2008 Ekim Anneleri

Ayşe kocanda beğenmiş bence sen bi tak klıflarını öyle bi foto çek bence öyle bakalım.belkide sana öyle gelmiştir.:O yeşiller olsaydı değiştir diycektim ama onlar yok beyazla krem hemen kirlenir.30 derecede yıkayın diyo zırt pırt yıkanmazda.Ama sanki pembe dediğide bana normal pembe değil gibigeldi pembe dediklerini senin odanın duvarlarıyla karşılaştırdınmı hiç.

pembe almıcam gına geldi artık:))
lila yada krem alcam mecburen
akşam koyarım resimm
nuruda koyarım bakarsınn

Resim görüyorum bazen görmüyorum video siteleriyle ilgili bişey olursa yada o sitelere yüklenirse herhalde görmüyorum. Tamam akşam bakarız.Koy valla özledim kuzuyuu.

sana da iyi bayramlar yasemincim
herkesin bayramını biz de kutluyoruz..

Sevgili 2008 Ekim Anneleri; Ramazan Bayramınız hayırlıara vesile olsun inş.. kuzularınızla sağlıkla, huzurlu, mutlu geçireceğiniz nice bayramlar olsun :)

kızlar merhaba.
biz arife günü kaykayın üstündne düştük büyük kaylaydı 2-2.5 metre mesafe.
düştükten sonra şiddetli kustu valla öldüm öldüm dirildim tomografi çektiremedik 4 hastane gezdik beyin cerrahı yoktu nöbetci bayramamız zehir oldu.
pazarteis gidip tekrar tomografi çekilecek.
kıpkırmızı oldu alnı gözü küçüldü iç kanama olabilir dedi doktor tetikte olun bir daha kusarsa getirin dedi hastanede yatış verdi ama kalamadıkki dilay çok korkuyor artık hastanelerden ve doktorlardan.
götürün eve her an tetikte olun dedi doktor 2 gecedir gözlemdeydi çok şükür bir daha kusmedı bilincinde kapanma olmadı şimdi iyi.

allah korusun yavrularımızı zarar ziyan gelmesin.

ama nazara geldi yavrum gözü olanında gözü çıksın diyorum bir anda kaşla göz arasında oldu.
ne yalan diyim parkın en güzel kızı birde çok güzel giydiriyorum her daim bakımlı çocuk dikakt çekiyor

sizlerde ne var ne yok

ayy canım çook geçmiş olsun ya çok üzüldüm işallah bişey çıkmaz
rabbim korusun bol bol oku dilayı da o kadar güzelleştirme annesi
aklınızda bulnsun beyin kanaması olup olmadığını anlamak için gözbebeklerine ışık tutun içindeki siyah kısım tepki verip küçülüyorsa Allahın izniyle bişey yoktur tepki vermiyor aynı kalıyorsa tehlikeli tabi kusma da çok tehlikeli
beyza babasının omzundan düşünce de aynı dediğin gibi beti benzi attıydı uyuklar hale girdiydi tepkisizleştiyid ayy ne çektim ya dedim cçocuğum elden gitti(

çok geçmiş olsun yasemincim ya Allah korusun yavrularımızı. ben iş bulursam çalışmaya başlamak istiyorum artık. emir alp bana iyice yapıştı artık bağımllı haldeyiz onu kreş beni de iş paklar artık. çocuk bensiz adım atamıyo sürekli annee diyo, konuşmada pek yok bağırmaya ağlamaya devam. kimseye gitmiyo anneme bile..hayırlısıyla bi iş bulup biraz uzak kalmak iyi gelicek bize uzun vadede..

aslıcım hayırlısı olsun bence en güzelini yapıyorsun.
ben hala iş bakmaya başlamadım ne yapacağıma karar veremedim çünkü

slm kızlar.
offff başımızda bir kara kedi dölanıyor allah sonumuzu hayır etsin.
kardeşimameliyat oldu yeni ayılabilmiş
burnu kırıldı ezik varmış kıkırdak zedelenmiş offofffffffffffffff
3 saat sürmüş ameiyatı allahtan iyi bir plastik cerrah hocası vardı o yaptı ameliyatı.
elim kolum bağlı oturuyorum bende.
çalıştığı hastanede kaza geçirmiş dolap üstüne düşmüş demir dolap
burnu ezilmiş kırılmış.
arkadaşları doktorlar hemşirelr hepsi yanında kaldı. benide istemediler gelme die. sabah erkenden giderim ama aklım onda

hayırdır işallah yasemin çok geçmiş olsun sadaka verin bu ara bence Allah beterinden korusun eskisinden güzel olur umarım burnu kardeşinn:)
dilay nasıl oldu bu arada

Günaydın kızlarr.
Yasemin çok geçmiş olsun okutucakmısınız kendinizi,kurşunmu döktüreceksiniz bişeyler yapın bence.Dilayı götütdünmü hastaneye onuda ihmal etme sakın.
Hamiyete katılıyorum olmuşken kemiği falan varsa aldırsaydı bari.Ben hep derim Allah vermesin ama olur ya bi kaza falan geçirirsem öle burnuma falan biey olursa doktora söyleyin biraz küçültsün bari diye.:))))
Ayşe nerelerdesin bacım sesin soluğun çıkmıyo.Örtüleri ne yaptın.

yasemin gecmiş olsunn kardeşin için.
dilay nasıl oldu götürdünmü doktora

leylaaa örtüleri daha almadım cnm aldıgımı anneme verdim o bana yeşilden alcakkk

kızlar pc bozuk giremedimm.yarın filann gelir pc girerimm

KIZLAR TEŞEKKÜR EDERİM.
dilayın doktoruna sordum gerek yok dedi beyin tarafına düşseydi çektirin derdim dedi.
kollarından destek almış yoksa alnı parçalanır şişerdi dedi.
çocuklar refleksle kafalarını korurmuş.

kardeşimin burnunu estetikciler bile beğeniyordu ya çok güzeldi kalkık küçük harika bir burnu vardı.
doktor hiç bozmamış zaten.
burnum benim kocamandır kardeşimin yerine benim başıma gelseydi memnun olurdum :)
ama benim özel sigortam yok devlete daha kötü yaparlardı.
bu sarada her gelen ziyaretciye söylüyor sakın estetik vs yaptırmyaın çok zor die.

ben pazartesi günü öğretmenliğe başlıyorum kızlar evimin yakınında ortaokulların teknoloji tasarım ve görsel sanatlar derslerine gircem ücretli öğretmen olarak.
çok iyi oldu benim için evde cnm sıkılmayacak yoğunda olmayacağım evime çok yakın hemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…