2008 Ekim Anneleri

aldığınız araba baya geniş ayşe güle güle kullanın.
bende okula gidip geldim 2 kez eşim müsait olunca ben kullancam. okul eve yakın trafik vs çok az müsait yani. ama 3. vites yukarısına hiç çıkamadım birde max 60 km kız yaptım. şehirde istanbul trafiğinde kullanamam daha.

biz 18.750 ye almıştık sanıırm. şimdi 23 sıfırı 2009 model 35.000 de sanırım yada 33 de baya km yaptık ya şimdi max 17 eder diyor eşim 18 yazcakmış 17 ye bırakcakmış. bu arada bizde dizel almayı düşünüyoruz çok geziyoz benzin dayanmıyo bize.

ya kızlar türkandan haber varmıya naptı netti? hiç gelmedi hayırsız uyuz kocasıda net bağlatmamıştır kesin
aslıda gelmiyor bayadır.
halede kızlardan iyice koptuk ya
nisanur arada gelip okuyor o kadar

hakkımı yeme şimdi yasemin yazıyom ya kız:umursamaz:
sen nettin anlat bakalım okula başladın mı dilaya bakıcı işi tamam mı?
biz de kayseriden bi eve kapora verdik daha doğrusu arsaya:lepi:zemin etüdü yapılıyodu görünce konuştuk adamlar 6 daireyi satmış bile bizde kaçırmayalım ddik zaten ev bakıyoruduk ekimde projesi belli oluyor beğenmezsek para iademiz var ok güvenlir ve güzel çalışan bi şirket bu kayseride en iyi inşaat şirketi evleri de hem tuzlu hem de çok güzel şimdi 140-160 arası bekliyoruz bakalım kesin değil ama kredi oranı çok düşük adamlar bankayla anlaşmışlar 0,3 faizle veriyorlar bu da bizim işimize çok yarıyor tabiidelikafadulden100bine 106bin ödeyecez 5 yılda
hayırlısı artık peşinat olarakta arabamızı da satmaya karar verdik :a015: bu beni baya üzüyor ama ev şu anda daha önemli çook fazla artış oluyor her sene fiyatlar uçuyor

yeni okudum geçmişi ayşe arabanız hayırlı olsun güle güle kullan insann eli ayağı oluyor arabası ben de şimdi şöyle 10binlik falan bakıyorum ama attan eşeğe binmiş gibim oluyorum yaa keşke ilk aabamız daha küçük alsaymışız şimdi diğerlerine sığmayız gibi geliyor megane bzim araba 21,5 e almıştık 23 istiyoruz

hamiyetcim okul 9-3 arası ama geç gidiyorum haftanın 2 günü 1 günde erken çıkıyorum
eşim ve annem dönüşümlü bakıyor.
eviniz hayırlı olsun cnm tayininizimi aldıracaksınız kayseriye??? yoksa yatırım amaçlımı ev?

hayırlı olsun örtmenimmmm demekkk başladın işeee
cok sevindim senin adınaa
dilaya babasımı baktı sen yokken.ayarlayabildinizmi saatleri
maaş ne kadar verecekler?2 dönem de gitcenmi.sözleşmen kac yıllık

yaa şokk oldumm
100 bine 6 binlira faizzzzzz .süperr yaa
hangi bankaymış o?
hayırlı olsun evinizde.Allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin
darısıda bizeeeee inş
ayşe sen naptın nur çişini söylüyor mu hallettniz mi

çiş olayı bitti sayılır
belli aralıklarla artık ben götürmüyorum , o kendi söleyince götürüyorum.anne çişşşş diyorr:)
ama gece yataken baglıyorum altını.uykusunu bölmek istemiyorum.
bi kac kez gece uyandırmadan lazımlıga oturttum yaptıı çişini.ama onada ben üşeniyom yaw:))
kısaca gündüz hiç baglamıyorum.
siz naptınız??

tşklerr.ya bizim kac senedir cok borcumuz vardıı anca onları temizleyebildik.o nedenle almadık arabaa.eşimin maaşı arttı biraz ,borcumuzda bitti sayılır.bide dedigin gibi cok büyük ihtiyactı iyi olduu.
bende büyük araba seviyorum.gerci buda fazla büyük geldi bana ,içinde kayboldum resmenn:))

kızlar çişe hiç başlamadık biz havalarda soğudu bahara başlasam geç kalırmıyım?

yasemin havalar iyice soguyana kadar baya yol alırsınızz.bence başla.
öle cok bunaltma kendini ve cocugu.
sadece her wc ye birlikte girin sen yap çişini ve kakanı o izlesin:))
yaparkende anlat bu çiş kaka diye.
onun altınıda ac mutlaka.
evin içinde bezini cıkarma şimdilik.iyice ögrensin çiş ve kaka yı ondan sonra cıkarısın bezi
birden cıkarırsan sende dilayda zorlanırsınız.gerek yok o kadarına.daha cok minikler
normalde 2.5 yaş deniyor çiş egitimi için ama bence cocuga baglı.
nur hazır gibiydi ben o nedenle bezi cıkardım
yoksa 2.5 yaşına kadar cıkarmayı düşünmüyordum.
2 hafta filan senle wc ye girsin
ondan sonra cıkar bezi kilot giydir sadece
her 15-20 dkda bir wc ye götür.tabi su içir bol bol çişi gelsin.
bu dönem biraz zor oluyor cok sık çişe gittiginiz için
ama en fazla 1 hafta sürüyor
sonrasında süre uzuyor.yarım saat sonra 1 saate cıkıyorç
zaten 1 saate cıktıgında anne çiş dicektirr muhtemelenn
keşke nisanur ve ben başlayınca sende başlasaydın şimdiye dilayda alışırdıı
okulada başladınnn inş zorlanmazsınızz

kızlar bu arada ben yeni bi bez keşfettimm
nura geceelri baglamak için kötü bişi alıyımki rahatsız olsun diye düşündüm
bimden jenny willy aldım.12 lira.ama ultra primadan farkı yok yaa.süper bi bezz.sadece yan bantları sünmüyor o kadar.
molfiks ve huggiesden bin kat iyi

