Kızlar fotolarımızı albüme ekledim.Özel albüm yaptım bakarsanız:
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=10636
Burdayızzz
Ardadaşlık talebi yollicam sana kabul ettikten sonra ulaşırsın yukardaki linktendarkınlife bakamıyorum fotolara...Bi türlü bulamadım yerini...
Canım sanada yolladım arkadaşlıkben bişey göremiyorum mafoldumben
bu arada tüm bebikler bir harika bayıldım..
Yok canım şuan 3 albüm var.darkcım albüme baktım ceren harika çıkmış hepsindede ama bunlar benim daha önce gördüğüm resimler, benim göremediğim bir albümün daha var sanırım:))
hilalcim darkın profiline girip albümüne bakabilirsin bende linkten ulaşamadım
teşekkürler canımcımdenızanası yakısıklı ılke denızıne
lavınyanın fındık guzelıne
darkın plaj sultanına
baska varmıydı bılmıyorum cok gerı sayfalara gıtmedım ama tum kuzulara
kocaman maasallahhh
sağol kuşum :)ne kadar büyüdü bu canavarlar allahım
öncelikle hepsine 41 kere
piroşla batu süper çift zaten
laviş yağmur için ağaç yaşken eğilir diyip şimdiden fındık ayıklatmaya başlamış
ceren de su kuşu olmuş
bayıldım bayıldım hepsine
belli hamarat olcaa şimdidenhepinizeteşekkür ederiz teyzeleri hepinizi öpüyoruz meleklerinizleeee:1hug:
dark canım bura karadeniz burda havanın durumu belli olmuyor 10 gündür hava bayağı serinledi canımmmm
lelal öğrensin diye oturttum fındığın başınaaa anası gibi hamarat olsunnnsengözlerimebaksanab:1closedeyes:
arkadaşlık teklifini kabul et ve yeniden yukardaki linki tıkla canımmasallahh butun bebıslere
darkcım bende goremedım bır turlu albumu
baktım canım bende harikasınız..
maşallah kocaman olmuş..
görünce aklıma koyduğun ilk resmi geldi tontik bişi yüzü daha kızarıktı..nasıl hızlı geçiyor zaman:))
GÖrdÜn mÜ canım Şİmdİ?
hılalcım sukret arıza kabloda en azından fotolar makınede duruyor
ben yanlıslıkla 100 adet esı benzerı olmayan fotoları sıldım ve sınırımden agladım
hılalcım sukret arıza kabloda en azından fotolar makınede duruyor
ben yanlıslıkla 100 adet esı benzerı olmayan fotoları sıldım ve sınırımden agladım
Hızla geçiyor zaman değil mi...baktım canım bende harikasınız..
maşallah kocaman olmuş..
görünce aklıma koyduğun ilk resmi geldi tontik bişi yüzü daha kızarıktı..nasıl hızlı geçiyor zaman:))
Teşekkürler canımdarkınlife gördüm fotoları...Pek bi güzel çıkmışsınız...Mutluluğunuz daim olsun canım...
Pozitif düşün canım.Böyle düşünme iyi olcak bbundan sonra işlerin.ay şuan sinirden ölmek üzereyim...Cep telefonundaki resimleri bilgisayara atmak için bi kablo aldım...Bozukmu, çalışmıyormu aanlamadım ki sadece ben değil burdaki proğramcı arkadaşlarda anlamadı bi türlü yapamadık...Ya benim bu işlerim niye düzgün gitmiyor...Mutlaka bi aksilik çıkıyor...Çok sinirliyim çookkkk........
Amin canım teşekkürlergece baktım cnm fot hepsi harika allah nazardan korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?