2008 Ekim Anneleri

ayşecim çok geçmiş olsun canım kulak iltihabı çok oluyo bebişlerde çabucak atlatırsınz işallah valla doğum hikayene bayıldım kaydirigubbakcemile52. daha da kolay olurmuş markette kilotlu çoraba doğuran bi kadın göstermişlerdi ayakta haberi bile olmadıydı kadının sen de 2. ööle doğurmayasındelikafadulden

bizde haftaya yaptırcaz su çiçeği pahalı değil zaten bi de çıkarırsa iz bırakıyo yüzde falan zor hastalıklmaz:

tekkürler nisanur.inşallah cabuk atlatırızzz

kilotlu çoraba doguran kadın hikayesine cok güldüm:))
ben kilotlu corap giymiyorum o nedenle benim için tehlikeli bi durum olabilir canımkaydirigubbakcemile3

kızlar yarın bim e puset gelecekmiş
ama ben anlayamadım oyuncak pusetmi yoksa gercek pusetmi oldugunu.sizce?
http://www.bim.com.tr/ bu linkte aktüel ürünlere tıklayın.alt kısımda ki puset pembe renkli
kızımında buna benzer bi bastonu var cok güzel pratikkkk
ama bunun fiyatı cok ucuzzzz.yedek olarak alıyım dedim:))
benimkli bundan.cok pratik .almayı düşünenlere tavsiye ederim

http://urun.gittigidiyor.com/Mascott-ES-3100-Pratik-Mevsimlik-Baston-Puset_W0QQidZZ18275622#aciklama
büyük arabada var eşek ölüsü gibi cok agır.6 ay kullandım kaldırdım

Son düzenleyen: Moderatör:
bide kulaktan ölçen dijital ateşölcer kullanan varmı?
hangi markayı kullanıyorsunuz.bu hafta alacam
bim e gelecek yarın bilinmedik bi marka ama fiyatı uygunmuş .healtmax marka 22 tl.
arcelik 30 tl

Sağolasın canım.Evet malesef hamileliğim ve lohusalığım felaketti benim.Hiç bilmem öyle aşerdiğimi,canımın bişey istediğini.6.aya kadar sürekli ağladım.Hiç hamileymişim gibi gelmedi.Sonra durum ciddileşince mecbur acını içine atıp yaşıyosun çocuk için.Ama tek tesellim hamile olduğumu biliyodu babacım.Söyledik 3-4 gün geçmedi komaya girdi.En azından haberi vardı, Çok sevinmişti diye teselli ediyorum kendimi.
Sezeryansa felaketti narkozu süreli veriyolar ya.apandisle,fıtık eklenince ameliyat uzadı.Ben daha ameliyathaneden çıkmadan uyandım.Gene doktorum çok iyiydi de almış ikisinide.Zaten suyum daha evde gelmişti.Gidene kadarda doğum sancısı.
Hele normal doğum yapmamışım.Bide Nahit yiğit 4,5 kilo doğmuştu.Ölürdüm herhalde.:)

Çok çok geçmiş olsun hayatım.Dolveni bende kullanıyodum iyi geliyodu.
Antibiyotiğinin adı ne.Bize de vermişti doktor.Toz halinde içine su katıp karıştırıyosun.Onu mu kullanıyosun.

Maşallah.Allah nazardan saklasın tosuncuğu. Bende götüreyim bi doktoruna kontrole.

ayşe ben de gazetede gödüm reklamını, sanırım oyuncak puset o. gerçeğini o fiyata vereceklerini tahmin etmiyorum.

sağol.benimkide belli bi vakitten sonra oturmuyo mola veriyoz dolanıyoz .ayakta durcak dolancak.onu istiyo.otursun diye oyalaya oyalaya gidiyoz.ama arabada genelde uyuyor.inşallah gene uyur.

banada oyuncak gibi geldi.oyuncak ütü masası bile daha pahalı.o turuncu pusetten benimde var.iyiki almışım.çok hafif çok pratik,yazın 50 liraya almıştım.
Vahide bende sakaryalıyım canım.Ne güzel bak hemşeride çıktık.
öyle mii.ne güzel.kocaelide mi oturuyosun.
[

leyla evet toz şeklinde antibiyotik.az suyla sulandırıp calkalıyorsun.
hemen etki yaptı bugün ii kızım cok şükür

kızlar pusete baktım oyuncakmış dediginiz gibi
resimde büyük duruyordu:)

ateş ölcerde haftaya gelecekmiş

vahide cidden cok pratik baston.
ben istanbuldan 35 liraya almıştım
bide yagmurluk aldım cok güzel oldu
büyük arabaya o kadar para verdigime yanıyorum:))

türkan senden sonra bende karar verdim su çiçegi aşısı yaptırcam kızımaa
araştırdımda cogu bebek geciriyormuş ve cok bulaşıcı bi hastalıkmış
arkadaşımda gecirmiş ve izleri kalmış
yaptırmayı düşünmeyen arkadaşlar sizde yaptırsanız ii olur bence.

Ben böyle bi bakıp bi kaçıyorum canım ya, ama azimle geri dönüp buluyom cevapları kaydirigubbakcemile3

Ben 62 ile hamile kaldım 11 kilo aldım. 7 si doğumda gitti kalan 4 de 40'ında gitti. Şimdi yine 62yim. Amma görüntü hiç te aynı deelll

Eeee ben 6 aylık olsun rahat etcem diye bekliyorum ya daha da mı çok yorulacaz eyvahedigeldismile

Ayy ben doğum yaptığım gün annem ikinciyi düşünürmüsün şimdi dedi. Tabii düşünürüm nesi var azıcık acı çekceksin tabii normal demiştim. Ama bu çocuk bakmak doğurmaktan falan çok zor yaaa. Şimdi ikinci çok zor diyorum, bi de bu varken bi tane daha akannehir

Maşallah sen ikinci diyebiliyosun ne güsel. Belki üzerinden zaman geçince unutuluyodur...
Ben doğumumu bayındır da yaptım canım 3000 civarı bişey almışlardı. Gerçi çok memnun kaldım iyikide yapmışım diyorum ama şimdi düşününce hala bayıldığım paralar sinirimi bozuyo. Düşün ki bir nst ye 170 TL alıyolardı. Bence önceden planlayıp sigorta yaptırmak lasımm zemuszemus

kızlar ye bende yaptırcam galiba su çiçeği aşısı
bazı bebişler çok ağır geçiriyomuş, ya benim bebişimde ağır geçirirse, pişman olmaktansa yaptırmak lazım galiba. türkancım saol konuyu açtığın için alkisalkisalkis

canım cok fazla para ödemişsin yaaa
bu 3000 sadece dogum parası dimi
muayene ,tahlil,nst filan ayrı aldılarsa cidden cok külfetli olmuşş
ssk ile anlaşması yokmuydu
ben lokman hekimde dogum yaptım.11 tl muayene ücreti vardı.
nst 7 liraydı sanırım.tahliller filan ücretsizdi.
dogumumda 800 filandı.ama şuan fırlamış fiyatlar.
bende hastaneden ve doktorumdan cok memnun kalmıştım.

ikinci bebegi düşünmek zorundayım hemen cünkü yaşım geciyorrr
hamile kaldım dogurdum diyene kadar 32 filan olurum.
belki 3.yüde yaparım kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…