2008 Ekim/Kasım Minikleri

artık bebek demeyın bu genclere
kocaman olmus bunlar yawww

zeyna cok oturaklı adam gıbı bakmıs yıgıt efe
agırbaslı bır adam olacak bence
resmen sen gozlerıme bır baksan yermıyım dıyor yawww
maasallah

andına senın batunun yanında bır kızlar noksan
capkın bakıslı

herkesın tosuncuklarına kocaman maasallah

zeyna andina melek utku çoook tatlı bebişlerinizz öpüyroum hepsini:) ama hakkaten ne çabuk büyüyorlar yaa.

dengede kalmak için özenle kıvrılmış tontiş parmağı ileeee Buğraaa Genççç karşınızdaaa:)

Julii ya evde aklıma geldi birdem Memo diye kimden bahsettiğini Mehmet Akif diye aklımda kalmış yaa hiiç aklıma gelmedi vallaa.Ama evet o pek yakışıklı canımm neyse ben de başka güzel bulurum oğlumaa
naniknanik

derincim demek oğluna kız bakıyon haa hımmm oldu canım CADIARZU
ANASINA BAK OĞLUNU AL ikinizde pek yaktınız ortalığı ..maşşallah..

andına senın batunun yanında bır kızlar noksan
capkın bakıslı

kalimerocum sorma tam akrep erkeği minik çapkın , cuma günü hastanede bile bi sarışın buldu kendine sorma yani :roflol:
amanınnn piroş da odada duymasın valla sonra vermez kızını banaaaaa :roflol:

allahımmmm allahımm nolmuş böyle burası ısırmak istiyorum hepsini tutmayın beni:))havuza girenler,tatile gidenler oyy maşallah bebeklerimize çok güzeller hepsini öpüyorum
lavişçim çekik gözlü kızına çok yakışmış fiyonklu bandı yerim onu kokoş oldular şimdiden
yalnız andina tesüf ederim hem kızımı istiyosunuz hemde sarışınlara bakıyosunuz hıhhh:1closedeyes:bizde derinle,serayın yakışıklılarına bakarız

ya piroşum aşk olsun yok öyle bişey , baktığı sarışın 30 yaşındaydı valla , haniz güzel diye baktu hatuna yoksa oğlumun gözü piroşdan başkasını görmez lütfen ama yaaaa kaydirigubbakcemile

dengede kalmak için özenle kıvrılmış tontiş parmağı ileeee Buğraaa Genççç karşınızdaaa:)
ay ben onun havadaki totosunu ve o etli parmaklarını yerim nasılda şeker yaaa tatlım benim
piroş canım valla oğlum erkek olsa piroşu alırım hemen kimseyede vermem bayılıyorum onun o gülüşüne çok sempatikk eee anasının kızıopuyorumnanaktan

derincim buğrişle yakmışınız ortalığı çok tatlısınız size kocaman bir

ay ben burayı niye görmedim daha önce acaba?tm bebişler muhteşem görünüyo,hepsine 41.000 kere maşallahhhhhhhh

ayy bakın bakın bizde onu bekliyoruz zaten :) eşime gösterdim piroş'u pek beğendi.Ben bu kızı istiyom oğluma dedii haberiniz olaa.Kalimeronun dediği gibi çeker götürürüz valla heee yalvartmayın beniilülülülülülü

Leyyyyynnnnn bakmayın piroşa yan gözle o bizimdir ona göreeeeeee kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…