2008 Ekim/Kasım Minikleri

ay çok şeker çıkmışsınızz
koyun koyun tatil resimlerinizi az kaldı benimde artık ağlamıyorum bu resimlere baktıkça çok değil 1 hafta kaldı haftaya bugün bende kendimi ve kızımı atıcam o serin sulara kaydirigubbakcemile3

beyazmelek allah mutluluğunuzu daim etsin canım hepinize maşallah harika görünüyorsunuz, bu arada eymen o güzel çenesini senden almış anlaşılan

beyazmelek allah mutluluğunuzu daim etsin canım hepinize maşallah harika görünüyorsunuz, bu arada eymen o güzel çenesini senden almış anlaşılan

sağol canım benim valla öyle mi dersin bilmiyorum hiç çenesini bana benzeten olmadı ağız burun sana bnziyor gözler baba diyorlar yoğunlukla babaya benzetiyorlar

at canım at sende artık geç bile kaldın bir de senin tatil resimlerine bakalım

darkinlife ve lelal çok teşekkür ederiz...o dudaklar ve yanaklar bizden ne çekiyor bi bilseniz...Allahım bütün çocuklarımızı korusun bütün kötülüklerden...

beyazmelek ailece çok tatlısınız...Allahım mutluluğunuzu daim etsin inşallah..Bir ömür boyu huzur ve mutluluk versin...

sağol canım benim valla öyle mi dersin bilmiyorum hiç çenesini bana benzeten olmadı ağız burun sana bnziyor gözler baba diyorlar yoğunlukla babaya benzetiyorlar

valla ben kolay kolay bebekleri kimselere benzetemem hatta kendi bebeğimi bile şurası bana benziyor burası babasına benziyor bile benzetemiyorum(babaannemiz, ensesinden tut parmaklarına kulaklarına kadar hep ayırdı şu şuna bu buna benziyor diye, tabi hepsi baba tarafından:),

ama ikinizin fotoğraflarında hemen dikkatimi çekti,

teşekkür ederim kızlar hepinizi öpüyorum

deniziminanası bizim babaannemizde aynı çocuğunun her yerini birine benzetmekle kalmıyor her hareketini de benzetiyor ama nedense hep kendi tarafından kaydirigubbakcemile3 ben de ayy evet anne aynen öle deyip geçiyorum seviniyor yazık kaydirigubbakcemile3 ama allah var o da ağzını çenesini falan bana benzetior o da olmasa zaten bana benzeyen bişeyi kalmayacak çocuğun sırnaşık şey

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bizdede sadece kirpikleri bana benzetiliyorkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

beyazmelek maşallah Eymen e canım.
Özellikle akşamki pozunuzu beğendim.

Kıs oğlanın hipisini nie gösterdiniz herkese :)) Yiğidin malı meydanda mı olur acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…