- 11 Şubat 2008
- 7.252
- 17.425
- 773
- 41
leylacım baban için Allah rahmet eylesin başın sagolsun canım
sende ne büyük badireler atlatmışsın.cok gecmiş olsun sanadaa
genelde dogumdan sonra apandist sorunu oluyor.doktorun iyiymişki dogumda farketmiş ve müdehale etmiş.
hiç sorma vahide bugün cok kötü gecti
öglen kızımı uykuya yatırdım 1 saat sonra aglayarak uyandı.kulagını tutarak aglıyordu
saglık ocagına götürdüm orta kulak iltihabı olmuş.
nezleydi biliyorsun balgamını atamadıgı ve burun tıkanıklıgından dolayı orta kulak iltihabı olması normaldi.zaten cok sık rastlanan bir durummuş kulak iltihabı.
antibiyotik şurup yazdı doktor.deli gibide uykusu vvardı ama agrıdan uyuyamadı yavrum
biraz kucagımda uyudu yerine yatırdımm buraya gelmeden önce
şimdi uyuyor canım.nezaman kalkar bilmiyorum
ne bilim ben kendimi ıkınıyom sanıyom.tamam senden ders alim bidakine.ben sakaryalıyım.eşimin ailesi anamurda.uzun tatillerde o tarafa.kısalarda sakaryaya
selam hanımlar,
herkesler iyidir umarım. biz bugün doktor kontolüne gittik. su çiöçeği aşısını yaptırdık. sizler de yaptırdınızmı bu aşıyı?
oğlum 14 kg ve 85 cm olmuş. dedesinin genleri ağır basmış oğlum da onun gibi uzun bylu olacak sanırsam
kızlar yarın bim e puset gelecekmiş
ama ben anlayamadım oyuncak pusetmi yoksa gercek pusetmi oldugunu.sizce?
bu linkte aktüel ürünlere tıklayın.alt kısımda ki puset pembe renkli
kızımında buna benzer bi bastonu var cok güzel pratikkkk
ama bunun fiyatı cok ucuzzzz.yedek olarak alıyım dedim:))
benimkli bundan.cok pratik .almayı düşünenlere tavsiye ederim
[büyük arabada var eşek ölüsü gibi cok agır.6 ay kullandım kaldırdım
Maşallah.Allah nazardan saklasın tosuncuğu. Bende götüreyim bi doktoruna kontrole.
sağol.benimkide belli bi vakitten sonra oturmuyo mola veriyoz dolanıyoz .ayakta durcak dolancak.onu istiyo.otursun diye oyalaya oyalaya gidiyoz.ama arabada genelde uyuyor.inşallah gene uyur.vahidecim hayırlı olsun ben de netten b çok şey aldım kızımn otokoltuğunu da uygunfiyata aldıydım yazın sositososito babyhope marka şimdi fiyat tam hatırlayamadım ama 110 civarıydı sanırım çok rahat oluyo şehir içinde:icecream:
ama şehirler arasında hiç kullanamadık çünkü kızım durmuyo üstünde zaten onu kemerini bağlarken yaygara kopuyo bakıcısana bırakırken 5 dk oturyo ilk başta 1 hafta ağlaya ağlaya giitl şimdi alıştı ama rakada eğer biri oturusa asla koltukta oturmuyo zaten uyku pozisyonu da pek rahat değil biz uzun yollarda arabaya ayatğını seriyorum ön koltukla arayı doldurp geniş bi yatak oluyo daha rahat geçiyo yolculuk
kızlar yarın bim e puset gelecekmiş
ama ben anlayamadım oyuncak pusetmi yoksa gercek pusetmi oldugunu.sizce?
BİM A.Ş. bu linkte aktüel ürünlere tıklayın.alt kısımda ki puset pembe renkli
kızımında buna benzer bi bastonu var cok güzel pratikkkk
ama bunun fiyatı cok ucuzzzz.yedek olarak alıyım dedim:))
benimkli bundan.cok pratik .almayı düşünenlere tavsiye ederim
Mascott -ES 3100- Pratik Mevsimlik Baston Puset, #18275622 Gittigidiyor.com
büyük arabada var eşek ölüsü gibi cok agır.6 ay kullandım kaldırdım
öyle mii.ne güzel.kocaelide mi oturuyosun.Vahide bende sakaryalıyım canım.Ne güzel bak hemşeride çıktık.
bunlar daha ii günlerin canım:)
hele bi emeklemeye başlasın bu günlerini arıcaksınkaydirigubbakcemile2
ben 52 kg ile hamile kaldım.70 kiloyla doguma gittim.dogumdan cıktıktan sonra 60 kiloya düştüm.cok kısa zamanda 55 e düştüm.
ama dedigin gibi göbek kalıyor.neyse ikinci bebekte yapıp ondan sonra sıkı bi sporla sıkılaştırırz:)
bende keçiörende oturuyorum.dogumunu hangi hastanede kaça yaptın canım?
Ben böyle bi bakıp bi kaçıyorum canım ya, ama azimle geri dönüp buluyom cevapları kaydirigubbakcemile3
Ben 62 ile hamile kaldım 11 kilo aldım. 7 si doğumda gitti kalan 4 de 40'ında gitti. Şimdi yine 62yim. Amma görüntü hiç te aynı deelll
Eeee ben 6 aylık olsun rahat etcem diye bekliyorum ya daha da mı çok yorulacaz eyvahedigeldismile
Ayy ben doğum yaptığım gün annem ikinciyi düşünürmüsün şimdi dedi. Tabii düşünürüm nesi var azıcık acı çekceksin tabii normal demiştim. Ama bu çocuk bakmak doğurmaktan falan çok zor yaaa. Şimdi ikinci çok zor diyorum, bi de bu varken bi tane daha akannehir
Maşallah sen ikinci diyebiliyosun ne güsel. Belki üzerinden zaman geçince unutuluyodur...
Ben doğumumu bayındır da yaptım canım 3000 civarı bişey almışlardı. Gerçi çok memnun kaldım iyikide yapmışım diyorum ama şimdi düşününce hala bayıldığım paralar sinirimi bozuyo. Düşün ki bir nst ye 170 TL alıyolardı. Bence önceden planlayıp sigorta yaptırmak lasımm zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?