2008 Ekim Anneleri

hale oglun hazır gibi görünüyor anlattıgına göre
yavaştan başla bencede
ama lazımlık alırken dikkat et oturdugu yer düz olmasın hafif egimli olsun

Aynen canım ya bizde iki kişi bağlıyoruz altını. WC eğitimine bende yazın başlamayı düşünenlerdenim.

ebru iş arkadaşlarınla bu forumdamı dedikodu yapıyorsunuz:)
tesadüfen gördüm sayfanızı
müdürlerri uyutuyonuz vereliniortak

hale oglun hazır gibi görünüyor anlattıgına göre
yavaştan başla bencede
ama lazımlık alırken dikkat et oturdugu yer düz olmasın hafif egimli olsun

tamam canım. netten bugün bi bakıcam çeşitlere. onlara bile ne güzel yapmışlar, özendirmek için sanırım

güle güle halee
bende kızımı dışarı cıkarcam.hava cok güzel.

ben kaçtım ii muhabbetler. çok ilerlemeyin okuması zor oluyoo

Bence de benim dei şler iyice birikti.Yapıp döncem. Müdürcüm geelince bir bir soracak teklifler gitti mi diye ben sabahtan beri kk dayım. heç biri gitmedi wallah bide bilgisyarıma eğilir bakar siz de şimdi ne iş var diye ıyyyklava:

aynı benim oğlan. o da hemen bilgisayarı gösterip açalım diyo. hep diyorum o uanıken açmayacağım diye ama sözümü tutamıyorum çoğu zaman.
uyanıkken durduruyomu peki.benimki hemen kucağıma atlar bilgisayarın beynini darmaduman eder.ne klavyeyi veriyo ne mause u

aa peynirmiymiş.daninoyu zaten kaşık kullansın kendi kendini oyalasın diye eğlence amaçlı eline veriyom.pek besin amaçlı değil.yarısını elbisesi yiyo yarısını kendi.arada bana da ikram ediyo.kaşık çatal kullanmaya meraklı.sofrada babasına fenalık geliyo kaşık kullanırken.bende o yokken böyle pratik yaptırıyom.hazır yoğurt da yemiyo anası kılıklı.bende hiç sevmem yoğurt.sadece yiyeceklerle beraber.oda öyle pilavla yiyo mesela dolmaiçiyle falan.meyve reçel olmadı ama bal koymayı denemedim bak.pekmez besin değerini öldürüyo deniyodu.bal için bişey duymadım.siz duydunuz mu.ballı deniyim.inşallah yer

Ben geldim.
Yasemin aslında minübüsle gitsem bizimde yarım saati geçer.Hatta durağa git minübüs bekle 45 dakka bile olur.Ama eşimle beraber gidiyoruz geliyoruz mecburenEve giriyorum eğer Yiğit iyi tarafındaysa hemen yediriyorum bende atıştırıp, çıkıyorum.Yok nazlıysa sadec onla boğuşuyoruz yemek için direk işe.Gene çok şükür bunada

leyla soracam soracam bi türlü denk gelmedi.sakaryanın merkezinden misin.ben arifiyeliyim

Yok canım adliyedenim bende.Arifyede de tanıdığımız vardı bizim.Sevindim yakın sayılırız.

bizim çocuklar bilgisayar çağına doğdu zaten. benim oğluşumda öle ya mauseyle tık tık yapmaya falan bayılıyo. tabi babası sabredemiyo, sonra bilgisayar kavgası başlıyo

yok vahidecim ya nerdeeee. mouse vermiyo bana zaten. ben yazmaya kalkınca da klavye kıymete biniyo.

wc eğitimine ben de yazın başlamayı düşünüyorm. benim oğlum da hazır gibi kaka yapınca falan haber veriyor ama ben hiçbir hazırlık yapmadım. yazın alıştırmalara başlarız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…