2008 Ekim/Kasım Minikleri

güliz maşalahh kızınaa.bütün kasım bebelerinde aynı havuzdan var nerdeyse:roflol:

derinciğim sen paqpa ayakkabıyı mağazadan deneyerek mi aldın yoksa internetten mi
numarasını nasıl belirledin diye merak ettim

maşallah cnm çok güzel çımış,kızınla çok benziyosunuz sizde

TEŞEKKÜRLER CANIM..EVET KIZIMI BANA ÇOK BENZETİYORLAR...
eee 9 ay taşıdık ..olsun o kadar demi..kaydirigubbakcemile
güliz kızın çok cimcime olmuş maşallah
canımcım teşekkürler..

güliz maşalahh kızınaa.bütün kasım bebelerinde aynı havuzdan var nerdeyse:roflol:
teşekkürler..evet canım hepimizde var sanırsam aynı havuzdan...kasım anaları olarak zevklerimizde renklerimizde aynııı:lepi:

Bize yakın onların yeri canım beşiktaş'ta.ınternette modellerine bakıp beğendiklerimi oraya gidince deneyerek aldım .21 numara aldım.ayaklar tombul çünkü hemde tam yürümeye başlayıncaya kadar daha belki 2 ay var .satıcı da çok çabuk büyüyo ayakları dedi hiç büyük değil bu bence dedi.belki kışı bile çıkarmaz zaten bu ayakkabı dedi bende aldım.Ama çok rahat hemde fazla pahalı değil bence.Yumuşacık.Tabanlarının ağır ve sert olmamasına dikkat etmiştim alırken bu güzel yani:).paqpanın bi tane ayak numarası öğrenme şablonu vardı aslında bulursam eklerim buraya.

canım ben o tabloyu bulmuştum ama biraz büyük gibi gelmişti bana
buğranın ayak numarası ile tablo tutuyor mu
ya da en iyisi ben de mağazasından deneyerek alayım
ayakkabı alışverişi en riskli internet alışverişi çünkü

tutuyor evet:) ben evde bakmıştım tam 20 numara topuk çizgisine göre.ama dediğim azcık büyük aldım.zaten belli bile değil.ama deneyerek almak tabi daha iyi yinede.

derin ilk adım ayakkabılarıyla ilgili topik yokmuydu bizim ya ordan konuşsaydık mesela ben şeyi merak ediyorum bide buğra ayakkabıyla düzgün yürüyebildimi
piraye spor ayakkabılarını giyince yamuk yumuk basıyo ilk adım ayakkabısında da oluyomu öle acep

amanda aman havuz güzelimiz gelmiş..
yerim ben seni yerim..
allahım nazarlardan korusun..Maşallah süphanallah..

amanda aman havuz güzelimiz gelmiş..
yerim ben seni yerim..
allahım nazarlardan korusun..Maşallah süphanallah..

amin canım..hepimizin bebişlerini allahım nazarlardan korusun..ye teyzesi sen benim kızı tam yiyimlik oldu..tammmmyerimseniben

gülizcim cok tatlı olmus kuzun saclarıda uzamıs epey
tşkler canım.a.s..evet hele şükür biraz uzattık saçlarımızı...ama halen erkek gibiyiz...sırnaşık şey

h.mine kızın çok tatlı maaşallaaah

derin senin oğlanda çok sevimli yumuk yumuk eller, saçlar falan tam erkek yani, ona da maaşallaah

gülizgül eylülede maaşaallah , gözlerinin içi gülüyor gülerken, nasıl sevimli, nasıl tatlı.

teşekkür ederiz teyzesi..senin güzeliğinnna.s.

kaç gunduy gıymıyoyum
hep arkidişlerimin resimleyi eklenmiş
Beyil, Tuna, Zeynep Ceylin, Buğya ve adaşım arkidişlerim çok güzel çıkmışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…