aldığınız araba baya geniş ayşe güle güle kullanın.
bende okula gidip geldim 2 kez eşim müsait olunca ben kullancam. okul eve yakın trafik vs çok az müsait yani. ama 3. vites yukarısına hiç çıkamadım birde max 60 km kız yaptım. şehirde istanbul trafiğinde kullanamam daha.
biz 18.750 ye almıştık sanıırm. şimdi 23 sıfırı 2009 model 35.000 de sanırım yada 33 de baya km yaptık ya şimdi max 17 eder diyor eşim 18 yazcakmış 17 ye bırakcakmış. bu arada bizde dizel almayı düşünüyoruz çok geziyoz benzin dayanmıyo bize.
hakkımı yeme şimdi yasemin yazıyom ya kız:umursamaz:
sen nettin anlat bakalım okula başladın mı dilaya bakıcı işi tamam mı?
biz de kayseriden bi eve kapora verdik daha doğrusu arsaya:lepi:zemin etüdü yapılıyodu görünce konuştuk adamlar 6 daireyi satmış bile bizde kaçırmayalım ddik zaten ev bakıyoruduk ekimde projesi belli oluyor beğenmezsek para iademiz var ok güvenlir ve güzel çalışan bi şirket bu kayseride en iyi inşaat şirketi evleri de hem tuzlu hem de çok güzel şimdi 140-160 arası bekliyoruz bakalım kesin değil ama kredi oranı çok düşük adamlar bankayla anlaşmışlar 0,3 faizle veriyorlar bu da bizim işimize çok yarıyor tabiidelikafadulden100bine 106bin ödeyecez 5 yılda
hayırlısı artık peşinat olarakta arabamızı da satmaya karar verdik :a015: bu beni baya üzüyor ama ev şu anda daha önemli çook fazla artış oluyor her sene fiyatlar uçuyor
ayşe sen naptın nur çişini söylüyor mu hallettniz mi
yeni okudum geçmişi ayşe arabanız hayırlı olsun güle güle kullan insann eli ayağı oluyor arabası ben de şimdi şöyle 10binlik falan bakıyorum ama attan eşeğe binmiş gibim oluyorum yaa keşke ilk aabamız daha küçük alsaymışız şimdi diğerlerine sığmayız gibi geliyor megane bzim araba 21,5 e almıştık 23 istiyoruz
kızlar çişe hiç başlamadık biz havalarda soğudu bahara başlasam geç kalırmıyım?
Renault / Mégane / CENAS RENT A CAR'DAN KİRALIK DİZEL MEGANE-2- sahibinden.com'da
Ayşe araba bu hayatım tabi burda çok güzel çıkmış.
Yasemin Yiğitte de hiç çiş kaka olayı yok.aslında bi ara vardı ama çocukla doğru düzgün ilgilenemiyorum gündüz olmayınca.Bende dün onu düünmüştüm kışa girdik gene diye.Dedim kayınvalideye oturt klozete diye ama bilmiyorum nelere yapıyolar.
Ev olayıda şimdi yerine baktık geldim.oranın mühendisinide çağırdık anlattı baya adam.Bizim olacağımız kattan deniz öyle güzel net görünmüyor.Üst katlar olsaydı tamamdı da.Ama deniz görmese de olur diyorum ben.Bakalım alıcaz herhalde.
Hamiyet hayırlı olsun canım güle güle sağlıkla oturun inş.Ev oldumu insanın içi rahat ediyor herhalde.Bizde hem kira hem taksit çok zorlanıcaz ama bakalım artık.
ya size bişey anlatıcaktım çok moralim bozuk ama edit yokmuşya artık yazamıyorum.((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?