2.bebek olunca 3 ay prima kullanırım sonra bu bezi kullancam vallaa

bence sizde deneyin.artık koca dana oldularr gerek yok ölee primaya filan.

ayşe maşşalah siz de baya yol katetmişsiniz ama bence gece de aç altını beyza sabaha kadar tutuyor yapmıyor uyumadan önce götürüyorum büyük adam gibi alıştı maşşalah zamanla nur da alışır gece uzun süre bağlarsan ona da alışıp kaçırmaya başlayabilir
yasemin tam hastalık dönemine giriyoruz bence bu sene geçti tabi evin iyi ısınyorsa sorun yok ben ttüm gün kilotla gezdiriyodum o dönem 1 ay sürüyor tam anlamıyla bi de işe başladın tuvalet olayını çocuğun bi kişiden öğrenmesi daha doğru kafası karışmıyor dilay belki gelecek yazdan önce kendiliğinden bırakır

ev konusuna gelince eşim şimdilik yatırım olarak görüyor ama kendini kandırıyor:)ben 2 senem dolar dolmaz tayin isteyecem annemlere de çok yakın annem şididen dedi gelirsen çocukları da bana bırak diye eşim de memnun oldu:)) tabi bu girişimimizden kaynana tarafının haberi yok krediyi çekelim de elbet olacaktır haberleri:)
kiramızla birlikte ödemek epey sıkıntılı olacak gibi ama hayırlısı
bu dönem bneim de program güzel baya toplasan 2 yarım gün bırakacam bakıcıya ama geçen seneki parayı istedi 250 lira devam ben de her işim olduğunda zırt pırt bırakayım mı ne yapayım:))) şaka tabi kuzum evinde çok daha mutlu oluyor kıyamıyorum

yatmadan süt vermezsem sabah kuru kalkıyor.doktor günde 1 bardak süt ver deyince akşamki sütünü kaldırdım 2 gündür.
ama akşamki yemeginden sonra su istegi artıyor ve yatana kadar elinden su bardagı düşmüyor
gece bezini kışa girerken cıkartacam.kışın pek su içilmiyor:)
lazımlıgada alıştırdım bazen ona yapıyor bazen suyla oynamak için wc ye gidiyor

bu arada beyzayada maşallahh
nurun bu sıra en sevdigi şey kaka yapmak.ama beni deli ediyor
kakasını az yapıyor gidip selpak koparıyo kakasını alıp delige atıyor sonra tekrar oturuyor.kakası bitene kadar böleyizzz

Renault / Mégane / CENAS RENT A CAR'DAN KİRALIK DİZEL MEGANE-2- sahibinden.com'da
Ayşe araba bu hayatım tabi burda çok güzel çıkmış.
Yasemin Yiğitte de hiç çiş kaka olayı yok.aslında bi ara vardı ama çocukla doğru düzgün ilgilenemiyorum gündüz olmayınca.Bende dün onu düünmüştüm kışa girdik gene diye.Dedim kayınvalideye oturt klozete diye ama bilmiyorum nelere yapıyolar.
Ev olayıda şimdi yerine baktık geldim.oranın mühendisinide çağırdık anlattı baya adam.Bizim olacağımız kattan deniz öyle güzel net görünmüyor.Üst katlar olsaydı tamamdı da.Ama deniz görmese de olur diyorum ben.Bakalım alıcaz herhalde.
Hamiyet hayırlı olsun canım güle güle sağlıkla oturun inş.Ev oldumu insanın içi rahat ediyor herhalde.Bizde hem kira hem taksit çok zorlanıcaz ama bakalım artık.
ya size bişey anlatıcaktım çok moralim bozuk ama edit yokmuşya artık yazamıyorum.((

Bide bizim baktığımız evin örnek dairesini yapıyolardı.daha inşaat halinde ama gezdim sanki küçük gibi geldi inşaat halinde olduğundan olabilirmi ya.yatak odası falan dar geldi sanki.bana mı öyle geldi ki.

leyla noldu cnm özelden yazsana.

ayşe okulda öğretmenlerle konuştuk 2.5 dediler onlarda 2 erken çok yıpranırsın dediler.
wc ye biz hep beraber giriyoruz zaten. ben yapıyorum sifonu çekince kaka bay bayyy diyor gel kızım sıra sende diyincede vınn kaçıyor.
gözüme bakarak yapıyor bezine kakayı annem kaka mı diyorum kaka diyor ama kaçıyor öbür odaya orda yapıyor.
kaka ve çiş olayının farkında burda hava buz gibi doğalgazı yakcam sanırım dondum tshırle duramadım üşütmesinden korkuyorum bu arada ailecek hastayız önce koca oldu iğne vuruldu ,dilaya geçti onada kongest verdim ama doktora götürmedim sıra bende geberiyorum ya

leyla bizim arabada bundan 2005 model lpgli kaç desek acaba fiyat karar veremedik tam olarak
bi de ev boşken küçük görünüyorsa eşye girince daha da küçük oluyor kaç metre kare acaba kullanım alanı

ayşe bankayı sormuşsun kayseri de kınaş inşaat var onlar türkiye finansla kuveyt türk tü sanırım onlarla anlaşmışlar sadece kınaştan ev alanlara geçerli bu oranlar bi de istikbakden 5 binlik mobilya çeki veriyorlar:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…