2008 Ekim/Kasım Minikleri

ayy ayy ayy kk nın gülü gelmiş yerim onu bennn tatlıım opuyorumnanaktan maşlallah maşllah kuzuyaa

şu resmi direkt nasıl çıkarcam ya allah rızası için bi yardım.

kız dediğin biraz çıtı pıtı olur piraye daha güzel boşverrr.hem pek de çırpı gelmedi bana:)

Seraycım , derincim batu biraz uzun ,aslında kilosu yok zayıfcacık ama boydan koca adam gibi duruyo kaydirigubbakcemile3
Derin senin oğlan artist gibi maşallah , seraycım seninkinin de gözler yakıyo opuyorumnanaktan
Ayol kasım ayında doğan bebeklerin hepsinde bir akrep cazibesi var vallaaa

Ama esas kasımın prensesi , gözbebeğimiz piraye hanım , onu mıncıklayacağım günü sabırsızlıkla bekliyorummmmmm
Kızlar piroşla biz buluşma planları yapıyoruz , saha doğrusu piroşu bana davet ettim , bebeleri mıcıklayacaz bol bol , bakırköy civarında olan , gelmek isteyen tüm kasım analarını bekleriz alkisalkisalkis

daha dün minik göbüşlerimizin fotosunu:CüvCüv: koyarken şimdi bebişlerimiz büyümüş kocaman olmuşlar di mi.hepsi çook tatlı maşallah. buda benim baluşum

swetter maşallah oğluna tam erkkeek valllaha o gözlerre maşallahh yerimseniben

seha senin pıtırcıkta çok tatlııı ona kocaman maşallahh.sevimli bıdık

işte piroşşşş:)))

ohhh favorim gelmiş yaaa, piroş çoook tatlı bir bebek, hele o yanaklar, insanı ısır diye tahrik ediyor valla.
Canım yanlız son resimde ne hareketi yapıyor onu pek anlamadım:roflol:

canım benim sağol, güzel sözlerin için. a.s.a.s.

benim bebeğimin boyu biraz kısa, seninki bana dahada kocaman geldi o yüzden,
çok tatlı maşallah

buda benım paşam :ecrin_bebek:

canım maşallah kara yağız bişey, ne kadar çekici. Yandı kızlar, yada biz kaydirigubbakcemile3

daha dün minik göbüşlerimizin fotosunu:CüvCüv: koyarken şimdi bebişlerimiz büyümüş kocaman olmuşlar di mi.hepsi çook tatlı maşallah. buda benim baluşum

nasıl akıllı bakışlar öyle annesi:1shok:
Allah bağışlasın güzel kzını, hayırlı, huzurlu uzun ömürler versin inşallah:Saruboceq:

ayy kızımın arkadaşları gelmiş yerim onları ben yerim hepsi birbirinden tatlı hangisinden bahsetsem...
swetter cnm oğlun çok tatlı kocaman maşallah ona gözler kirpikler maşşallaahh
sehacım senin cimcimende süper benim kızım gibi kokoş oda:))maşallah cnm
derincim oğluşun yine çok tatlı napıyo öyle piraye ye çiçekmi koparıyo:)))çiçek değilde yaprak yoluyo sanırsam:)))
seraycım valla bende anlamadım napmaya çalışmış piroş o resimde ama pek iyi bişey yapmamış sölemiyim burdan:))tüüüü çok ayıp piroş:)
ayy bu paşaların hepsi birbirinden yakışıklı yaa kızım kararsız kaldı valla:))
bizi beğenen teyzelerimize çok teşekkür ederiz ayrıca

diyeceğim tek şey hepsi çoooook tatlı çoooooooook güzel çooooooook yakışıklı allah hepsini korusun esirgesintüm bebişlere kocaman maşallah

piroşşşşşşş bana bakkkkkk söyle kızına kimselere yan gözle bakmasın valla bozuşuruz , onu ilk keşfeden benim ona göre yar etmem kimselere :roflol:
serayyy bak oğlun var bilmiyorum yani piroşla fazla samimi olma lütfen kıskanıyoz :1hug:

hepsi çok tatlı yaa, opuyorumnanaktanAllah ım hangisini sevsem hangisine baksam şaşırdım.
hemen biz de koyalım resmimizi. kambersiz düğün olmaaas..

Amanın bu seha bebek de pek dadluymuş , maşallah annesi , kızlarımızın hepsi pek güzel

Valla ne güzel süsleyip püslüyosunuz , ben bir kokoş gacı olarakdan pek bi özeniyorum bebeğini süsleyen annelere , ben de oğlumu süslemeye çalışıyorum , sürekli bi alışveriş durumlarındayız ama kocam da bana kızıyo erkek çocuğuna bu kadar şey yapılırmıymış , yok çorabına uygun şortu , şapkasına uygun salopeti , gömleğine uygun kazağı ama napimm ya bizim imkanlarımız kısıtlı tabi çocuk erkek olunca , çok şanslısınız çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…