Bide vitagilin içinde selenyum var.
Nura oda alıcakmısın sen Yiğitin hala odası yok bi beşiği var çocuğun.Yasemin dilayın odasını göstereckti , kaldı öyle oda yaptırmıştı.
Yok çizmedi loc da denedim çıkarmadı ama tek çamaşır suyunu denemedim bide onu deniyim.Bu akşam Yiğite ayakkabı almaya gidicez Bütün yaz aynı ayakkabıları giydirdim çocuğa ayakkabıyı görsen 2 senelik dersin yandan cırtcırtlı almıştımya ama şimdi kapalı bi ayakkabı almam lazım.
hangi marka alcan?
ben daha almadım kaliteli olanlardan.kışlık alcam artık
bi ara yürümesi bozuldu demiştim ya.şuan maşallah cok güzel yürüyor :)
ama yiende güzel bi ayakkabı almak şart
hee bunlardan ama benimkiler olmaz benimkilerin kolları tahta geçmez böyle..Ayşe sen koltuklarıda odaya geçirdin dime l olan odaya.Sen fotosunu çek koy ona göre karar verelim.takması çıkarması rahatmıki.Bide her koltuğa göre uyuyomu ki.
Alırken dikkat et daha öncede konuşmuştuk büyük alma.Bide tabanı düz olmasın anatomik olsun yani.Elini sok ayakkabının içine bak düzse alma.Bilekten sıkarsa desteklerse yani çok iyiymiş.Ben hala aynı kadından alıyorum bi olanı bide doğrusunu veriyo Yiğite bakalım bu akşamda bulablirim inş.
3.cü linktekini beğendim pastel renkleri her zaman daha beğenirim zaten.Ablamın koltukları bu renk herşeyede uyuyo hem.
Son linkteki alt fırfırları farklı renk gibi benmi yanlış görüyorum.
Ama ben olsam başka 3.cü yeşili alırdım.Bi perde yeşilmiş Halındada yeşil varmış.Pastel renk daha iyidir.Adama bi sor getirttiremezmi diye
Ayşe o morlar çok cırtlak kaççtıysa daha uçuk bi pembede bakabilirsin diycem ama duvarlar pembe koltuklar pembe kapar biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?