2008 Ekim Anneleri

kızlar sabiha keskin paktuna kitapları var ben okudum hepsinide.

ayrıca arkadaş randevu aldı 4 ay sonraya verdiler. çok yoğun bir kadın 4-5 ay sonraya randevu ancak veriliyor.
wc eğitimi için 1,5 yaş sonrası ideal zaman nisanur sen bilirsin 1,5-3 yaş anal dönem :))
çocuk hazır değilse kötü wc eğitimi ilerde bazı sorunalra yol açıyor.

Ayşecim sağol hayatım. Daha kolay olur inş.bundan sonra.

Yasemin geldin mi canım.? Sabiha keskin paktuna bu tv ye çıkan doktor mu

ebru ne zamanki ölcümler bunlar
bana ayına göre az geldi cünkü

Canım evet çok canım sıkılıyo benimde bu duruma 1 ay önceki ölçümleri dr.umuzda kilosu düşük ama boydan kurtardınız demişti. Bilmiyorum ben çalıştığım için Annem yediriyo yemeğini benden de iyi yediriyo ama genede böyle işte ama çok hareketli bir çocuk saniye yerinde durmuyo inanamazsınız hatta yürümeye başlamadan direk koştu desem abartmış olmam yanii.

canım ben kilo için degilde daha cok boy için az demiştim.bence yalnış ölcmüş doktorunuz
sen kendin oglun uyuyunca ölc.76 olması mümkün degil gibi geldi bana.

leylaa bak sana bi yöntem daha sölimm
mesela sen forumda yokken msn adresine mail olarak da alabiliyorsun burda yazılanları.
bu senin daha cok işine yarar sanırım:)

Şu wc olayınıda aklınızda tutun banada anlatırsınız. Biz klozet için aparatlar varya onlardan aldık 1 ayı geçiyo.Ara ara oturtuyorum çişşşş diyip öle bakıyoruz birbirimize.

Canım, bir arkadaşım kızını önce saatte bir çiş tutarak başladı.Sonra baktıki 1 saat geçmeden yapıyor sonra yarım saate düşürdü sonra çocuk yarım saattende erken yapmaya başlayınca 15 dk. da bir wc ye oturtmaya başladı 1 haftada alıştırdı çocuğu tabi o kızı 2 yaşındayken yapmıştı.

itokor evet cnm tvde ıkan doktor.

kitapları var onları okuyabilirisn ben aldım ama klasik eğitim kitapları fazla detay yok. çok reklam yaptı kadın müklafatınıda alıyor deli gibi hastası oldu tvye çıktıktan sonra

ben lazımlık aldım şu egimli olanlardan.
ilk aldıgımda bi kac kez kakasını yapmıştı.sonra ben üşendim yapmadım.
kakası gelince anlıyorum .o an tutsam lazımlıga yada klozete yapar aslında
ben şimdiden alıştırıyorum ama
mesela kaka yapınca gösteriyorum kakasınıı bayyy bayy yapıyoruzz.bunu ögrendi.her kakadan sonra el sallarr
kakası geldiginde kaka derr.
ben biraz beklersem degiştirmezsem hemen banyonun kapısının önünde bekler.poposunu orda yıkıyorum cünkü
yada bez sepetini gösterir

Bakalım bi tam istikrarlı çalışmalara başlamadık daha ama. Bende yavaş yavaş tuvalet alışkanlığı için başlıyım istiyorum.

leylaa bak sana bi yöntem daha sölimm
mesela sen forumda yokken msn adresine mail olarak da alabiliyorsun burda yazılanları.
bu senin daha cok işine yarar sanırım:)

Evet onu bi ara yapıyodum bıraktım sonra. Tekrar deniyim bari.

bikeresinde de ben wc ye girmiştim
kapıyı tam örtmemişim kızım actııı kapıyı
ben kapatıyom o acıuyorrr
mecburen kalktım.onu yürütece koydum.cünkü yürüyerek giriyor wc ye:)
kapıyıda actım kaka yaparmış gibi yaptım
ıkındım. ıhhhhh kaka filan dedim
şimdi kızım aynen o pozisyonda durur ve ıhh kaka der:)))

Canlarım benim öğle tatili başlamak üzere.Eve gidiyorum ben.Paşama bakıyım bi . Görüşürüz.

ayşe maşallahh siz çözmüşsünüz olayı. bizde daha hiç başlamadık çalışmalara

itokor ev ve iş yakın sanıırm ne güzel benim evle iş arası 1,5 saat

evet yasemin şimdilik ön hazırlı yapıyoruz.
inşallah ben yazın başlıcam wc egitimine

bugün topiğin maşallahı var :)
kızlar tuvalet eğitimi için 1,5 yaş en ideal dönemmiş. ama bazı çocuklar daha erken dönemde mimikleriyle falan anlatabilirmiş. yani bezden rahatsız oluyolar zaten özellikle benim paşa.
bez bağlamak için epeyce mücadele veriyorum. babamız evdeyse o tututo ben bağlıyorum :)
bende ufak ufak başlamayı düşünüyorum. aslında yazı beklicektim ama göktuğ biraz anlatmaya başladı sanki. lazımlık alıcam inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…