çiş eğitimi sürecimiz başarıylan sonuçlandı canımsositososito
2 haftadır kendi söylüyor çişim geldi diye koşuyor wc ye kaçırmıyor misafirlikte dışarda hiç bezlemiyorum heryerde skıntısız yapıyor çok şükür
gece zaten bezlemiyorum altına serdiğim yatak koruyucuyu da çıkardım bi haftadır eğer yatmadan önce su ok içtiyse kendi kalkıyor çişim geldi diyor yoksa kaldırmıyorum uykusu bölünmesin diye sabah yapıyor
gece kaldırmak iyi değilmiş gec tutmayı da öğrenmesi gerekliymiş ben de hiç kaldırmıyorum 1 kere kaldırıyım dedim hırçınlaştı uykusu bölününce yapmadı
Ev işini bayramdan sonraya bıraktık.ayırttırdık bitane 15 gün süresi var bayramdan sonra hesaplatıcaz ona göre krar vericez.
Yiğitin iştahı felaket öğlen başıma ağrı soktu.3 gündür gene yemiyo.Ne güzel bi ara başladıydı gene eskiye döndük.Ama sabrım kalmadı artık.
Çiş olyaımız yok bizim daha canı isterse aklına eserse söylüyo.Yoksa yok.Benim evde olmam lazım öğretmek için.
Oyuncakların linkine bakıyorum ayşe hemen
Ayşe adı nedir şurubun deneyim olmadı hadi içirmiyim diyorum ama sabırda kalmadı artık
Al ayşe al bide zıplama atı aldıydım onlada çok güzel oynadı halada oynuyo . O öteki dediğim tahtalarda çok iyi bulursam linkini bulamazsam resmini koyarım değişik değişik çünkü onlar.Bide kitap alıyorum meyveler, hayvanlar kitabı falan sıradan bakıyoruz.
Yeğenime dediğim kıza göre tam.Ahşap boncuk dizme dediğimi alacaksan benimkinden al ben çok inceledim aralarında en iyisi bu ipide var.sopaları takma yeride.zaten bi bu sitede var.Güvenilir bi site ben aldım bide benden sonra bi arkadaşım daha aldı.Sorunsuz geldi.
tmm cnm sagol.sık kullanılanlara ekledim linki.akşam geniş geniş bakcammm iyiceee.
seninde fikrini alırımm begendigim ürünler hakkında.
Vitagili ben denedim hayatım zaten hatırlarsın belki seninle ilk yazışmalarımızda vitamin için yazışmıştık.Ben bütün vitaminlerin içeriği, bi çocuğun günlük ne kadar alması lazım hangi şurupta neyden ne kadar var yazıp göndermiştim sana. Şu anda içerik açısından herşeyi barındıran Vitagil.İçinde bir tek demir yok.Onun dışında günlük alınması gereken bütün herşeyi kapsıyo.
zaten Yiğitin bi sorunu varsa küçüklüğünden beri olduğu gibi demirdendir.Ama ben artık bişeyin eksikliğinden çok huyu olduğunu düşünüyorum.Vitagil çok iyi sen dene nura ona etkiler benim sıpaya etkilemiyo şurup falan.Diyorum ya belki demir dir sebebi onu da tahlil yaptırmak istemiyorum.
Koy bakıyım bende alıcaktım şimdi ev konusu çıkınca almasammmı dedim.Ama o evi alsak bile 2 senesi var daha.Boya badana yaptırmam lazım yiğit duvarları bayamış hep kalemle.
Bide bulaşık makinamın üstünü tükenmez kalemle boyamış cifle sildim çıkmadı ne yapsam ki.Neyle çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?