canım masallah bebısıne bebısıne ama bebsıdemıyorum koca adam olmus allah nazardan korusun nasılda duruyo valla ısısırım bak onukaydirigubbakcemile3
derincim demek oğluna kız bakıyon haa hımmm oldu canım CADIARZU
ANASINA BAK OĞLUNU AL ikinizde pek yaktınız ortalığı ..maşşallah..
ay ben onun havadaki totosunu ve o etli parmaklarını yerim nasılda şeker yaaa tatlım benim
piroş canım valla oğlum erkek olsa piroşu alırım hemen kimseyede vermem bayılıyorum onun o gülüşüne çok sempatikk eee anasının kızıopuyorumnanaktanallahımmmm allahımm nolmuş böyle burası ısırmak istiyorum hepsini tutmayın beni:))havuza girenler,tatile gidenler oyy maşallah bebeklerimize çok güzeller hepsini öpüyorum
lavişçim çekik gözlü kızına çok yakışmış fiyonklu bandı yerim onu kokoş oldular şimdiden
yalnız andina tesüf ederim hem kızımı istiyosunuz hemde sarışınlara bakıyosunuz hıhhh:1closedeyes:bizde derinle,serayın yakışıklılarına bakarız
allahımmmm allahımm nolmuş böyle burası ısırmak istiyorum hepsini tutmayın beni:))havuza girenler,tatile gidenler oyy maşallah bebeklerimize çok güzeller hepsini öpüyorum
lavişçim çekik gözlü kızına çok yakışmış fiyonklu bandı yerim onu kokoş oldular şimdiden
yalnız andina tesüf ederim hem kızımı istiyosunuz hemde sarışınlara bakıyosunuz hıhhh:1closedeyes:bizde derinle,serayın yakışıklılarına bakarız
ayy bakın bakın bizde onu bekliyoruz zaten :) eşime gösterdim piroş'u pek beğendi.Ben bu kızı istiyom oğluma dedii haberiniz olaa.Kalimeronun dediği gibi çeker götürürüz valla heee yalvartmayın beniilülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?