- 21 Ağustos 2008
- 2.430
- 908
- 398
kılzar bugün beyzayı okula götürdüm maskotluk yaptı gene tabi öğrenci falan yok okulda idarecilere yaptı herkesin peişne gidiyo küçük enik gibi arkadaşın oğlu da vardı 2 yaşında boyları aynı beyza daha tombul tabi peşpeşe koşuşuturdular:)
ordanda oturmaya gittik ya başım şiştiii çoluk çocuk keşke bakıcımıza bıraksaymışım çocuk yarım saat uyudu gürültüden uyandı ev hamam gibiydi 30dereceydi yaaa sıcaklı iyi de off bayılacaktım artık eve gelince bi ferahladık yanii
bu arada tartıldık bugün beyza hanım15 kg olmuşş yaz ayşe teyzesi rekor bizde ama gören kaç yaşında diyo 16 aylık diyince uzuuuun bi maşşşşşalllh çekiyolar tabi çenemiz de kuvvetli olunca
pardon ayşe sen ibolyaylan tanışıyon mu?
slm hatunlar.nasılsınız :teytey:
ayşe kardeşin geldi mi urfadan.
ayy hiç sorma vahidecim
2 gündür ucaklar iptal ediliyor
bugün mecburen otobüsle gelecek.yoksa kış bitene kadar urfada kalmak zorunda kalacaktı:))
sabah 10da bindi otobüse
gece 10-11 gibi gelir inş
merhaba kızlar 6 ayda bir yazıp kaybolduğumdan kimse hatırlamıyordur heralde beni senağlama Benimde 10 Ekim 2008 de bi oğluşum oldu adı Efe, çok yaramaz bi oğluşum var.Düz duvara tırmanır cinsten (gerçekten geçen gün kalorifer borusuna tutunup tırmandığına şahit oldum:1shok:) kızlarr konu çok ilerlediğinden hepsini okuyamadım belki konuştunuz ama bebişlerinize günde kaç öğün ne yedirip içiriyonuz acep? bide gece yatmadan önce ben muhallebi yapıp yediriyorum siz sadece süt mü içiriyonuz?
bahçelievler-şirinevler
ya zeynep özdil bu isim ve soyad bana hiç yabancı gelmiyor.
sen nerelisin cnm
bu arada bizim dr. su çiçeği aşısı 15 aylıktan -12 yaşa kadar yaptırılabilir dedi sizin bir bilginiz var mı bu konu da? Bir de devletin vurmadığı hepatit aşısı varmış o da 24. ay ve 30. ay da vurulmak üzere 2 doz muş.
gecmiş olsun canım.ateş yada başka sıkıntı oldumu yazarsın gelince.
bende yaptıcam bu hafta inş.
aşının markası neydi?
bi kac marka varmış cünkü.
kılzar bugün beyzayı okula götürdüm maskotluk yaptı gene tabi öğrenci falan yok okulda idarecilere yaptı herkesin peişne gidiyo küçük enik gibi arkadaşın oğlu da vardı 2 yaşında boyları aynı beyza daha tombul tabi peşpeşe koşuşuturdular:)
ordanda oturmaya gittik ya başım şiştiii çoluk çocuk keşke bakıcımıza bıraksaymışım çocuk yarım saat uyudu gürültüden uyandı ev hamam gibiydi 30dereceydi yaaa sıcaklı iyi de off bayılacaktım artık eve gelince bi ferahladık yanii
bu arada tartıldık bugün beyza hanım15 kg olmuşş yaz ayşe teyzesi rekor bizde ama gören kaç yaşında diyo 16 aylık diyince uzuuuun bi maşşşşşalllh çekiyolar tabi çenemiz de kuvvetli olunca
benimde oto koltuğum geldi nihayet.görünüşünü beğendim.inşallah konforuda iyidir.pazar günü test ederiz inşallah artık.ay şu gönderilen linklerden birinde asıl istediğim koltuğu 199 a görmezmiyim.hemde stokta.nası sinir oldum okadarda araştırdığımı sanıyodum.kirazbaby miydi neydi onu görmemişim.kısmet işte.niye bakıyon daha aldık ya diyo kociş ben hayıflanınca
selam kızlar
nasılsınız ? işler çok yoğun bu hafta fazla giremiyorum
ben iyiyim hale.ben de çocuktan fazla giremiyorum.bazen seninle karşılaşıyoruz ama daha bi muhabbet kuramadan çıkmak zorunda kalıyorum çocuktan dolayı.
gözünüz yollarda kaldı desenize.hadi hayırlısıyla inşallah az kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?