2008 Ekim Anneleri

o zaman sorun yok ne eşek gibi çalışıyor çıksın işten.
ya kararsıım işmi baksam, bir yandan çalışmak istiyorum bir yandan evde çocuğuma bakayım para kazanıyım diorum. karar veremedim bir türlü.
parasızda duramam ben koca eline bakamam :))) ekimde işsizlik maaşım bitiyor bişiler yapmam lazım

ütüm var üşeniyom iyemek yapılcak offf havada çok sıcak. balkon güneşli saat 1 e kadar güneş alıyor ev öğleden sonra serin oluyo

çiş olayına nasıl başlıyacaksın nisanur ben hiç başlamadım ne kaka ne çiş.
Lazımlığa oturmadı. Ne yapsam nasıl başlasam bilmiyorum

canım ben laımlığımızı 2-3 ay oldu alalı bi kaç defa denemiştim korktu üşüdü i daha da oturtmadım klozete de adaptör aldıydım onu da oyuncak ettiydi ama maşallah iyi gidiyoruz kayınvalidemin evinde normal tuvalete oturttuk bi kaç kere orda yapmamıştı 2 gündür uyanır uyanmaz altını açıyorum gel kızım bezi çıkartalım diyorıum koşuyor hiç sevmiyor zeten bağlama der herzaman
ilk başta çok sık götürdüm 15-20 dk aralıklarla baktım yapmıyor oturması bile bi mucize oldu dün onu başardık ilk başta ben pijamamla oturdum onu da pijamasını çıkartmadan oturttum sonra ben normal oturdum onun da popoyu açıp oturttum alkışladım öptüm hemen kaldırdım şimdi hem lazımlık hem klozet 2sine oturuyor
sabahtan beri çişini hiç kaçırmadı artık daha seyrek götürüyorum yaz olduğu için terliyo fazla çiş de yapmıyo sanırım 3 kere yaptıkdelikafadulden
öğlen uykusuna yatırıken bağladım bi tek kalktı hemen çişim geldi tuvalete gitcem dedi:teytey:ve oturdu yaptı bezi de kupkuruydu gündüz hiç bağlamıycam yarın işallah dışarı çıkarken bağlarım bi tek alıştırma kilotu aldım o da popomuz sığmadı ne yazıkki:kedi:

bu arada beyza 1 aydır falan bezine çiş yaparken tutup çiş yapıyom diyodu farkına varıyodu yani
kakayı bu gün pijamasına doldurmuştu:))) bakalım yarın nasıl geçecek

arielcim çocuk bakma işine geince diğer çocuğu tanıyorsundur dilay ne yapacak nasıl davranacak zor iş ama belki biraz seni rahat bırakır iyi olabilir düşünmekte fayda var bence
beyza da orda 4 aylık bi bebeğin evine gittik ayyy nasıl sevdi nasıl bayıldı anne bak bebek göydün mü ayağı var göydün mü diyip durdu herkes kardeş sırası gelmiş diyor:) kıskançlığı yok maşşalah kucağıma falan aldım hiiç umursamadı

bizim uyku düzeldi ama gene de uyku için odasına girince ağlamaya başlıyo babsı da ben de orda olacam illaki bi ara odasında yalnız uyuyordu sonra beşiğinden çıkmayı becerince işler bozuldu oyuncaklarıyla oynuyodu ben de mecbur odasında kaldım şimdi de ona alıştı uykuya dalaa kadar odasında kanepede ben de uzanacam öyle uyuyor
dün 9 da yattı sabah bi baktım 9 u çeyrek geçiyordu gözlerime inanamadım:))çok mutlu oldum
çocuklar çok farklı ya mümkün değil dediğimiz huyları bi anda değişebiliyıor

Selam kızlar.
Yasemin burdayım kız.Sen nerdesin.Telinede mi bakmıyon.
Ay aslında çok şey yazıcaktım ama eşim geliyo şimdi biri borç istemiş ona para vericekmişiz.Zaten ev için biriktiriyoruz deli oldum ya sanki dert babası.Daha tam anlayamadım konuyu yarım saate anlarım ama.İnsanı günahada sokuyo.Hayır vereceği adam bizim gibi değil off canımı sıktılar sabah sabah.Az bişeyde değil ki.

Günaydıınn.Kimseler uğramamış.
Yasemin bence iş ara. Dikayla başka bi çocuğa bakmak çok zor olur. Dilayda üzülür öteki çocukta.Kardeşken bi sürü zorluk çıkıyoda böylesi daha da zor olur.
Ayşe dişlerini fırçalarken macunda koyuyomusun nura.Biz öyle boş boş fırçalıyoruz.Bide üstüne biraz oynuyoruz..Eşin için hayırlısı olsun.Şimdiye kadar çoktan çıkması gerekiyodu zaten.Kullandırmasın kendini.
Nisanur biz daha kaka olayına bile giremedik.Sünnetten sonra çocuk taktı bezini açınca bile papat diye tutturuyo.
Aslı Allah kolaylık versin canım ya.Çok zor huysuz çocukk.

