2008 Ekim Anneleri

Hamiyet bizde ev için öyle düşündük başak bi yerden alsan gene kredi çekiceksin faizi zaten bunun kaç misli oluyo.Bakalım bayramdan sonra belli olacak.Esas eşimin görüşeceği adam izine çıkmış onu bekliyoruz aslında.

Caka Toys Caka Eitim Aralar ve Eitim Gruplar
Biri bu Ayşe kutuda boncuk sıralama.Çok seviyo Yiğit ki kolay kolay oturmaz bunun başında oturuyo.

Caka Toys Caka Eitim Aralar ve Eitim Gruplar MATERYALLER VE OKUL GEREÇLERİ&alt=&anaid=17&altid=&nee=a1&bul=&marka=
Biri de bu Kutuda tamir seti bu erkek çocukları için bunuda çok seviyo ama daha tam parfçaları vidalayamıyo.

Akcicek Oyuncak Egitici Oyuncaklar Bunuda yeğenime almıştım oda çok sevmiş bunuda yada bunun gibi bişeyide tavsiye ederim.

Bide ahşap renk renk geçirmeler varya kare bi tahta üstünde küçük küçük sopalar var renk renk değişik parçaları birleştirip kare yapmaya uğraşıyosun onun linkini bulamadım olmadı fotosunu çekerim.Onuda çok tavsiye ederim hem ucuzdu hem renkleri öğrendi onun sayesinde

leyla o yeğenine aldığının aynını geçen hafta ben aldım ya raslantıya bak:)ben oynuyorum daha çok bizimkız sıkıldı sanırsam oyuncaktan
ilk linkini verdiğinde geometrik şekiiler var çubuklara takmalı ondan da var bizim artık baya geliştirdi güzel takıyor en son o ahşap oyuncaklardan puzzle aldım ben her ay almıycam diyom ama nafile

hadi gözün aydınnn maşallahhh
yalnız ben ,gece bezi bıraktıgın ilk zamanlarda nasıl oldu diye sormak istemiştim
yoksa ilk gecede mi çözdü işi:)

ben koruyucu bugece sermeye başlıcamm.ama gece nasıl bi yol izleyim kararsızımm.ondan sordum sana

gündüz çiş egitimi bizimde cok başarılı maşallah diyim
bugün alışverişe gittik.gitmeden çiş yaptırdımm.geldigimde hemen anne çiş dedii wc ye koştu.bayada yaptı.yani kasları gelişmiş baya cok yaptıı çişini.
ama herzaman çiş demiyorr maalesef.
ilkin 15-20 dk bir götürüyordum çişe
şimdi saatte bir götürüyorum
yani arayı gitgide uzatıyorum.bölelikle gece çiş yapma süreside uzayacak.

ben gündüz bezi bıraktığımda 2 gece bezledim gece
sonra açtım tamamen ikisi bir oldu diyebilirm ilk açtığım gece ben kaldırdım 2 kere sonraki gece kaldırmadım bakalım ne yapacak diye sabah uyanınca altına kaçırdı halile sonra alıştı şimdi tutuyor çocuklar bizim sandığımızdan daha zekiler valla ben bu kadar kolay olacaını düşünüyodum hep tırsıyodum

leylacım ben nura gelişim şurubu aldım.herşeyi yiyor alacagını alıyordur ama vucut tarafından emilimleri yeterli olmayabilir. o endnele vitamin almak mantıklı geldi bana.
bide temelin saglam olması lazım.aldıgım şurup sentetik degil dogal.o nedenlede tercih ettim.
o şuruptan sonra nurun iştahında dahada artış oldu maşallah diyim
şuan aklına gelecek herşeyi yiyor maşallahh.
önceden omleti yemezdi.şuan gün aşırı bi yumurtadan yaptıgım omleti yiyor yanında yogurtla birlikte
yanında zeytini peyniri sütüde içiyor.

pilav ,makarnayı filann cok güzel yiyor maşallah.kıymalı corba ve yemekleri önceden blendır yapardım şimdi normal yiyor.gelen pütürleri cigneyip yutuyor:)
yani bilmiyorum ben şuruba bagladımm

istersen sende dene bi.cok iştahı yoksa hem vitaminlerinide almış olur,bünyesi zayıf düşmez.

leyla linlelr için sagoll süpermiş bunlarrr.tam kızıma göree.böle şeylere bakmıştım akşam bendee.kesin alırımmm
bende parcaları büyük legolardan aldım.onla oynamaya bayılıyor
cok güzel şekiller yapıyorr.ondan sıkılmadan yeni bişiler daha almam lazımmm
senin aldıklarından alırımm artık.

