günaydıın.bebişler ve anneleri nasıllar bugün.bu akşam mızırdadı yine benimki.tahmin ediyodum zaten.dün akşam çok gergindim.iç sıkıntısı sinir gibi bişey.bi ara elimde olmadan off dedim yüksek sesle.nası endişelendi.ağlayasım var.ama yüzüm az değişse basıyo çığlığı.çok endişeleniyo.odanın içinde turluyom oda arkamdan geliyo.baya bi dolandık öyle tren gibi .yanıma geliyo.saçlarımı okşuyo.gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum öyle yapınca.benimki ruh durumumdan hemen etkileniyo.ben hastaysam oda hasta.ben sinirliysem oda huysuz ve gergin.siz de de öylemi?beni çok koruyo babasına karşı.bazen babası bağrıttırıyo beni oyun olsun diye.nası kızıyo babasına.elindekini bırakıp nası geliyo.ben babasına yapıyom.hiç umrunda degil.daha çok oda atılıyo üstüne.bu çok hoşuma gidiyo.bazen hararetli konuştuğumuzdada ses yükselsin hemen müdahale ediyo.yok bişey konuşuyoz demek zorunda kalıyoruz
yasemin aynından ben de de var benimki de ağıdıyla mahalleyi kaldırır hiç mırıldanmadan yüksek desibel başlar doğduğundan beri ben de yazın yani gece sütüne başlamadan evvel 1 saatte uyanıp tekrar emiyoduk doyamıyodu uykuya da zor geçiyodu annem artık halime acıdı sen hiç uyumuyon dedi ve biberonu dayadı şimdi kesintisiz 4 saat falan uyuyoruz
ben Kayseriliyim canım eşim eskişehirli kızım da malatya doğumluakannehir
biz bu sene geldik kırşehire malatyaya atandı eşim ilk olarak 3 yıl orda kaldık ailelere çok uazk olunca eeee çocuk da olunca bi de teyzemler kuzenim var burda ki kuzenim bakıyo kızımada onun için zorunlu hizmeti burda tamamlıyalım dedik güzel de oldu akraba eş dost çook önemli gurbette annem kozaklılı canım hemşeriyiz yaniidelikafadulden
bozkır toprağı çekiyo tabiii
slm Yasemin istanbulda hangi semttesin canım?
günaydıın.bebişler ve anneleri nasıllar bugün.bu akşam mızırdadı yine benimki.tahmin ediyodum zaten.dün akşam çok gergindim.iç sıkıntısı sinir gibi bişey.bi ara elimde olmadan off dedim yüksek sesle.nası endişelendi.ağlayasım var.ama yüzüm az değişse basıyo çığlığı.çok endişeleniyo.odanın içinde turluyom oda arkamdan geliyo.baya bi dolandık öyle tren gibi .yanıma geliyo.saçlarımı okşuyo.gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum öyle yapınca.benimki ruh durumumdan hemen etkileniyo.ben hastaysam oda hasta.ben sinirliysem oda huysuz ve gergin.siz de de öylemi?beni çok koruyo babasına karşı.bazen babası bağrıttırıyo beni oyun olsun diye.nası kızıyo babasına.elindekini bırakıp nası geliyo.ben babasına yapıyom.hiç umrunda degil.daha çok oda atılıyo üstüne.bu çok hoşuma gidiyo.bazen hararetli konuştuğumuzdada ses yükselsin hemen müdahale ediyo.yok bişey konuşuyoz demek zorunda kalıyoruz
merhaba kızlar 6 ayda bir yazıp kaybolduğumdan kimse hatırlamıyordur heralde beni senağlama Benimde 10 Ekim 2008 de bi oğluşum oldu adı Efe, çok yaramaz bi oğluşum var.Düz duvara tırmanır cinsten (gerçekten geçen gün kalorifer borusuna tutunup tırmandığına şahit oldum:1shok:) kızlarr konu çok ilerlediğinden hepsini okuyamadım belki konuştunuz ama bebişlerinize günde kaç öğün ne yedirip içiriyonuz acep? bide gece yatmadan önce ben muhallebi yapıp yediriyorum siz sadece süt mü içiriyonuz?
sabah cok erken kalkıyormuş
kahvaltısını senmi yaptırıyorsun o nedenlemi erken kalkıyor.
benim kız 9.30 da uyanır 10-11 e kadar beni rahatsız etmezz sagolsun:)
yaw biri b u aşıyla ilgili şunu yazmış.
--------------------------------------------------------------------------------
Bugün izmire döndük,ilacı sipariş vereyim yarında vurduralım diye..tanıdığımız bir eczane var,gittim.bana yaptırma dedi,gümrükte gelirken olması gereken 8 derecelik ısıdan daha yüksek ısıda kalıyorlar ve içindeki mikrop iki kat etkili hale geliyor ve bir an evvel hastalığa neden oluyor..normalde okula giderken geçirir ve bir haftada düzelir dedi..benimde kafam karıştı,doktorumuza danışayım dedim eve geldim,öğleden sonra doktorumuza gidicem,bir konuşayım..ona göre sipariş vereyim..kafam karıştı...
ama yaptırmış aşıyı.
hee ben de elifi gönderiyim ya kargoyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?