2008 Ekim Anneleri

pazar günü yola çıkcaktık.bugün hazırlık yapcaktım güya.kar baya başladı.salıya kalcaz galiba.hafta sonu artcak deniyodu

Ben geldim.
Burda da çok kar yağmaya başaldı.Oğluşum cama yapışmış vaziyette.Aaaa aaaa diye diye bakınıyo şaşkın şaşkın.

kızlar bebeklerin cildine ne kullanıyorsunuz

Canım ilk başlarda bebe yağıyla zeytinyağı kullanıyodum.Sonradan bıraktım Ama 1-2 ay öncesine kadar yanakları kızarmaya pütür pütür olmaya başladı.Hele çok öpüldüğü zaman.Öyle olduğu zaman uyurken bepanten sürüyorum biraz geçiriyo hemen.

oyy oy maşallahh beyzayaaa
iyice dillenmiş.
kızımda cok seviyor .hergün izlettiriyorum.

6 aydan sonra hiç bişey kullanmıyoruz doğallıktan yanayızkaydirigubbakcemile5

canım bende bişi kullanmadım şimdiye kadar ama yemeklerden sonra yüzünü yıkıyorum ozamn kuruyor cildi.mecburen bişiler kullanmam gerekiyor.yoksa kızarıyor catlar gibi oluyor

benbe bişey kullanmıyorum cildine oğluşumun. önceden bebek yağı bazen de zeytin yağı kullanıyodum

bebek yagı ben hiç kullanmadım.aslında bi ara alıyım kullanayım dedim araştırınca gözenekleri kapattıgını ögrendim.
zeytinyagını vucuduna kullanıyorum banyodan sonra.yüzüne hergün süremiyorum cünkü eliyle siliyor her yer yag olacak korkusuyla pek kullanmıyorum.

kıss şimdi burdaydın ben yazarken nere kayboldun 2 saniyede.yoksa kızını göstermemek için mi kaçtın:dilcikar:

aa aşkolsun niye göstermeyim yaw.
sabah beri nickim burda ama ben pc başında degilim.arada gelip bakıyom.
sabah beri kıızn kahvaltısıydı yemegiydi ugraşıyorum
daha yeni yattıı.bayaa uyurr inş.

pazar günü yola çıkcaktık.bugün hazırlık yapcaktım güya.kar baya başladı.salıya kalcaz galiba.hafta sonu artcak deniyodu

vahide eşinin ailesi anamurdaydı dimi.yalnışmı hatırlıyorum?
sakaryaya mı anamura mı gideceksiniz.
cok ters zamanda yola cıkacaksınız.bu hafta türkiye geneli kar yagışlı olacakmış
ankarayada yagmaya başladı inceden.
kızımlaa cıktıkk kar yagarken dolandık
cok yumuşaktı hava.

dün bolu dagında 2 otobüs devrilmiş.Allah kaza bela vermesin vahide size.
sag salim gidin gelin inş.
kac gün kalacaksınız?
orda varmı net:))

Ben geldim.
Burda da çok kar yağmaya başaldı.Oğluşum cama yapışmış vaziyette.Aaaa aaaa diye diye bakınıyo şaşkın şaşkın.

ne yedirdin yigit e bugün
bizde fırına gittik kızımla.kar yagıyordu yürüyerek gidip geldik.agzına kar girsin diye agzını aca aca gitti benim sıpaa:))

aynen leyla bizdede kızarıklık oluyor sanki catlak catlak duruyorr
bende bepanthene aldım sürdüm bi kac kez kızarıklıgı geciriyor ama sanki nemlendirmiyor cildi.sen hangi ceşidini kullanıyorsun.
kadınlarda kullanıyormuş yüzlerine.ben denedim ama yumuşacık olmadı onların dedigi kadar
bepanthene plus kullandım ben
merhem daha yaglıdır onumu kullansamki

dışarı cıkarkende mi bişi kullanmıyorsunuz bebeklerinizin yüzüne?
sogukta çatlamıyormu

halee naberrr
okuyon okuyon yazmıyon bişiler:)
kar yagıyormu polatlıyada

aslında göktuğun da cildi çok hassas, pütür pütür oluyo bazen. çok öpülünca falan kızarıyo. daha küçükken resmen kıpkırmızı oluyodu. ozaman kullandım bişiler

bazen sadece okumaya fırsat bulabiliyorum valla. zaten işin başında gizli saklı açıyorum :)

kar yağıyo burayada.ama az. önceki akşam çok güzeldi lapa lapa benim oğluş bakındı durdu şaşkın şaşkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…