2008 Ekim Anneleri

bu arada bizim dr. su çiçeği aşısı 15 aylıktan -12 yaşa kadar yaptırılabilir dedi sizin bir bilginiz var mı bu konu da? Bir de devletin vurmadığı hepatit aşısı varmış o da 24. ay ve 30. ay da vurulmak üzere 2 doz muş.

Ben yiğit kreşe başlıycak yaşa gelse diye gözünün içine bakıyorum.Eşim çok istiyo yiğite bi kardeş ama.

benim kız etkilenmez benim ruh halimden.sadece eşimle tartıştıgımızda suratını asar mızırdar.
demekki oglun cok duygusal bi bebek.sana düşkün.

merhaba
evett sayfa yeni acıldıgında bi geldin kayboldun:)
listeye eklemiştim senide baktım gelmiyosun silmek zorunda kaldım
bizim ögünlerimiz şu şekilde
kahvaltı
yemek+yogurt
meyve.
yatmadan önce bişi vermiyorum emiyor.
sütüde sadece sabah kahvaltısında 1 çay bardagı bulamaca koyuyorum.
beni emdiginden cok fazla ienk sütünü gerek görmüyorum.zaten biberon almadıgından vermem sıkıntı olyor.
ben muhallebi hiç vermedim.fos kilo yapar bebeye.cok bi faydası yok bence.
sen emizriyormusun?

Son düzenleyen: Moderatör:
ibolya her zamanki gibi döşemişsin yine alıntıları.evveldende seninkileri okuyunca geçmişi okumaya gerek kalmazdı:1hug:

kaydirigubbakcemile3 anacım toptan yazıyorum daha derli toplu oluo böle, ne güzeldi dimi eskiler oğlanı uyutmaya giderdim 1 saat içinde sayfalarca birikirdi, aah eski günler ah:gitme:
anacım okuyorm sonrada yazıyorum, ben mozilladan giriyorum, sekmeli açıyorum, haşır haşır aynı anda hem okuyup hemde yorum yazıyorum, sıcağı sıcağına :hulya:
ayşecim, yumurta kollestrol konusunda aklandı yanlız, eskiden yumurtanın kollestrole neden olduğunu savunuyorlardıama şimdi o tez çürütüldü, benim bıldırcın yumurtasını vermekteki gayem demir açısından, o araştırmalarını paylaşırmısın mümkünse, merak ettim bi de ben okuyayım
bende almamıştım mama sandalyesi, benim evde küçük, mutfak bülbül yuvası gibi minnacık kaydirigubbakcemile3 yerde yiyoruz zaten, önceleri ana kucağını oturur pozisyona getirip o şekilde yediriyodum, şimdi bizimle szofraya oturup öyle yiyo, bi de salıncağımız var zaten, o da mama sandalyesi gibi kullanılabiliyo, kenarlarından tutturma yerleri var o şekilde kullanabiliyosun,ama ihtiyaç olmadı benim, eşimle ortamıza oturtuyoruz, bizimle birlikte yerde yiyor
aynen benimki de öyle, herşeyi çok iyi anlıyo, isteklerini de belirtiyo haeketleriyle, kızlar daha çabuk gelişiyo bu konularda, erkek çocuğu ne kadar olsa kızlara göre biraz daha donuk kalıyo, ama zekasını sorarsan her haltı biliyo, sadece özgürlüğüne fazla düşkün, isteyince öğreniyo, sen öğretmek istediğinde çekip gidiyo guclubacismile
günaydın herkeseeyvahedigeldismile
kızımın üst iki köpek dişi patladı:lepi: geriye kaldı 6 diş haıyrlısıyla şu 20yi bi tamamlasak rahatlıycaz işallahkaydirigubbakcemile5

bizim hala 8 tane yaaa, azılara geçmedik daha :sinifsinif:
evet dişleri yüzündendir, zolama bırak isteyince yer zaten, şu dişlerdende bi kurtulsaydık hayırlısıyla
bugün diş çıkarma günü olacakkkk
benim kızımda 11.dişini patlatmış sabah gördümmhihoyyyt

hayırlı olsun yeni inciniz, çatır çutur katır kutur mamalar yiiyn inşallah kaydirigubbakcemile3
kızlarrrrr kardeşim dün tezkeresinii aldıııı:teytey:
bu akşam Allah nasip ederse eve geliyor
şuan urfadaa son gününü yaşıyorrr
Allahh tüm askerleri korusun ve evlerine dönmeyi nasip etsin

hadi gözünüz aydın, hayırlısıylan bi de everirsiniz oh mis kaydirigubbakcemile2
ya kızla erkekle bi alakası yok herhalde, benim oğlum baba manyağı, beni pek umursamıyo, belki her zaman yanında olduğum için öyledir, işe başlayınca da bana düşkün olurmu bilmiorum
Anammmmmmmmmmmm İboşummmmmmmmm ne güzel yine eski günlerdeki gibi döktürmüşsünopuyorumnanaktan burası başka diyorum her zaman ama napalım gelende gelmeyende sağolsun dimiyerimseniben

