2008 Ekim/Kasım Minikleri

teşekkürler dilekçim gerçekten tüm bebekler tatlı kasım bebekleri daha bir tatlı :) yada bize öle geliyordur eminim herkezin kuzusu kendine güzel geliyordur tabikide allah bütün bebekleri korusun kollasın nazarlardan saklasın......

Ya canlarım bu bebeler nasıl tatlı.Dişlerim kaşınıyo.Hele gelinim öldürüyo beni.Güzeller güzeli Aysum. Güzel gelinime maşallah...

Seyra ilk defa gördüm kısçeni.Maşallah güzelliğine, boncuk gözlerine...

Piraye ve Batuşun hikayesine diyecek yok.Tam aşık bunlar yaww.

Ayrıca güzel yorumlar için teyzoşları ıslak ıslak öpüyoyuz...

Remediosum senin oğlunda değişik bi hava var.Karizmatik bi çocuk.Çok hoşuma gidiyo duruşu.Maşallah koca adam gibi bakıyo:)))

teyzoşlar bayadır buraya ugrayamamıştık bakın nasıl yaramazlıklar yapıyorum bende

zelişin gözünü oyma çabalarım

maşallah maşallah maşallah gelinimin güzelliğine bakın idcem eylül görecek olmaz diğer gelinime ayıp olur naniknanik

bu ne be haremmi kursam oğluma napsam diğer gelin falan ayıp bize akışmaz böye şeyler :roflol:

şaka bir yana canıım dünya tatlısı bu yaa maviş kızım benim çok güzel çıkmış annesi çook

vallaha eylül duymasın başta yüz vermemiş ama şimdide kimseye kaptırmamaya kararlı ben başa edemem eylül gacısıyla ne diyim allah eymen ve melisi mesut etsin yabancı deil oda bizim kızımız artık başka talipleri bekleriz bizde ne yapalım

ya ben bu kıza bayılıyorum nasılda tatlı mavi boncuğum maşallahh
h.mine sizde o sehba duruyor ya şaştım ben bizde tüm gümüşlüklerin çekmecesini bağladım ben geçende açık kalmış çay tabğı vardı orda almış onu bi vurdu kapıya 4 e ayrıldı yağmur karıştırmayı çok sveiyor maleseff

vay vay yagmura bak sen neler yapıyo canım zeynep ceylin pek o odaya girmiyo bi orda zaten herşey yerli yerinde duruyo diger tarafları görsen oyuncaklar mutfakta kepçeler oturma odasında bi evi toplamaya kalkıyorum 40 haramiler geçmiş sanki 1 saat sonra gene aynı tablo

demek bu bücürüklerin hepsi aynııı biz o gümüşlük olan odada oturuyoruz canım katlanmak zorundayızzzz

minecim maşallah bocuk kızımıza çok tatlı..
bizim oğlan geçen kaşla göz arasında 4 fincan,2 biblo ve bir tencere altlığını halletmişti.
bizde oturma odasında öel şeyler bırakmıyoz..
yamyam bunlar yaaa...:)))

azocum geçmiş olsun canım felaket bunlar büyüyene kadar evde bişey bırakmıcaklar herhalde

minecim maviş kızına maşallah ne kadar güzel bi kız bu böle ............. ben evden tehlikeli şeylerin dışında hiçbirşey kaldırmadım çünkü evde herşey ona muntazam olursa başkasının evinde karıştırır sonra die düşünüyorum alışsın evlerin haline benim kuzende hiçbirşey kaldırmadılar başkasının evinde çok rahat ettiler ama alışana kadar bebek baya zorlanılıyor tabi bu benim fikrim tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…