2008 Ekim/Kasım Minikleri

kıza bi bizimkilerin resimlerini göster kızzz Piroş umun anasıı bakiim hangisini seçcekzemuszemus Kıza soralım bariii yoksam vallaha kavga çıkcakklaelaelaelaelae

Seyracım pek bi hanımefendi kızın maşallah , gözleri falan pek güzel.. yok yok bu kasım bebeklerinde gerçekten bişey var , bu kadar da olmaz ki canımmmmm
41 kere maşallah hayatım

ayy seyracım maşallah kızına pek bi tatlı yerim onu
derin senin o minik dananın totosunu ısırırım hee çek ordan çok datluu çokk
ayrıca öyle ekrandan olmaz gelin bana görsün kızım damat adaylarını yakından:))

vaay piroş için kavga mı çıkmış heyttt,piroşun kankisi ve meneceri melis seçecek önce ;o uygun görürse olur yoksa olmaz söyliyim. ünlüler camiası böyle malesef

bu arada favorim beril gelmiş ..maşşallah ..

Teşekkür ederim kızlar tüm kasım bebekleri çok tatlı yaa
Lavinya seninki tam ısırmalık olmuş üst butundan ye benim için :)

Buda 2.resmimiz olsun
Maşallah tüm kuzulara

tüm kasım bebeklerine maşallah hepsi bir birinden güzel:)

berilede maşallah canım, denize çok benzettim, oğlumun göz rengi burada pek belli değil ama aynı berille, ikisini yan yana görmek istedim

ya burası pek bi güzel oldu
bu bebiler büyüyünce çok canlar acıtacak şimdiden belli
hepiciğine kocaman maşallahh

denizimin anası berille deniz oğlan pek yakışmış aynı karede öleeeee :roflol:

ama gönlümün sultanı piroşumun yeni fotosunu görünce içimin yağlarıııı eridii ayol :1rolleyes:
piroşcum ben gitmesem mi bu hafta amca ziyaretine ne , valla aklım burda sende kaldı nedense :asigim:

andinacım sağol...sen git ziyaretine gelince görüşürüz bebişlerle ne kadar kalcaksın

canım cuma gidiyoruz öğleden sonra , pazar günü de dönücez , çok heyecanlıyım batu trene bineceği için , binmediği bi tren kalmıştı , uçak , vapur , kısa süreli otobüse binmişti bakalım treni sevecek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…