2008 Ekim Anneleri

daha öncede yapmıştım ayşe ama o zaman ilkokul 5. sınıfların dersine girmiştim onun maaşı daha yüksekti öğretmen gibi alıyordun.
ilçe milli eğitime başvurdum orda da komşum memurdu denk geldi yani.
tanıdığın varsa sen bile ders verebilirsin.
öğretmen mezunu olmayanlar bile veriyor millet işini götürüyor.
burda 2 yıllık mezun bir kız vardı kocası cizrede müdür yrd cısıymış.
7-8 senedir ordalarmış biz para biriktirmek için gelmedik diyordu 7 yıl öğretmenlik yapmış hemde bir öğretmenden daha çokkazandım diyordu. millet işini götürüyor valla.

ders programı p.tesi belli olur okul tam günmü yarımmı bilmiyorum.
haftada max 30 saat girebiliyormuşuz yani 1 günde 6 saat çalışcam yarım günse daha güzel olur.
tam günse 9-3 arası oda güzel.
eşim ve annem bakar duruma göre.
yasinin avrdiyalı çalışması hep işime geliyor. zaten öğledn sonrada gelirim çok sorun olmaz diye tahmin ediyorum.
birde kursa gdeceğim bu senede gircem kpssye koca kızıyor peşini bırakma diyor git adamakıllı kursa çalış diyor.
onun içinde güzel olacak vaktim olcak.
olmadı beceremiyorum 2. dönem gitmem

yasemin hayırlı olsun canım
meslektaş olduk desene:)yeni öğretim yılımız hayırlı uğurlu olsun

İyiyim ayşee sen nasılsın.Nur napıyo ? Yiğit çok huysuz oldu herşeye bağırıyo, ağlıyo çok aksi oldu napıcam bilmiyorum

bende iyiyim sagoll
2 yaş sendromu belirtielri başladı desene
Allah kolaylık versinn
nurda asileşmeye başladı gibi.evde yalnızkemn kuzu gibi hiç bi sorun yok
ama babası oldugunda cok şımarıyor sözümü dinlemiyor,uyumak istemiyor
eşimden cok yüz buluyor bende cok kızıyorr kocaya

Ayy bizde öyle babası çok yüz veriyo.ya bari hayır de diyorum çocuğa .Bişey döküyo mesela tamam annesi kızma sakın diyo alıyo çocuğu.e anlarmı o çocuk

yalnız hafta sonu üniversiteden ev arkadaşım gelmişti.Allahım bir süzülüyo ona anlatamam.Kasminn diyo yasemin diyemiyo.Ama nasıl dudak büzmeler göz kırpmalar.ilk defa böyle gördüm oğlumu.Çok güldürdü bizi.

heehe mahçup delikanlı havasında yani

ben nura kızacagımda babasını filan dinlemiyom kızıyom vallaa
ama hemen baabsına gidip beni şikayet ediyor sanki kocadan korkan varmış gibi:))
ama kocanın varlıgı bile nuru şımartıyor deli ediyor beni
hafta içi kuzu gibi ama

evet aynı bizdede zaten babaya çok düşkün oldu.Ama rahatladım biraz wc ye bile beraber giriyoduk.Şİmdi babasının peşinde.Ama yanlış yapıyoruz yüz vererek çocuk anlamıyo neyin doğru neyin yanlış olduğunu

yigit babasıyla girsin wc ye.eşin ihtiyacını yapsın yigitte izlesinn
senin yapmadan daha etkili olur babasının yapması

Ben bunu yeni gördüm.Zıplama atı varya ondan almıştık.Ev içinde zıplaya zıplaya gezdi baya onu kenara aldık şimdi bunu yumruklayıp duruyor. Evet askında babasına baksın wcde akşam söyliyim .Oyuncak alıcaktım baktınmı gönderdiğim adreslere

zıplayan atı merak ettimmmm
oyuncakları almadım dahaa
kredi kartının limiti dolu ödenince sipariş vercem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…