iyi akşamlar öncelikle ayşecim geçmiş olsun üzülme bütün bebekler hastalanır ve geçer maşşalah seninki bu zamana kadar hiç hastalanmamış oda nemlendirmek çok faydalı kettle süper oluyo sana tavsiyem içine 1 tatlı kaşığı vicks at süper açıyo hiç bişeye gerek olmuyo eğer kafi gelmezse çok az kızının burun deliklerin sürebilirsin
vitamin konusuna gelince hiç araştırmadım ve ilgilenmiyorum kızım herşeyi yiyo maşşallah günlük 1 yumurta demir kaynağımız gece 1 biberon süt açıkcası ben formül mamada kullandım ama onlara pek güvenemiyorum nebileyim sebze meyve et balık hepsinden belli oranlarda yiyo hava güzelse 5 dk bile olsa öğlen dışarı çıkarıp başını açıyorum balık yağını ben hamileyken kullanmıştım ama kızıma vermeyi düşünmüyorum hamsiyi çok seviyo biz büyürken de acaba bu kadar şey yedik mi.?sizce
günaydın kızlar geçmişi şöle bi okıyım dedim benden size tavsiye demir damlasına viraminlere fazla yüklenmeyin. mamalar devam sütleri bana hiç güvenli gelmedi allaha şükür kullanmadımda bence anneler biraz rahat olmalı çok pimpirik olmak çocuklarda ters tepiyo biraz sabırlı olun meyve sebze bakliyat,kırmızı ve beyaz et 1 kaşık kadarda olsa bunlardan yeseler yeter bence opuyorumnanaktan
günaydın kızlar geçmişi şöle bi okıyım dedim benden size tavsiye demir damlasına viraminlere fazla yüklenmeyin. mamalar devam sütleri bana hiç güvenli gelmedi allaha şükür kullanmadımda bence anneler biraz rahat olmalı çok pimpirik olmak çocuklarda ters tepiyo biraz sabırlı olun meyve sebze bakliyat,kırmızı ve beyaz et 1 kaşık kadarda olsa bunlardan yeseler yeter bence opuyorumnanaktan
Araştırma sonuçları, anne sütünden sonra bebekleri inek sütüyle besleme eğiliminin yaygın olduğunu gösteriyor. Ancak inek sütünün içeriği çocuklar için uygun değil. İnek sütü denince annelerin aklına sokak sütü gelmekte ve inek sütünün sakıncasının hijyenik sebeplerden kaynaklandığı zannedilmektedir. Oysa, inek sütünün asıl sorunu içerikten kaynaklanmaktadır.
- İnek sütündeki aşırı protein ve mineral bebeklerin böbreklerine zarar verebilmekte ve uzun süreli inek sütü tüketiminde bebekte kansızlık görülmektedir. Bebekler zihinsel gelişim için önemli olan Omega 3 ve Omega 6 yağlarını yeterince alamamaktadır. Bu sebeple uzmanlar, 1 yaşına kadar inek süt kullanılmamasını ve mümkünse 3 yaşına kadar da inek sütü yerine inek sütünün zenginleştirilmiş formüllerinin bebeklere verilmesini önermektedir.
canım daha bunun gibi yüzlerce bilgi bulabilirsin nette ben rastgele indirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?