2008 Ekim Anneleri

eşimi işe gönderdim. biraz ütü vardı onları yaptım. sonra da uyku tutmadı oturuyorum işte. akşama doğru da uyuklarım ama oğlum uyurken biraz ortalık toplayayım dedim. canı sağolsun iş yapmama izin vermiyor hiç.

Doğru canım ya.Ben her sabah 6.30 da kalktığım için.Gözüm hep yatakta.Hep hafta sonu çocuk yatsın bende yatıcam diyorum ama olmuyor. O yatınca anca evin işleri.Evi bile bazen beraber süpürüyoruz oğlumla.

valla kızlar bendede aynı durum. benim sıpa sabah 7 yi bile zor ediyor.
bugün yine 6 da kalktık. uyumamak için herşeyi yapıyor

ben hiç denemedim. ama geçen gün rezene çayı verdim, içti.
ama uykuda pek de fazla değişiklik olmadı
bize hiçbişey kar etmiyor :ecrin_bebek:

günaydın sabah sabah kalabalıkmış burası ne güzel.ben de ayşe çıktım.ben kindarımdır niye necla çıkmadım o zaman.ilk soruda sadece marilyni monroe yi tanıdığım için işaretlediğimden mi acepsırnaşık şey nasılsınız.bakim gece konuşulmuş mu

Benim sıpa suyun dışında bişey içmiyo.Bazen ayran işte.
Yalnız şimdi anane bizde o bakıyo oğluma. Mesela öğlen uykusuna yatırmadan yoğurt yediriyomuş gerçekten de çocuğun uykusu değişti.Yoğurt denesenize birde.Gerçi gece uykusunu etkiler mi bilmiyorum ama.

leylacım ben her gece yatarken yoğurt yediriyorum.
kayınvalidemin tabiriyle yoğurt gibi tutsun diye amaa nerdee

bu arada hale ve vahide size de günaydın.

vahide rezeneyi ben de denedim bize de hiç fayda etmedi. yine deliksiz uyuyamadık

Demekki senin ufaklık öyle alıştı hale..Ben 3 gibi yanıma alıyorum.Yoksa benimkide mızıklanıyo.Ama yanımdayken gıkı çıkmaz pek.Yanlış ama başka türlü başa çıkamıyorum.

benim ki ev yoğurdunu pek yemiyo çook nadir.şu danone mi danino mu onlardan aldım onları yedi.

benim oğlum yoğurt yemiyor ya. ek gıdaya geçtiğimiz dönemde çok seviyordu. bitince tabağa bakıyodu daha yok mu diye. ne zaman ben evde yoğurt mayalamayı bıraıp hazır yoğurda geçtim o gün bugündür ağzına sürmüyor çocuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…