2008 Ekim Anneleri

tşkler canım.
bence sende başla calışmalara
onların iyiligi için yapıyoruz sonucta.
ben inan o kadar rahatımki maşallahh
öglen karnını doyururum koyarım yatagına 1 de uyumuş olur kendi.
akşamda 9 da koyarım yatagına uyur.öle sallamak mış filan ters bana:)))
darısı başına canım

sabah cok erken kalkıyormuş
kahvaltısını senmi yaptırıyorsun o nedenlemi erken kalkıyor.
benim kız 9.30 da uyanır 10-11 e kadar beni rahatsız etmezz sagolsun:)

yaw biri b u aşıyla ilgili şunu yazmış.

--------------------------------------------------------------------------------

Bugün izmire döndük,ilacı sipariş vereyim yarında vurduralım diye..tanıdığımız bir eczane var,gittim.bana yaptırma dedi,gümrükte gelirken olması gereken 8 derecelik ısıdan daha yüksek ısıda kalıyorlar ve içindeki mikrop iki kat etkili hale geliyor ve bir an evvel hastalığa neden oluyor..normalde okula giderken geçirir ve bir haftada düzelir dedi..benimde kafam karıştı,doktorumuza danışayım dedim eve geldim,öğleden sonra doktorumuza gidicem,bir konuşayım..ona göre sipariş vereyim..kafam karıştı...

ama yaptırmış aşıyı.

su çiçeği aşısını geçen hafta yaptırdık biz. yan etkisi olmadı çok şükür. ne ateş ne ağrı rahat atlattık. aşıyı alırken son kullanma tarihine dikkat edin kızlar. bizim ilk gittiğimiz eczanede verdikleri aşının tarihi 1 ay geçmişti. dikkat etmeseydik vay halimize.

günaydıın.bebişler ve anneleri nasıllar bugün.bu akşam mızırdadı yine benimki.tahmin ediyodum zaten.dün akşam çok gergindim.iç sıkıntısı sinir gibi bişey.bi ara elimde olmadan off dedim yüksek sesle.nası endişelendi.ağlayasım var.ama yüzüm az değişse basıyo çığlığı.çok endişeleniyo.odanın içinde turluyom oda arkamdan geliyo.baya bi dolandık öyle tren gibi .yanıma geliyo.saçlarımı okşuyo.gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum öyle yapınca.benimki ruh durumumdan hemen etkileniyo.ben hastaysam oda hasta.ben sinirliysem oda huysuz ve gergin.siz de de öylemi?beni çok koruyo babasına karşı.bazen babası bağrıttırıyo beni oyun olsun diye.nası kızıyo babasına.elindekini bırakıp nası geliyo.ben babasına yapıyom.hiç umrunda degil.daha çok oda atılıyo üstüne.bu çok hoşuma gidiyo.bazen hararetli konuştuğumuzdada ses yükselsin hemen müdahale ediyo.yok bişey konuşuyoz demek zorunda kalıyoruz

merhaba kızlar 6 ayda bir yazıp kaybolduğumdan kimse hatırlamıyordur heralde beni senağlama Benimde 10 Ekim 2008 de bi oğluşum oldu adı Efe, çok yaramaz bi oğluşum var.Düz duvara tırmanır cinsten (gerçekten geçen gün kalorifer borusuna tutunup tırmandığına şahit oldum:1shok:) kızlarr konu çok ilerlediğinden hepsini okuyamadım belki konuştunuz ama bebişlerinize günde kaç öğün ne yedirip içiriyonuz acep? bide gece yatmadan önce ben muhallebi yapıp yediriyorum siz sadece süt mü içiriyonuz?