yasemin dilayla çocuk bakabilcek misin canım ya, zaten zor bi çocuk dilay dediğine göre. hala sallıyosun, peşinde dolanıyosun. ben emir alple düşünemiyorum zaten aşırı kıskanıyo ben başka bi çocuğa konuşamıyorum bile diil kucağına alıp ilgilenmek. yine sen bilirsin ama çok yorucu olur heralde.bakacağın bebeğe de bağlı tabi, sonuçta gayet uslu zorluk çıkarmayan bebeklerde var, denersin olmadı bırakırsın zorla değil ya..

biz daha tam olarak başlamadık çişe kakaya ama bazen kaka diyo götürüyorum çiş yapıyo. kakan gelince söyle diyorum altına yaparken kaka diyo :) bi kaç kere tuvalete yaptı. lazımlığa oturuyo sorun çıkarmıyo ama daha düzenli bi şekilde başlayamadım bütün gün dışardayız zaten zor geliyo şuanda bi de onunla uğraşmak aslında başlamak lazım yaptığının farkında sonuçta

leylacım haklısın cnm en iyisi iş bulmak bakalım kısmet artık.
aslı wcyi öğrenmiş aslında üstüne düşsen başaracak dilayda henüz öyle bir ilerleme yok bende başlamalıyım ama üşeniyorum açıkcası.

bende 2 gündür annemdeyim koca mesaili çalışıyor öğlen gidip ertesi gün sabah geliyor geli,ncede uyuyor. valla iş başa düşünce evi geçindirmek için çabalıyor.

bende annemde rahat ettim valla gezip tozyuyom sabah geç kalkıyorum dünya varmış :))
öğlen dilayı uyutuyorum kaçıyorum dün akşam 9 da geldim :)) bugünde çıktım biraz önce geldim yarına nere gitsem die düşünüyom :)
hamiyet bende annemdeyken dilayı yanımda yatırıyorum valla uykusu daha düzene girdi

leyla bu devirde kimseye borc verilmezzz.ben dostum dedigim kuzenime vermiştim 2 bilezikk,
alana kadar anam agladı.bide aramız bozuldu üstüne
borc verdik suclu konumuna düştük bide.
ama iyi oldu nasıl bi insn oldugunu anladım.nerdeyse 1 yıldır görüşmüyoruzz

nurun dişlerine macun kullanmıyoruz henüz.

yasmin bu sıcakta akşama kadar nerde geziyon yaw.ben dışarı bile cıkamıyorum.aşırı sıcak burası.istanbulda öleymişş sanırımm
akşam olunca cıkıyorzz,ben cıkmasam bile nuru mutlaka cıkartıyor babası

Ayşe verdik bile hayatım.Bakalım üstüne yatacak bi adam değil çokda sevdiğimiz bi abimiz ama bende ev için istiyodum ya.Hani ihtiyacımız olduğunda hemen çıkarıp verebilirmi ondan emin değilim.
bizde yiğiti bi sabah erkenden ananesi çıkarıyo.Bide akşamları biz çıkartıyoruz.
Yasemin yok yok çocuk falan bakamzsın sen bide emanet çocuk Allah korusun.Sen paşa paşa iş ara.Kocanada yazık be bi açık kapatırsın zaten gönlünde kayıyo çalışmaya.
Bizdede babane yan çizmeye başladı yiğite bakma konusunda .Gene Allah razı olsun annem bakıyo şimdi ama kadının gözden ameliyat olması lazım doktora gitmesi lazım , çok yoruldu napıcaz bilmiyorum
Kreşe başlatmıştık durmadı sıpa.aldık geri.Bakıcı tuttum ondada durmadı bide apartmandan tanıdığı bi kadındı.Şimdi biraz unutsunda tekrar bi kreş deniycem yada ramazanla kurban bayramı arası babane bakacak annem o arada tüm sağlık sorunlarını halledebilirse kışın rahatımm.Hem seneye yiğitte tam kreşlik olacak.

gecmiş olsun annen için leylaa
yigit nasıl varmı bi gelişmeee
nurunda 3 köpek dişi birden cıkmış maşallah:) 1 tanesini cıkarmıştı zaten
köpek dişlerimizide tamamladıkkkkkkk
dipteki azılar kaldıı.

sağol canım kadın bi kendi başına kalabilse geçicek ama.Hep kadını tuttuğumuz için.
Yiğit aynı hatta bu ara sanki büyümemiş gibi geliyo bana bi boyunu kilosunu ölçicem ölçtürmüyoya yada bana mı öyle geldi bide eskisi gibi büyümeleri hızlıya belki ondandır.Bide bi ara hiç yemek yemiyoduya bana öyle geliyodur ama bakmam lazım

Yani aslında 3 yaş alıyorum Yiğite ben ama normalde kemikliya sanki son zamanlarda büyümedi gibi geldi nedense.Bu arada yiğite netten bişeyler aldım ama bunlar gerçekten güzel çıktı.Bende takdir ettim kendimi.Kreşe giderse diye almıştım gerçi ama sıpa durmadı o ayrıı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…