2008 Ekim Anneleri

ayşecim arabanız hayırlı olsun cnm. en iyisini yapmışsınız önümüz kış araba lazım ya.
araba koltuğu çok ucuzladı cnm her marka çıktı mecburi olduktan sonra baya ucuzladı o yüzden.
bizim ko-ltuk-* kraftın çok memnunuz 2-3 bebe büyütür valla.
zaten iyiki almışım dediğim şeyler hakkıyla kullandığımız mama sandalyesi, araba koltuğu ve bebek arabası.

vitaminler içinde saol cnm.
demir stokları çok güzel boşuna o ferro şurubu kullanma be her şeyini veriyorsun zaten.
bizim eksikti ben gene kullanmamıştım yan etkileride olur gerek yok bence.
yazın hiç pekmez vermedim ben üzüm suyu içiriyordum hergün gerek görmedim
ayrıca vermem gerekirmi peki? birne ne kadar veriyorsun üzüm mü, dut mu? hangisini veriyorsun
biz şu gribi atlatalım vitaminlere başlıcam. hasta olunca vitamin balık yağı ferrum damla vermiyon hastalıktaki mikrobuda besliyor.

ayşe kızım neslide hamile
tek sen kaldın pelind ebaşladı denemelere atı alan üsküdarı geçti hadiiiiiiiiiiiiiiiii

sagol yasemincimm.arabayı ben kullancam artık eve girmemm:))
sizinki dacia mıydı?
araba kredisi bitmişti dimi.kaca almıştınız arabayı.toplam ne kadar ödediniz bankaya

üzüm suyu bol şekerli ve kalorili.taze üzüm demir bakımından cok zengin degil
ama pekmezi demir bakımından zengin.içerigindeki fuktozda beyine enerji vererek beyin gelişimini olumlu yönde etkiliyor

o nedenle pekmezini vermek gerekir
üzümü meyve niyetine,pekmezi şurup niyetine vercen

ben 6 aylık oldugundan buyana veriyorum hiç ara vermedim.
pekmez demirden zengin oldugu gibi iştahsızlık ve bagışıklık içinde etkili

üzüm pekmezini cok az kullandık.sadece ek gıdaya yeni gectigimiz dönemde 1 ay filan vermişimdir sadece

ondan sonra 1 şişe dut pekmezi bitirdik.350 gramlıktı sanırım
dut bittikten sonrada harnup pekmezi aldım ve bayadır bunu kullanıyorum.en faydalısıda buymuş cünkü.
harnup pekmezini yarım kiloluk şişelerde almıştım.2 şişesi bitti.3.şişeninde yarısındayım
yani 6 aylıkken buyana 2. kiloya yakın pekmez tüketmiş

miktar olarakta 5 ml.yani bir şırınga dolusu sıkıyorum agzına.
meyvesinin arkasından veriyorum.pekmez verince bol su içir.genzi yakıyor:)

selam kızlar.
ayşe hayırlı olsun canım.Ne marka araba kaça alıcaksınız .Hadi artık gez bakalım kim tutar seni.
Nurun tahlilleri iyi çıkmış sevindim.İnceliycem tam olarak.Sağolasın.

ay hatırlamıyorum bakmam lazım sonuçlarına.10 du ama herhalde.
Kaça aldınız ayşe arabayı.Kredimi çekiceksiniz

ay hatırlamıyorum bakmam lazım sonuçlarına.10 du ama herhalde.
Kaça aldınız ayşe arabayı.Kredimi çekiceksiniz

arabanın degeri 14 filan ama biz kardeşimden aldıgımızdan 11 e verdi bize:))) 8 ay önce kendi 14 e almıştı.
ya zatenn bu arabayı ilk sahibi sıfır almış binememiş fazla, ölee garajda duruyormuş.bi kac yıl sonrada adam ölmüş .bu araba pek kullanılmamış anlıyacagın.
sonrada kardeşim aldı.
herşeyi fulll.yeni tüpte taktırdı.klimalı camlar ayna filan otomatik.zaten makam arabası olarak üretilmiş o serisi
biz normalde honda civik düşünüyorduk ama bu araba cok temiz hasarsız filan hoşumuza gitti.fiyatıda cok uyguna geldi bize.bide ben kullancam arabayı cok pahalısına gerek yok dedim:)))

30 bin kredi cektik kardeşimle ortak.13 biz cektik kalanı kardeşimin.
oda opel vectra alıyor 2004 model.28 lira

İyi iyi hayatım çok sevindim.Kazasız belasız kullanın.Hayırlı olsun tekrarçKaç modeldi araba.Kardeşinede aferin buarada

bu arada plakasınıda zmr aldık:))
isim yazmayınnn edit butonuda yok silemeszinizz
analdınız ismi işte:)

peşin almıştık canım.Zaten ötekini sattıydıkya onun pparasıyla bunu almıştık.Edite ne oldu.Güzel olmuş ama yakışır kuzuma.

RENO CLİO 14 yada 15 di
.çok hesaplı araba ama

evet biliyom bu arabayıı
eşim bundan alacaktı bi arkadaşı satıyorduu.küçük araba cok rahat kullanırsın dedii
ama o dönem bizim maaş müsait degildi kredi cekmeyee
sizinki spor olandanmı.arkası kesik oval gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…