yaa neden uyandırıyorsun ki?? bakıcıyamı bırakıyorsun kalkınca yapar
itokorrr gelde iki çift laf edek. nasılsın?
evet leyla ben öyle yapıyorum
bide kullanıcı paneline bu sayfayı ve bi kac sayfayı ekledim.foruma girince cok kolay oluyor.başka sayfada da olsam buraya cevap yazıldıgında görebiliyorumn
Dur bende deniyim.Yapamazsam sorarım gene.
merhaba
evett sayfa yeni acıldıgında bi geldin kayboldun:)
listeye eklemiştim senide baktım gelmiyosun silmek zorunda kaldım
bizim ögünlerimiz şu şekilde
kahvaltı
yemek+yogurt
meyve.
yatmadan önce bişi vermiyorum emiyor.
sütüde sadece sabah kahvaltısında 1 çay bardagı bulamaca koyuyorum.
beni emdiginden cok fazla ienk sütünü gerek görmüyorum.zaten biberon almadıgından vermem sıkıntı olyor.
ben muhallebi hiç vermedim.fos kilo yapar bebeye.cok bi faydası yok bence.
sen emizriyormusun?
saol canım, benim oğluşumda sütünü sabah kalkınca içiyo sonra kahvaltı ,öğle yemeği , akşam yemeği arada meyve+yoğurt, gece yatmadan önce muhallebisini yiyo 1 kase bunun dışında evet canım hala emziriyorum. Ama bütün bunlara rağmen daha 10,5 kilo boyumuzda 76 cm.
Ayşecim sağol canım.Peki biri bişey yazdığını nasıl anlıyoruz.
kılzar bugün beyzayı okula götürdüm maskotluk yaptı gene tabi öğrenci falan yok okulda idarecilere yaptı herkesin peişne gidiyo küçük enik gibi arkadaşın oğlu da vardı 2 yaşında boyları aynı beyza daha tombul tabi peşpeşe koşuşuturdular:)
ordanda oturmaya gittik ya başım şiştiii çoluk çocuk keşke bakıcımıza bıraksaymışım çocuk yarım saat uyudu gürültüden uyandı ev hamam gibiydi 30dereceydi yaaa sıcaklı iyi de off bayılacaktım artık eve gelince bi ferahladık yanii
bu arada tartıldık bugün beyza hanım15 kg olmuşş yaz ayşe teyzesi rekor bizde ama gören kaç yaşında diyo 16 aylık diyince uzuuuun bi maşşşşşalllh çekiyolar tabi çenemiz de kuvvetli olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?