Beyzayada Nurada Maşallah valla yalanım yok daha wc olayına o kadar ağırlık veremedim.Bayramdan sonra diyorum.Bide şu yemek olayı zaten tükettiği için beni ona vaktimiz kalmıyo.Hala pütürlü gelince tükürüyo ama ver cipsi kütür kütür yesin.Demekki yiyebiliyo.off off sinirimi hoplattı sıpa bu öğlen bi ağrı girdi başıma hala da çıkmadı.
Ayşe şurubun adını unutma hayatım

Al ayşe al bide zıplama atı aldıydım onlada çok güzel oynadı halada oynuyo . O öteki dediğim tahtalarda çok iyi bulursam linkini bulamazsam resmini koyarım değişik değişik çünkü onlar.Bide kitap alıyorum meyveler, hayvanlar kitabı falan sıradan bakıyoruz.
Yeğenime dediğim kıza göre tam.Ahşap boncuk dizme dediğimi alacaksan benimkinden al ben çok inceledim aralarında en iyisi bu ipide var.sopaları takma yeride.zaten bi bu sitede var.Güvenilir bi site ben aldım bide benden sonra bi arkadaşım daha aldı.Sorunsuz geldi.

Ayşe adı nedir şurubun deneyim olmadı hadi içirmiyim diyorum ama sabırda kalmadı artık

cnm içirmesem ben içirmezdim.bende karşıydım vitamine.
ama belli aralıklarla vermek mantıklı geldi bana
her besinin vucut tarafından emilimleri farklı.kimi vitaminin emilimi için başka vitamin yada besin gerekiyor.ama herdafasında bunu ayarlamak zor

temellerinin saglam olması için herşeyden yeterli almaları gerekiyorr
bi şişe aldım yarısına geldik.o bitince bir ay ara verip başka marka alcam bukezde.

benim aldıgım gelişim şurubu.nutrigen supra.13 vitamin 6 mineral var içinde.dogal portakal suyu aromalı. saglık bakanlıgı onaylı ayrıca.sentetik degil.

bu bittikten sonrada vitagil alacam.onda vitamin ve mineral daha fazla.nette gazete haberelrinde cok fazla övülmüşş.ayrıca ocaktan itibaren eczanelerdede satılcakmış.bakanlık onayı almışş

tmm cnm sagol.sık kullanılanlara ekledim linki.akşam geniş geniş bakcammm iyiceee.
seninde fikrini alırımm begendigim ürünler hakkında.

Vitagili ben denedim hayatım zaten hatırlarsın belki seninle ilk yazışmalarımızda vitamin için yazışmıştık.Ben bütün vitaminlerin içeriği, bi çocuğun günlük ne kadar alması lazım hangi şurupta neyden ne kadar var yazıp göndermiştim sana. Şu anda içerik açısından herşeyi barındıran Vitagil.İçinde bir tek demir yok.Onun dışında günlük alınması gereken bütün herşeyi kapsıyo.
zaten Yiğitin bi sorunu varsa küçüklüğünden beri olduğu gibi demirdendir.Ama ben artık bişeyin eksikliğinden çok huyu olduğunu düşünüyorum.Vitagil çok iyi sen dene nura ona etkiler benim sıpaya etkilemiyo şurup falan.Diyorum ya belki demir dir sebebi onu da tahlil yaptırmak istemiyorum.

tmm cnm sagol.sık kullanılanlara ekledim linki.akşam geniş geniş bakcammm iyiceee.
seninde fikrini alırımm begendigim ürünler hakkında.

Sen beğen bakarız bidaha beraber bi ara aştıydım kendimi oyuncak konusunda hala gözüme kestirdiğim 1-2 bişey varda tutuyorum kendimi.

evet vitagili senle konuşmuştuk.bende o dönem cok takmıştım araştırmıştım.en son vitagilde karar kılmıştım.
ama bakanlık onayı olmadıgı ve eczanede satılmadıgı için tereddüt etmiştim almakta
o nedenele nutrigen aldım bu kezz

vitagildede aklım kaldıı acıkcası.neyseki o da artık eczanede satılmaya başlıcakmış cok sevindimm

Koy bakıyım bende alıcaktım şimdi ev konusu çıkınca almasammmı dedim.Ama o evi alsak bile 2 senesi var daha.Boya badana yaptırmam lazım yiğit duvarları bayamış hep kalemle.
Bide bulaşık makinamın üstünü tükenmez kalemle boyamış cifle sildim çıkmadı ne yapsam ki.Neyle çıkar

çif çizmedimi makinayı yaw
çamaşır suyu cıkartabilir belkii

bende sevmiyordum örtü biliyon ama mecbur kaldım yaa
berbat oldu kanepeler nurun sayesinde
güzelce silip sercem örtü valla
bide bu örtüler cok kullanışlı.kaymıyor hiç.kalıp gibi kalıyor
bide cok şirinn
link koycam birazdann

Bide vitagilin içinde selenyum var.
Nura oda alıcakmısın sen Yiğitin hala odası yok bi beşiği var çocuğun.Yasemin dilayın odasını göstereckti , kaldı öyle oda yaptırmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…