seni çok iyi anlıyorum

canım bizim doktor hiç vitamin tavsiye etmiyor hatta kızıyor ne diye çocuklarınızı ilaca alıştırıyorsunuz diyor bende sadece imuneks(ilaç değil aslında ekmek mayası gibi) veriyorum ama doktor onada hayır diyor

aslında havasından degil irem.gecen yıl cok şükür hastalıksız atlattık.
üşütünce tıkandı burnu sanırım
cünkü gözlerdende yaş geliyor
bende dün nemlendiriyim odayı diye kettle calıştırdım bi kac saat
bide petegin üstüne ıslak havlu koydum
biraz faydası oldu
buhar makinaları soguk üflüyormuş.o da havayı sogurtur diye almadım
sıcak üfüren varmı bilmiyorum.

canım yavruna çok geçmiş olsun allah şifa versin sıkma canını inş. biranönce iyileşir

maalesef yok aynı dertten muzdaribim içeriyi soğutuyor çokta faydası olmuyor aslında ama sıcak olanı yok diye biliyorum içeride su kaynatman gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…