Günaydın kızlar.Vahide benim oğlumda öyle haytaım gerginliği hemen hissediyo. Sende çok canını sıkma canım. Bebişin için enazından.

ne güzell hemşeriymişiz cnm. genelde iç anadolulu herkes o yüzden bu sayfa bu kadar sıcak. bende doğma büyüme istanbuldayım. annemler derinkuyulu.

benim eşimin sesi borozan gibidir birde oto boka hemen sinirlenir. çabuk sinirlenip sönen cinslerden kızım bir ara babasından nefret etmişti hala daha babasına düşkün değildir pedegog pisikolog hepsine sordum bu durumu. anne ve bebek 3 yaşına kadar tek birey gibidir dedi. annesine zarar verecek herkesten nefret eder. eşinin sana zarar vereceğini düşündüğü için ona karşı kin beslemiş demişti.
eşim şimdi ne zaman sinirlense amanda amannn kzıım benim sen benden nefretmi ediyon die akılına gelip susuyor hheheekaydirigubbakcemile3

ben sadece ballı süt içiriyorum 120 cc içiyor.

ayşe maşallahh cnm nura.
dilayı postayla yanına göndercem ben beceremiyorum uyku düzenini bari sen öğret benim kızıma.

sabah cok erken kalkıyormuş
kahvaltısını senmi yaptırıyorsun o nedenlemi erken kalkıyor.
benim kız 9.30 da uyanır 10-11 e kadar beni rahatsız etmezz sagolsun:)

ayşecim kahvaltısını çok erken yaptırmıyorum ki ben öğleciyim zaten özellikle 2 saat sonra falan oturuyoruz sofraya ama nedeni o değil kızım doğduğu günden itibaren 5de uyanırdı ben ozaman anlayamazdım bi sıkıntısı mı var acaba diyip sürekli emziridim yada gazını çıkartmaya falan çalışırdım tekrara 7 de uyurduk meğer keyfi kalkıyomuş yani uykusu bitiyomuş :umursamaz:şimdi en azından 6 seviniyorum bu gün 7 de uyandıkzemuszemusdelikafadulden
ayşecim valla uyku sorunumuz olmasın 3 tene doğururm da ben uykusuzluk beni mahvetti özellikle sabah uykularını çook özlüyorum

canım yazını görmeden gittim ve yaptıdım aşıyı eczaneden 65e aldım sağlık ocağında vurdurdum aşılar hakkında herzaman çok söylenti olur zaten vahide ya ben bakmayı unuttum son gününe hemşire bakmıştır umarım

aynen nisanur yaa hatunların uyku sorunu yok 2. bebeyi konuşmaya başlamışlar maşallahhh diyim.

2 bebeden çok korkuyorum ben o yüzden. dilay 8 aylıktı 2. ye hamile kaldım hergünüm ağlamakla geçti neden allahım die çok isyan ettim elimde olmayaraktan sonunda bebeğimin kalbi durdu aldı yüce rabbim elimden çok üzüldüm ama şuan son ayımda olcaktım ve kızımın bu uykusuzluğu mahfolurdum ben. zaten ilk hamilelik erken doğumdu 2. de de risk olcaktı.
şuan 2 bebe fikri baba çok uzak. kızımın uykusu düzene gircek 3-4 yaşında hoppp sil baştan bu fikir bana ters geliyor ya

kızlar annem derki senin suçiçeği aşın yoktu her yerinde çıkmıştı gözümde bile çıkmış kipriğimde.
ama abinin aşısı vardı 2-3 yerde çıkardı hemen iyileşti der.
benim vucudumun bir çok yerinde izi var ben farkediyorum. bende yaptıracağım bu aşıyı

hee ben de elifi gönderiyim ya kargoyla

hem ayşe 2. bebek istiyor azcık deneyim sahibi olur 3 bebeye baksın düzene soksun göndersin geri bize

nisanur öğlen nasılmış kızın? annem bakıyor dilaya öğlen gayet uslu diyor sen çocuğu uyutmayı beceremiyon die bana kızıyor.
1 gece yanımda kaldı vahh kızım die acımaya başladı bana

Kızlar yiğit durup dururken kardeş demeye başladı. Nerden duydu ki..Bide bastıra bastıra söyliyo ki karrrdeşş diye.Babası mı öğretiyo acaba.

Walla kızlar 2. yi bende düşünemiyorum zaten çok yaramaz bi oğlum var uyku ve gaz sorunu yeni yeni düzeliyorken tekrar başa dönmek mi amanınnn. Bi de sabahın yedisinden akşamın yedisine kadar çalıştığım için göremiyorum kıyamam 60 yaşındaki annem bakıyo Efe'ye kadını her akşam ters köşeye yatırıyo. Bi de 2. olursa işten çıkmam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…