2008 Ekim Anneleri

bi maaşallah da biz çekelim.bu resimdeki son halimi.nasıl beyzada eğlendimi oturmada çoluk çocukla.

MAAAŞŞŞŞAALLLAAAHHHH

ben iyiyim hale.ben de çocuktan fazla giremiyorum.bazen seninle karşılaşıyoruz ama daha bi muhabbet kuramadan çıkmak zorunda kalıyorum çocuktan dolayı.

slm hatunlar.nasılsınız :teytey:
ayşe kardeşin geldi mi urfadan.

ayy hiç sorma vahidecim
2 gündür ucaklar iptal ediliyor
bugün mecburen otobüsle gelecek.yoksa kış bitene kadar urfada kalmak zorunda kalacaktı:))
sabah 10da bindi otobüse
gece 10-11 gibi gelir inş

ayy hiç sorma vahidecim
2 gündür ucaklar iptal ediliyor
bugün mecburen otobüsle gelecek.yoksa kış bitene kadar urfada kalmak zorunda kalacaktı:))
sabah 10da bindi otobüse
gece 10-11 gibi gelir inş

gözünüz yollarda kaldı desenize.hadi hayırlısıyla inşallah az kalmış

benimde oto koltuğum geldi nihayet.görünüşünü beğendim.inşallah konforuda iyidir.pazar günü test ederiz inşallah artık.ay şu gönderilen linklerden birinde asıl istediğim koltuğu 199 a görmezmiyim.hemde stokta.nası sinir oldum okadarda araştırdığımı sanıyodum.kirazbaby miydi neydi onu görmemişim.kısmet işte.niye bakıyon daha aldık ya diyo kociş ben hayıflanınca

selam hanımlar, maşallah kaynatmışsınız yine. benim bücürük esir aldı beni. giremiyorum fazla. bugün gündüz uyutmadım bakalım gece kaçta uyuyacak?

merhabalar. ben günde 3 öğün yediriyorum. genellikle çorba ağırlıklı besleniyoruz. geceleri de bazen muhallebi bazen ballı süt içirip yatırıyorum.

biz 15 aylıkken yaptırdık su çiçeğini. 2 yaşında da hepatit a varmış. bir de doktor bize su çiçeği aşısının ömür boyu koruma sağlaması için 6-7 yaşında bir doz aşı daha yaptırın dedi.

gecmiş olsun canım.ateş yada başka sıkıntı oldumu yazarsın gelince.
bende yaptıcam bu hafta inş.
aşının markası neydi?
bi kac marka varmış cünkü.

ayşecim biz okavax marka yaptırdık

maşallah beyzaya.

hayırlı olsun vahide güle güle kullanın.

hayy maşallahh beyzayaaaa
nisanur öle sıcak evlerde bebeler cok cabuk hasta oluyorlar.inşallah terlememiştir nisanur.terledikten sonra soguga cıkınca cok fena hasta oluyorlar.kızım bu son hastalıgını bu şekilde olmuştur.umarım sizde bişi olmaz cnm

beyzayı soranlara 2 yaşında de nisanurkaydirigubbakcemile3
cidden nazar olur kızına.

ben iyiyim hale.ben de çocuktan fazla giremiyorum.bazen seninle karşılaşıyoruz ama daha bi muhabbet kuramadan çıkmak zorunda kalıyorum çocuktan dolayı.

vahide fudayl gündüzleri kac kez ve kac saat uyuyor ?
kızım gündüz uzun uyuyor maşallah
o ara giriyorum.ama daha cok msn de lak lak yapıyorum burda kimse olmayınca:smiley-cool:

gözünüz yollarda kaldı desenize.hadi hayırlısıyla inşallah az kalmış

ayy evet aynennn
ama bundada var bi hayır diyoruz cnm
2 kere havaalanına kadar gitti ve geri dönmek zorunda kaldı
artık dedik otobüsle gel.belki rabbim böle uygun gördü
bi kac saat sonra evde olur inşallahhhh
cok özledim behlülümüüüüü:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…