2008 Ekim/Kasım Minikleri

hani zorla gülme vardır ya
sen beni indir yere bak ben neler yapıcam
öle bir ifade var suratta
maşallah tuna ya dilekcim

çok teşekkür ederim kızlar..allah herkesin bebeğini bağışlasın...evet piroşum bana çok benziyor oğlumm

selam kızlar herkese bende uzun zamandır takip ediyorum sizi. nerdeyse hepinizi tanıyorum. bende piroşun hayranıyım. benim bebeğimde ekim doğumlu.ama saçları hala çok azzzzz. çok canım sıkılıyor bu duruma. ne yapmalıyım. bi fikri olan var mı???

maşallah berile yerim ben bunları yaaa maşallah tekrar hepsine

dilek cidden bende yazacaktım tuna sana benziyor, bu da size

hoşgeldin cnm...
niye üzülüyosun cnm çıkar bebişinin saçları merak etme kel kalmıycaklar ya:)) piroşun da az saçı
ayrıca bizi beğendiğiniz içinde teşekkür ederiz,sende koy bebişini bizde görelim
beril e maşallah boncuk gözlü çok güzel bi kız olcak büyüyünce şimdiden belli

ooo piros kk nin gözdesi olmus bende hayraniyim hani taa ilk aylarda sayfa acmisdin ya resimleriyle cok tatli kiz ya allah nazardan saklasin

bu maşallah yakışıklı Tuna ya,
Bu da boncuk gözlü Fıstık Beril'e

Gerçekten bu kasım bebeklerinde bişey var hepsi çok tatlıı.

Papatya_38 benim bebeğimin de hala saçı yok sayılır,
3-5 tel var onlarda sarı pek anlaşılmıyor, ben de keltoş oğlum diye seviyorum
nasıl olsa çıkacak senin bişey yapmana gerek yok bence, hatta hiç bişey yapma,
sağdan soldan akıl veren de çok oluyordur eminim
bize akıl veren çok da ordan tahmin ediyorum,
yok zeytin yağı sür, yok kazıt falan, hepsi yanlış bence,
böyle hatalara düşmüyorum tabi.yok diyorum ben oğlumu böyle seviyorum..nasıl olsa çıkacak bir gün.

Tuna ve berile maşallah süphanallah..
Allahım nazarlardan korusun hepimizin evlatlarını..
Papatya benim kızımında saçı çok az ve kısa..Allahtan berilin saçları biraz uzunda toka takmışsın...Bizde oda yok..Hem niye canını sıkıyorsunki eninde sonunda saçları çoğalacak ve uzayacak..

pışşşttt noluyo burda yaaa :umursamaz:

2 gün uğramadım yine gitmiş bizim gelin elden , bana bak anası olmuyo böle olmuyo lmaz:

ooo piros kk nin gözdesi olmus bende hayraniyim hani taa ilk aylarda sayfa acmisdin ya resimleriyle cok tatli kiz ya allah nazardan saklasin

teşekkür ederim cnm benimm,hala koyuyorum açtığım konuya fotolarını ilk haliyle bayaaaa fark var:))

pışşşttt noluyo burda yaaa :umursamaz:

2 gün uğramadım yine gitmiş bizim gelin elden , bana bak anası olmuyo böle olmuyo lmaz:

geldi datluu kaynana cadımı desem yoksa:)) nasıl elinde tutçan sen bu kızıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…