2008 Ekim Anneleri

Günaydın hanımlarr.
Türkannnnn hoşgeldin canım ya özledim seni.kaç gündür düşünüyodum bak kalbim temizmiş.

Biri 2 yaş sendromumu dedi. :))) Biz tavan yaptık geçen masada oturuyoduk tuzu döküyodu babaneside olmaz dedi.Bi vurdu yumruğu masaya aaaa dedi.Sanki büyük adam.

Günaydın ayşee.Valla bilemiyorum adammı oldu zivanadan mı çıktı.Hiç böyle değildi.Şimdi çığlık çığlığa istemediği bişey olsun bağırıyor hemen.Bu sabah onun yüzünden babasına kızdım zatgen.ya insan bi hayır olmaz demezmi çocuğa.Light baba bizimkisi.

haha aynen benim kocada ölee
bu nedenle cok tartıştıgımız oluyor.babası yüzünden cocuk beni kötü anne olarak görüyorr

Ama şimdiden böyle yaparlarsa ilerde ne yapıcaz.Hiç bişeye mi hayır demez bi insan.tepesine çıkıyo.Hele bu sabah avaz avaz bağırıyo çocuk.Ben yan odadan bağırdım adam yanında çıt demiyıo

azlında karı koca bir agız olması lazımm.ama nerdee
ben ne dersem tersini yapıyorr.nurdaa işine geldigi gibi davranıyorr.ama benden cok tırsıyor.yalnızkenn gayet iyi.ama babasını gördügü anda felaket şımarıyor.bana afraa tavraa,kapris filann
bide gidip babasına şikayet ediyor beni zillii

Evet bu kışıda geçirelim demiştik.Durmuyo diye.Zaten bu ev meseleside çıkınca çok zor olur bi önümüzü görelim.Kısmet olursa baharda bi daha deniycem.

canım gündüz bağlamayacaksan gecede bağlamamalısın sonra çocuk ikilemde kalıyor ve süreç uzuyor diyolar bencede mantıklı bir aç bir kapa.bizde üstümüz giyinikken oturağa oturmayı çok seviyoruz ama altımızı açınca ııhhhhlmaz:
sabiha paktunanın kitabına gelince içindeki testlerin bir kısmını beğendim bir kısmı benim bile kafamı karıştırdı 3-4 gün içinde geliyo bazı testleri başarıyla çözdük bizdeyerimseniben

kızlar bebeleriniz 2 yaş sendromuna girdilermi
nur huysuzlaşmaya başladııı.bakalım neler bekliyor beniiii

benimki girdi çıktı sanırım sırnaşık şey bi dönem baya bunaltıyordu şimdi maşşalah iyiyiz bu dönem ders saatimde çok az bakıcya gerek kalmadı bırakmıyorum daha sakin beyza hep beraberiz:teselli:
bizimki babasından çok tırsıyor lmaz:babamız benden çok uyarır kızar ben de ona kızıyorumCADIARZU

Piştttt ayşe gız cetveline bakmaya geldim bacım. Aradım ama kapalıydı telin.
Nurun doğumgünü 3 ünde miydi? Yanlışmı hatırlıyorum. Umarım geçmemiştir.

her daim burdasında başka sayfada fink atıyosun.Bak gene geldim yoksunuz.

napim cnm, siz olmayınca bende diger topiklere kaydımmm

Piştttt ayşe gız cetveline bakmaya geldim bacım. Aradım ama kapalıydı telin.
Nurun doğumgünü 3 ünde miydi? Yanlışmı hatırlıyorum. Umarım geçmemiştir.

yok cnm 16 ekim bizimki
dilayında 25 ekimdi dimi

aa 16 mıydı iyi bari.
kzılar cücülerimizin doğumgünü geldi çattı herkes tarihini söylesin atlamayalım bizde.
bu arada doğumgünü yapacak olanlar varmı? ben 31 ekimden sonra yapcam. kayınvalidemide çağırcam 31inde sınav var şimdi yatılı misafir alamam.
geen sene yapamamıştım içime dert oldu yapıcam kısmetse.

bende yapacamm yaseminnn
gecen yıl yapamadım içime dert olduu benimdee
otelin pastanesine sipariş vermiş eşim şimdeden.2 katlı pasta yaptırcaz:)
yakın cevremdekileride cagırcamm
bide resim cektircemm fotografcıdaa ailecee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…