2008 Ekim/Kasım Minikleri

maşallah eymenime.kocamn adam olmuş tatlım benim.elinede çok yakışmış barbunya.

kasım bebeleri çok becerikli olcak galiba.çağanda çok seviyo barbunya temizlemeyi.hemen oturuyo yanıma kuzum..

maşallah kuzulara ya çağan bey çok yakışıklı, piroşun tatlılığına diyecek laf yok ee bir yakışıklı ve hamarat bey eymenede maşallah çok tatlılar hepsi....eymene takımı yakışmış meleğim...

eymen maasallah sana hamarat kuzu
annesı babasından cok yardım gordugu ıcın gelınını de dusunuyor ıyı nıyetlı kayınvalıdecık

maşallah süphanallah eymen paşaya..
meleğim biraz zayıflamışmı eymen..sanki bana öyle geldi..

Ben de yavrularımıza aldıklarımız topiğine montumuzu eklemişken birkaç fotoda buraya ekleyim dedim.İşte Anıl paşamın sıcak sıcak en son çektiğim fotoları:)

Dudağımızı patlatmaya yardımcu kamyonumuz:)

Sevimli gülüşümüz..

Yaramaz, muzur bakışlar...

Çiçeklere sevgi gösterimiz.Öpüyoruz..

TV izlerken, boydan fotomuz..Çoraplarımızda almış başını gidiyo.Heheee:))

yasminim maşallah nasıl güzel gülüyor anıl paşa yaaa...
çok şeker çıkmış...
cicilerini güle güle kullansın..
bu arada menekşeler ne kadar çok başka çiçeklerde görüyorum...onlar açınca ne güzel oluyordur ya bende memleketten gelirken getirdim ama kurudu ..(

Nazlım teşekkür ederim.Çoğu menekşe , 2 tane orkidem var mor ve beyaz, yılbaşı çiçeğim var, bir tanesi öldü( Bir tanede adını bilmediğim iri yapraklı turuncu sümbül gibi açan var.Çok severiz çiçekleri.Eşim, ben ve Anıl.Üretip arkadaşlara da veriyorum:))

küçük prensesim piroşum benim çok tatlı maşallahh.allah gülen yüzünü hiç soldurmaz inşallah.

Piroşum prensesim çok güzel yine.Allahım bana da versin diyorum.Maşallah yavruma...

Oy oyyy maşallah çizgi film kahramanıma çok tatlı ya yerim onu ben
Bende ekliim barem artıkın oğluşumun resimlerini 

çok teşekkür ederiz teyzeleriopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

eymen ne tatlısın sen öyle maşallah kuzuuu

anıl paşaaa senin o gülüşünü yerim ben biliyo musuuunnn koca delikanlı maşallah sana

sağolun şekerlerim
hilalim evet biraz zayıfladı son dönem kilo alımı hızlanmıştı iyiydi ama son hastalıkla gitti malesef yine kilolar

Anıl paşam da gelmiş yerim seni ben bıdığım
çiçeklerin de ayrıca güzel, bnde çok severim ama sabırlı değilim kururmu kurumazmı bilmiyorum uğraşamam gibi geliyor

YELEĞİNLE ŞAPKANI SEVİYİM SENİN YAKIŞIKLI PAŞAM NE GÜZEL GÜLÜYON SEN ÖLE

Lorem, Polipem teşekkürler..

Mucizecim yüzü aynı baba.Ten rengi bana benziyo birde huyu aynı ben.Babasının resmi var 1-2 yaşlarında.Onu yükleyebilirsem Anılın babaya ne kadar benzediğini farkedersiniz..Maalesef

malesef deme kıı eşinde tipsiz biri değilki benzesin elbet huyu benzemesin de varsın tipi benzesin
bir de kızın olursa o sana benzesin hem tipi hem huyu
aşallah benim bebeğime yerim ben onu yaa

cagancuk resimler açılıyor ben gördüm.. güzel çıkmışınız maşallah kuzunda çok tatlı olmuş büyüyorlar artık... sende hoş çıkmışın canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…