bugün topiğin maşallahı var :)
kızlar tuvalet eğitimi için 1,5 yaş en ideal dönemmiş. ama bazı çocuklar daha erken dönemde mimikleriyle falan anlatabilirmiş. yani bezden rahatsız oluyolar zaten özellikle benim paşa.
bez bağlamak için epeyce mücadele veriyorum. babamız evdeyse o tututo ben bağlıyorum :)
bende ufak ufak başlamayı düşünüyorum. aslında yazı beklicektim ama göktuğ biraz anlatmaya başladı sanki. lazımlık alıcam inş.
hale oglun hazır gibi görünüyor anlattıgına göre
yavaştan başla bencede
ama lazımlık alırken dikkat et oturdugu yer düz olmasın hafif egimli olsun
ebru iş arkadaşlarınla bu forumdamı dedikodu yapıyorsunuz:)
tesadüfen gördüm sayfanızı
müdürlerri uyutuyonuz vereliniortak
ebru iş arkadaşlarınla bu forumdamı dedikodu yapıyorsunuz:)
tesadüfen gördüm sayfanızı
müdürlerri uyutuyonuz vereliniortak
Evet canım ya sorma skype, msn herşey kapalı bizde kızlarla bu yolu bulduk napalım. :kedi:
ben kaçtım ii muhabbetler. çok ilerlemeyin okuması zor oluyoo
uyanıkken durduruyomu peki.benimki hemen kucağıma atlar bilgisayarın beynini darmaduman eder.ne klavyeyi veriyo ne mause uaynı benim oğlan. o da hemen bilgisayarı gösterip açalım diyo. hep diyorum o uanıken açmayacağım diye ama sözümü tutamıyorum çoğu zaman.
vahidecim bahsettigim şu minik kutularda olan daninolar dimi
onlar yogurt degil peynir.onu verdim diye yogurt vermiş olmuyorsun canım.
pınarın normal yogurdu güzel.içine recel bal yada meyve atıp danino gibi meyveli hale getirebilirsin.
bende kızıma günde 1 tane danino veririm ama yogurt ögünü olur mutlaka.
uyanıkken durduruyomu peki.benimki hemen kucağıma atlar bilgisayarın beynini darmaduman eder.ne klavyeyi veriyo ne mause u
Aynen bilgisayarı gördü mü ille tepesine çıkacak.Mause elinde Yiğitle bilgisayar aynı ortamda imkansız.Yalamaya ısırmaya kalkıyo.Küçük oyuncak bilgisayar aldık.Ona baktığı yok ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?