2008 Ekim Anneleri

yoğurdu yemesede peyniri seviyo güzel yiyo ordan alsın alacağını artık diye umursamıyorum

evet benim oğlum çok seviyor ıhlamuru. bal ve limon da katıyorum içine. kahvaltımızı ıhamurla yapıyoruz.

Maşallah ne güzel.Ben içiremiyorum bi türlü.Çok su içer.Ama başka bişey yok.
Pütürlü yemiyo diyodum ya.işine geleni çiğniyo.Yanında bişeyler içse yutması kolay olacak .Alıştırmaya çalışıyorum işte.

Evda mayala gene türkan.Ben küçük kavanozlara mayalıyorum.Hazır yoğurdu bende sevmiyorum pek.İçine tatlı bişeyler katsan da yemez mi acaba

ben aslında süt içmesini istiyorum ama içmiyo benim kuzu. kahvaltının yanında da bişey içmesi gerekir diye düşündüğümden ıhlamuru denedim onu sevdi allahtan. sütü de kahvaltının üzerine bal ve bisküvi katıp kaşıkla yediriyorum artık. aradan 1-2 saat geçiyor tabi. ara öğün olarak veriyorum.

Evda mayala gene türkan.Ben küçük kavanozlara mayalıyorum.Hazır yoğurdu bende sevmiyorum pek.İçine tatlı bişeyler katsan da yemez mi acaba

bal ve muz katıp denedim yemedi. aslında evde mayalamayı tekrar denesem iyi olacak.

Dene canım bencede .Bide küçük kavanozlara dene .Yiğitte taze seviyo mesela.
Bende ıhlamuru ballı denememiştim hiç.Bende onu deniyim bi.

fudayl uyanınca hemen bilgisayarı gösterir.rüyasındamı görüyo diyodum.anasından görüyo halbuki.:roflol:çocuk ne zaman uyansa anası bilgisayarın başında.oğlum uyandı.acık öpüşüp koklaşıp kahvaltı edeceğiz.cokacimcoooksize iyi muhabbetler

günadın oh bugün pek erkencisiniz maşallah
ben de ayşe çıktım
ayşee beyzanın boyu 85 çıktı canım yaz eksik kalmasın
kızım da su dan başka pek bişey içmeaslında bunda ben birza kendimi suçluyorum vermedim ben içecek meyve suyu falan kilosu fazla olunca dr. meyve suyunu yasakladı geçen ıhlamur yaptım içmedi ama ben uykusuyla alaalı olacağına pek inanmıyorum bu çocuğun kişiliğiyle alakalı bence

ben artık oğluşu uyandırayım bu kadar uyku yeter ona. 9 gibi uyandıracaktım ama kıyamadım yeter bu kadar uyku ona. size iyi sohbetler arkadaşlar.

günaydınnnn
rekor kırdık bugün herkes burda nerdeyseehihoyyyt

kızlar kanal d de sabiha paktuna nın wc egitimi ile ilgili konuşması varr
sırf onun için erken kalktım.sizde izleyin bence.

aynı benim oğlan. o da hemen bilgisayarı gösterip açalım diyo. hep diyorum o uanıken açmayacağım diye ama sözümü tutamıyorum çoğu zaman.

Günaydın nisanur.Maşaallah beyzaya. Uykusuyla alakalı diye değil de rahatlatıyomuş ya ıhlamur.O yüzden dediydim. Bende bişeyler yerken içerse yumuşatır diye istiyorum. Çiğnemesini kolaylaştırır.
Ama türkanlarda biraz huy olmuş galiba.Yiğitte öyleydi bi ara rezen falan tık demedi.Gece 3 te dikerdi bizi ayağa.

kızlar kanal d de sabiha paktuna nın wc egitimi ile ilgili konuşması varr
sırf onun için erken kalktım.sizde izleyin bence.

ben de izleycektim ama kayınvalidem o odada uyuyor açamıyorum maalesef tv yi.

gecemiz harikaydı 10dan sabah 7 ye kadar hiiç uynamadı beyza ama ben uyandım( dün öğlen uykusunu uyuyamamıştı kızım 9da yattı 1 saat sonra korkarak ağlaya ağlaya uyandı pışpışlayıp yatırdım tekrar uyandı sonra bi daha çok hareketli bi gün geçirince böyle olur bebekliğinden beri baktım olacak gibi değil baba da evde değil fırsattan istifade yatağıma aldım babayada kanepede yatak hazırladım:)) kızım koyar koymaz şıp diye uyudu sabaha kadar da hiç bişey istemedi napalım bi gecelik kaçamak yaptık bu bebeleri çok yorsan bi dert yormasan bi dert

ben artık oğluşu uyandırayım bu kadar uyku yeter ona. 9 gibi uyandıracaktım ama kıyamadım yeter bu kadar uyku ona. size iyi sohbetler arkadaşlar.

Turkhan uyandırmasaydın be.Bırak uyusun kıyamadım şimdi.Sabahları bende mecbur kahvaltı için uyandırıyorum yiğiti bi üzülüyorum ki uyandırırken gözünü zor açıyo yavrum. Cee Cee diye diye kalkıyoz.

benim ki ev yoğurdunu pek yemiyo çook nadir.şu danone mi danino mu onlardan aldım onları yedi.

vahidecim bahsettigim şu minik kutularda olan daninolar dimi
onlar yogurt degil peynir.onu verdim diye yogurt vermiş olmuyorsun canım.
pınarın normal yogurdu güzel.içine recel bal yada meyve atıp danino gibi meyveli hale getirebilirsin.
bende kızıma günde 1 tane danino veririm ama yogurt ögünü olur mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…