2008 Ekim Anneleri

halece hiç üzülme cok geride filkan kalmadın.sen önceki topigi görsen bidaha girmek istemezdin:))
cok ilerlemişlerdi onlar.bizim şansımıza yeni topic acıldı.şuan ben günlük cok rahat takip edebiliyorum.
ama cok fazla aktif üye yok şimdilik.umarım yakında çenelerimiz düşer:)

bende keçiörendeyim.
ismin ne.yaşın kac:)
ay ben bunu her üyeyeye soruyorum cünkü diger türlü kimle neyi konuştum unutuyorum.

bende 29 yaşındayım.ev hanımıyım.16 ekim dogumlu bir kızım var.

benim oğlumda 26 ekim doğumlu. şimdi babaannesi bakıyor. ben yeni başladım sayılır. 2 ay olmadı daha

hayırlı olsun işin cannım.ay nasıl bırakıp gidiyorsun cok zor oluyordur dimi
oglun tepki veriyormu sana
babaanne baktıgına göre aranız ii sanırım

sabah bırakmak gerçekten çok zor oluyor.
birbirimize bakakalıyoruz. oğlum doğmadan öncede burda çalışıyordum.
aslında daha erken dönecektim güyya ama yapamadım
akşam kapıdan girer girmez yapışıyor kucağıma
uyuyana kadar öyle geziyoruz

tahmin edebiliyorum zorlugunu canım
kızım gündüz 3 saat filan uyuyor o azaman bile okadar cok özlüyorumki onu.uyansın diye dolanıyom evde:))

kızım bu sıra cok iştahsız hale.10.dişini cıkartıyor hiç bişi yemiyor.bak mesela şu saat oldu daha agzına bi kaşık bişii almadı.emiyor sadece.

bugün tarttırdım 9.700
boyunu ölctürmedim.kalabalıktı.
sizde durumlar nasıl?

aa çıtır annesin yani:)
bende ankaralıyım ankarada yaşıyorum.ankaranın neresindensin?
ben keçiören.
eşimde çorum iskiliplidir.ama ben daha hiç gitmedim oraya

küçükesat canım sık sık gelirim ankaraya annemler halen ankaradalar

asuman aslında en iyiisni yapıyorsun.ama senin oglun maşallah ii yiyor.keşke bizimkilerde herşeyden yeselerde bizde vermesek.

açıkcası oğlum herşeye alışsın diye 2 aylıkken yemeklerin suyundan vermeye başladım 1er 2şer, 4-5 aylıkken bütün yemeklerden yiyodu dişi olmadığı halde diliyle eziyodu acı tatlı ekşi demedim herşeyi verdim ama bunun bize tek dez avantajı yemeklerden doyunca memeyi bıraktı mafoldumben

çok zor canım allah kolaylık versin bende çocuğum olana kadar iyibi iş bulsam çalışsam ev kadınlığı bana göre değil die debeleniyodum ama çocuğum doğduktan sonra iyiki ev kadınıyım diyorum

hoşgeldin asuman naber
cok iyi yapmışsın cok minikkken alıştırmakla.ama dedigin gibi memeyi bırakması kötü olmuş
ama bebekten bebege degişiyor sanırım.bi arkadaşın ogluda aynı senin oglun gibi 2-3 aylıkkken tattırdı annesi herşeyden.şimdi 2.5 yaşında halaa emiyor deli gibi:))

ben 6.ayda başladım az az tattırmaya.

hem çalışıp hem küçük beebgi olan anneleri taktir ediyorum cok zor cidden
ama cokta maddiyatcı olmamak lazım diye düşünüyorum.kimseye muhtac olmıcak kadar eşinin maaşı varsa kadının en azından cocugu okula gidene kadar ev hanımı olması iyi olur diye düşünüyorum.

çalışan bayanlar hem erkegin yapması gereken işi yapıyorlar hemde kendi işlerini.ne gerek var bedeni,beyni bu kadar yıpratmaya.

tabi çalışmakta güzel ama cocugun psikolojisi daha önemli.sakın kızmasın calışan anneler bana:)
sadece benim fikrim bu.

ama memur olsam bırakmazdım işimi.
özel sektör cok yıpratıcı.

hoşbulduk canım keşke benim oğluşumda emmeye devam etseydi:ecrin_bebek:
bebişlerimizin boy ve kilolarını yazlaım hanımlar gelişimleri ne alemde
doğum kilosu 3.060
şuanda 12.250
boyunuda uyansın ölçücem ama benim oğlum biraz kısa gibi duruyo

aslında bende çok çalışmak istemedim ama başladım işte. hala çok tereddütlerim var.neysee
bebekler 1 yaşına geldiğinde doğum kilosunun 3 katına, boyuda 1,5 katına ulaşmış ise gelişimi normal kabul ediliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…