2008 Ekim/Kasım Minikleri

aaa yok öyle Piroş a soralım belki benim oğluşumu istiycek ne biliyonuzzkaydirigubbakcemile3

:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
bilmem artık, söz gençlerin, ne desek boş, kararı verecek olan onlar.

en fazla başlık parası verene veriyorum:)))

ahhh ahhh annesi olmadı şimdi, bütün hayallerimiz yıkıldı.
prensip olarak karşıyız başlık parasına (yırtma çabaları yerimseniben)

en fazla başlık parası verene veriyorum:)))

aaaa olmadı şimdi , ayol bi önceki sayfada vermiştin bana lmaz:
amanın feda olsun piroşa herşey ne istersen ,
Oyun havuzu , oyun halısı , bir adet konuşan bebek , pembe bir bandana , bir de kocaman tırtıl veriyorum piroşa yok mu arttıran :roflol:

Seray , derin kızıştırmayın ortalığı yaw lmaz:
Piroş benim batumun yar etmem kimselere , bakın başka güzel kızlarımız var

Ay bide görüştüklerinde birbirlerine ısınamazlarmış , pısss diye sönerim o an herhalde ben

ayy çok güldüm andina yaa:))napıyım yaa kafam karıştı son söz piroşun görsün bi yakışıklılarınızı
ama andinanın batuşu 1 adım önde konuşan bebekle tırtıl veriyokaydirigubbakcemile3

bende onu diycektim.
Kasım kızları süper, bizi beğensinlerde, gerisi kolay...yerimseniben

noluyo burda
kım kıme vermıs kızını yawww
durun hele bızde bır bakalım su kızlara belkı bızımde talıp olacagımız vardır ıclerınde

aynen öle seraycım , kızlarımızın hepsi bi fıstık , bizim oğlanları görür mü gözleri bilemiyorum valla :kedi:

doğru valla kızlarımız tam fıstıklar hepsi birbirinden güzel oğluşlarımızda çok yakışıklı haksızlık etmeyin

ay ben burayı daha yeni gördüm
aman allahım ne resimler konmuş yaa
andina batu tam küçük adam olmuş ama piraye sana bir tüyo vereyim benim tanıdığım tüm batular çok zeki ve çok yakışıklı oluyor kaçırmayın derim zemuszemus
yalnız pirayenin gülüşüne bende bitiyorum allah onun o gülen yüzünü eksik etmesin tam cimcime yüz ifadesi var onda .
seray seninki gözleri açmış ayy fena oldum bu resimlere bakınca kızımı özledim beeennnnn
eve gidince bizde koyalım akşam resmimizi barim :)))

lelalcim desteğin için çok teşekkür ederim alkisalkisalkis
valla benim tanıdığım tüm batular da pek yaramaz oluyo kaydirigubbakcemile3
inşallah çocuklarımızın hepsi zeki , yakışıklı , pırıl pırıl gençler olurlar ileride :Saruboceq:

amin canım inşallah
hepsi hayırlı evlat olsun yeterki

elifcim maşallah zehra şifaya geçen gün o ayakları basan resimde de büyük halini görmüştük tam genç kız olmuş :))) ve bu resimde bende andinaya katılıyorum resim konusunda hemfikirim :)

bu arada hiçbirinizi repleyemedim borcum olsun :)

ayy burası süper olmuş maşallah bebişlerimize yarın benn de koyayım hemen

aman nazar değmesin yaa tü tü tü hepsine hepsi birbirinden şeker bu kasım bebişleri yaa

biz hiç kusur kalırmıyız ,işte benim prensesim melis ece ..balım kaymağım benim ..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…