özlemişim ülen burayı yav, ama tadını çıkartamadan işe başleycümmmmmm :gitme::gitme::gitme:
burda bi arkadaş vardı şimdi fesbukta takılıyo, o da bi ara bu durumdan şikayetciydi, dr uyanırsa ve eğer aç olmadığını biliyosan bi şekilde avutup tekrar uyutcaksın her istediğinde meme vermiceksin demiş, benim oğlum 5 aylıkken memeyi bıraktığı için o duygu nasıl bişeydir bilmiyoruz mafoldumben gece yatarken gece yarısı bi de sabah süt veriorum ben, onun haricinde acıkmadığı sürece uyanmıyo, oğlum 6 aylık olana kadar 1 numara emzik kullandı, 2 numaraya geçince birden bıraktı, şimdi emziği alacakmı acaba die ağzına veriyorum kemirip kemirip atıyo
yavrum ben gece patlayana kadar yediriyorum ama gece yine acıkıyo, süt içmek istiyo, acıkmasa nasıl iççekki, dün üzerini açmış örteyim dedim o da acıkmış nasıl bağırıyo görmen lazım, biberonu ağzına dayadım sütünü içti karnı doyunca yeniden uyudu kaldı, ne kadar dyursanda acıkınca uyanıyolar
ben o dediğini denedim 6 aylıkken, yatağına bıraktığımda hıı huu yapıyodu biraz, sevdiği bi oyuncak koyuyodum yanına, sonra uyuyodu, 7. ayda ilk dişimizi çıkarttık sonra uyku düzenimiz falan yalan oldu, şimdi de beşiğine yatıramıyorum, düşer diye korkuyorum, yerde yatıyo, istediği an kalkıp gelebiliyo yani, ben yatağa yatırsamda o kalkıp gelir peşimden kaydirigubbakcemile3 ama şöyle bişey var, eğer ben o an hiç ilgilenmezsem bazen yatağına gidiyo, orda boğuşurken kendi kendine uyuyabiliyo, biz salıncakta uyuyoruz, eer gerçekten uyumak istiyosa azcık sallandımı hemen uykuya geçiyo zaten
eeee benim oğlum niye böyle yapmıyo bana yaa, ben biraz otoriterim, babamız çok yumuşak yüzlü, bi şey olduğunda çocuğa tavrımı koyuyorum, o da gidiyo hemen babaya sırnaşıyo, babasına da fırça atıyorum, çocuğu şımarık yapcaksın, ben kızdığım zaman sakın yüz verme diye, normal zamanlarda gülüyoruz oynuyoruz, sırnaşıyo, öpücük ver dediğinde beni öpüyo, babayı öpüyo, kim öpücük ver derse gidip onu öpüyo, normal şartlarda ilişkilerimiz iyi yani, acaba çocuk benim otoriter olmamdan dolayımı bana düşkün deil

ayşe maşallahh cnm nura.
dilayı postayla yanına göndercem ben beceremiyorum uyku düzenini bari sen öğret benim kızıma.

kaydirigubbakcemile3
banane ayolll nasıl dogurduysan bak kıızına.ögret nasıl kendi başına uyuması gerektiginiilülülülülülü

gecmiş olsun canım.ateş yada başka sıkıntı oldumu yazarsın gelince.
bende yaptıcam bu hafta inş.
aşının markası neydi?
bi kac marka varmış cünkü.

valla kızımın uyku sorunu da olsa ben yine düşünürdüm 2.bebe
biride aynı ikiside aynı sıkıntı sonucta.yaşım genc degilki bekliyim boshayallersmile
biran önce ikinciyide yapıp rahata ermek istiyom.rahatca vucudumu şekle sokmak istiyorum
aynı anda büyütüpp cılgınlar gibi gezip tozmak istiyomm

kürtaj mı oldun canım..nasip degilmiş demekkkiii
şuan calıştıgından 2.bebek zor olabilir senin için evet.işten cıkarsan belki daha rahat edebilirsin.

ibolya eski günler deyip durma yaff biz daha yeni tanışıyoruz ve kaynaşıyoruz. merak etme burasıda eskiyi aratmaz yakında.

ayşeyle benim çenem sağlamdır :)))

ben bebelerinize bakyım sizde evimin işlerini yapın o zaman.öyle beleşeeee olmaz dimiisırnaşık şey

ayşecim yok bi yan etki falan yapmadı uyurken baktım az ısınmıştı vucudu yorganın aşıp ince batteniye örttüm 2 ssat uydu mutfağı temizliyodum koşa koşa gelmiş bi anda korktum çoooba çooba diye bağırıyodu
canım şimdi hatılamıyorum ya aşının adını falan tek başıma götürdüğüm için üşümesin diye arabaya attım direk sağlık ocağına hiç bişey aklıma gelmedi

yasemincim benim kızın öğlen uykusu falan iyidir 2 saat uyur tatilde evde de uyur bana yapmıyo yani özellikle gece uykusu bööle bi de uykuya dalarken problem

kılzar bugün beyzayı okula götürdüm maskotluk yaptı gene tabi öğrenci falan yok okulda idarecilere yaptı herkesin peişne gidiyo küçük enik gibi arkadaşın oğlu da vardı 2 yaşında boyları aynı beyza daha tombul tabi peşpeşe koşuşuturdular:)
ordanda oturmaya gittik ya başım şiştiii çoluk çocuk keşke bakıcımıza bıraksaymışım çocuk yarım saat uyudu gürültüden uyandı ev hamam gibiydi 30dereceydi yaaa sıcaklı iyi de off bayılacaktım artık eve gelince bi ferahladık yanii
bu arada tartıldık bugün beyza hanım15 kg olmuşş yaz ayşe teyzesi rekor bizde ama gören kaç yaşında diyo 16 aylık diyince uzuuuun bi maşşşşşalllh çekiyolar tabi çenemiz de kuvvetli olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…