2008 Ekim/Kasım Minikleri

biz geldiiiik
tv karşısında keyif yapıyorum oyuncağımda çok yumuşakmış

bunlarda arkadaşlarım ve ben

aman damadım gelmiş..her zamanki gibi çok yakışıklı..ama ne bu arkadaş falan kızların arasınada oturmuşş..kıskanırız valllaaklava:

minecim..kızın çok tatlı canımm..gözleri çokkkk güzellll

maşallah çağana çok yakışıklı:)
minecim bu kız çok canlar yakacak büyüyünce..
şu yandan yandan bakışa bakarmısın:))

gülizgül ve azo teşekkür ederiz kızlar
azocum bende öle diyom çok cilveli bide eşime diyom allah sana kolaylık versin bu büyüyünce

yorumlarınız için teşekkür ederiz teyzeleri.gülizcim kıskanmayın onlar kardeş sayılır.amcamızın torunlar yoksa otururmuyuz kızların yanına nişanlımız varkenlmaz:

çağan çok yakışıklı yine maşallah

zeynep ceylin de fıstık gibi yine maşallah onada ayrıca ben bu fıstığın örme cicilerine bayılıyorum yaa ne kadar güzeller

çağan çok yakışıklı yine maşallah

zeynep ceylin de fıstık gibi yine maşallah onada ayrıca ben bu fıstığın örme cicilerine bayılıyorum yaa ne kadar güzeller

saol pirayecim teşekkür ederiz valla ananesi saolsun kadın fellik fellik internetten model arıyo degişik bişeyler olsun diye güzel şeylerde buluyo saolsun çok begendigin varsa güzeller güzeli piroşumuzada ördürürüz canım:hulya:

SEYRa masallahh fıstıga boncuk gozluu
cagan prensımızede masallahhh

hmınecım zeynep ceylın mavıs mavıs cıkmıs allah nazarlardan saklasın evlatlarımızıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…