2008 Ekim Anneleri

bizde gece güzel uyuduk.2 kere mızırdadı yannıma aldım emerek uyudu.
ıhlamurda cok c vitamini varmış.bu aylarda içirmek ii olurr.ben kızıma 2 kez verdim sadeceee.unutuyom yaa.veriyim bugün

(( ɹoʎıpıƃ uǝʇsɹǝʇ ɐpɯiɹɐlizɐʎ ɯiʇʞlɐʞ uǝpɯısɹǝʇ ɐɹıq uüƃnq uǝq ˙ɹıpıʎı sǝʞɹǝɥ ɯiɹɐɯn ¿¿ziuislisɐu ɹɐlziʞ uipʎɐuüƃ

Daninolar peynirmi.Bende yoğurt sanıyodum. Ben daha hiç vermedim danino. Biara zararlı diyolardı sanki.

evet leyla peynir altı suyuyla yapılıyor.ben zararlı oldugunu düşünmüyorum.cok zararlı olsa o kadar reklamının yapımasına müsade etmezler.bebek gıdalarında yalnış yapılmıyor.ben kalsiyum için veriyorum.
netten daninonun sitesine girersen içerigine bakabilirsin

yasemin yakın oturuyormuşuz. ben de bağcılarda oturuyorum.

komşu çıktık desene mahmutbey yolu üzerindeyim benden sonraki sokak bağcılara bağla biz bahçelievlere :)) kocasinan mezarlığının orda evim cnm.
opuyorumnanaktan

yasemincim benim kızın öğlen uykusu falan iyidir 2 saat uyur tatilde evde de uyur bana yapmıyo yani özellikle gece uykusu bööle bi de uykuya dalarken problem

bize naz yapıyorlar işte..

ayrıca kızına kocaman bir maşallahhhhhhhhhhhh

ayy ayşecim çook erken kalkmışsın yazık sana:) açtım şimdi izliyoruzz

nisanurr iyi oldu canım aslında erken kalkmak.
hepinizi bi arada gördüm:)))

Evet canım bi araştırayım.Maşallah diyim Yiğit çok güzel yoğurt yer.O yüzden herhalde hiç düşünmemişim.Bide ben daninoyu yoğurt sanıyodum. Peyniride evde yapıyorum yiğite kadar çorbalarına falan katıyorum. Direk yemediği için.
Benim yeğenim çok yerdi daninoyu çok alırdık sonra bi ara eniştem çk sakıncalıymış falan dediydi.Azaltmışlardı baya.Ordan kaldı herhalde aklımda.Bi inceliyim bende.

eşin ne iş yapıyor cnm bizimkiside vardiyali çalışıyor thy da

bende kendim mayalıyorum hazır yoğurdu kızımda sevmiyor

yaa neden uyandırıyorsun ki?? bakıcıyamı bırakıyorsun kalkınca yapar

dadino hakkında karalama çıkmıştı bir ara. ondan sonra reklamlarını çoğalttılar fabrikalarını annelere açtılar.

geriden takip ediyorum sizi cevaplayarak geliyorum :))

sanırım bitti şimdi sustum :))

ayşe gözünüz aydın kardeşin gelmiş. pul biber yada isot getirdi mi :))

nisanur biizmde gecemiz güzeldi. allahıma şükürler olsun... ben çarım çay kaşığı ataraks verdim, sıcacık suyla yıkadım ballı süt içirdim, yoğurtta yedirmiştim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…