vahidecim bahsettigim şu minik kutularda olan daninolar dimi
onlar yogurt degil peynir.onu verdim diye yogurt vermiş olmuyorsun canım.
pınarın normal yogurdu güzel.içine recel bal yada meyve atıp danino gibi meyveli hale getirebilirsin.
bende kızıma günde 1 tane danino veririm ama yogurt ögünü olur mutlaka.
yasemin yakın oturuyormuşuz. ben de bağcılarda oturuyorum.
yasemincim benim kızın öğlen uykusu falan iyidir 2 saat uyur tatilde evde de uyur bana yapmıyo yani özellikle gece uykusu bööle bi de uykuya dalarken problem
evet leyla peynir altı suyuyla yapılıyor.ben zararlı oldugunu düşünmüyorum.cok zararlı olsa o kadar reklamının yapımasına müsade etmezler.bebek gıdalarında yalnış yapılmıyor.ben kalsiyum için veriyorum.
netten daninonun sitesine girersen içerigine bakabilirsin
eşimi işe gönderdim. biraz ütü vardı onları yaptım. sonra da uyku tutmadı oturuyorum işte. akşama doğru da uyuklarım ama oğlum uyurken biraz ortalık toplayayım dedim. canı sağolsun iş yapmama izin vermiyor hiç.
leylacım ben her gece yatarken yoğurt yediriyorum.
kayınvalidemin tabiriyle yoğurt gibi tutsun diye amaa nerdee
benim oğlum yoğurt yemiyor ya. ek gıdaya geçtiğimiz dönemde çok seviyordu. bitince tabağa bakıyodu daha yok mu diye. ne zaman ben evde yoğurt mayalamayı bıraıp hazır yoğurda geçtim o gün bugündür ağzına sürmüyor çocuk.
Turkhan uyandırmasaydın be.Bırak uyusun kıyamadım şimdi.Sabahları bende mecbur kahvaltı için uyandırıyorum yiğiti bi üzülüyorum ki uyandırırken gözünü zor açıyo yavrum. Cee Cee diye diye kalkıyoz.
Evet canım bi araştırayım.Maşallah diyim Yiğit çok güzel yoğurt yer.O yüzden herhalde hiç düşünmemişim.Bide ben daninoyu yoğurt sanıyodum. Peyniride evde yapıyorum yiğite kadar çorbalarına falan katıyorum. Direk yemediği için.
Benim yeğenim çok yerdi daninoyu çok alırdık sonra bi ara eniştem çk sakıncalıymış falan dediydi.Azaltmışlardı baya.Ordan kaldı herhalde aklımda.Bi inceliyim bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?