2008 Ekim/Kasım Minikleri

işte bir prens ve bir prenses daha aramıza katıldı ohhh valla sabah gelince ilk iş bu topiği açıyorum önce gözüm gönlüm açılıyor neşen yerine geliyor günüm güzel başlıyor valla

yawww bu kasım 2008 bebekleri ayrı i güzel sanırım hepsine maşallah subanallah kocaman öpüyorum ben bu şekerleri

,

cerenimizde annesiyle gezmelere çıkmışşş..maşallahhhhh

çok tatlısınız yaw hepsi bi harika yağmur uda allah özene bezene yaratmış yarappim kızlarımız pek güzel oğlanlarımız fazla yakışıklı işimiz var bunlarla.

bebekleri unuttum:) hepsi harika allahım gerçekten özene bezene yaratmış hepsini maşallahh

tüm bebişlerimize maşallah anneleri

mustafa,yağmur,eymen,mert,ceren...nendiyebilirim..gerçekten de kasım bebekleri çok tatlıu yaa...hepsine maşallahhhh

Güzel yorumlar için teşekkür ederiz teyzoşlarrrrkaydirigubbakcemile3Şeniz

MERT VE ASRIN oğlumun kendinden 40 gün küçük arkadaşı minik arkadaşlar.

biz bu oyuncağa vecahi ismini verdik.çok komik tip var yaw.
maşallah ikiside lokum lokum.

hele o bakışlara bittim ya gülmekten.

İkiside hayretle bakıyolar fotoğraf makinasına :))))

Mama sandalyeniz kaç yaşına kadar kullanılıyor canım ya?

Çok rahat onlar ama ne kadar kullanılabiliyor merak ettim.ben almadım da.

[/URL][/IMG]

buda oglumun kendınden 1 yas buyuk yaz askı Göksu
[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

maşallah oğlunda abi edası var swetter büyümüş seninki serpilmiş.
yaz aşkları çabuk biter bunu yakışıklı oğlun kabullenir inşallah :)))
sende çok tatlısın annesi.

Olmamış canım hiçbiri.

En üstteki direk link yazan linki kopyala

Ohhh be sonunda oldu artık uyuyabilirim..içime dert olucaktı yapamasaydım..Bu da benim tatlı oğlum batuşum..

DARK canım4 yaşa kadar kullanılıyor bunlar çift kılıflı olunca üsteki çıkıyor ve dahada büyüyor mama sandalyesi kadar rahat bişey yoktur herhalde oğluma başka yere gidince yediremiyom ben bişey illede rahatını istiyor bide vecihi yi :) ilerde altına bi örtü yesin dursun kendisi öğrensin tabi 3 yaşında falan rahat yani öneririm.

ay ben burayı çok ihmal etmişim hepsine kocaman maşallah

lavinya, swetter, beyazmelek, dark, krikitos hepsi hepsi süper allah nazarlardan saklasın

çitos çoktandır görmüyormuşum bak senin paşayıda maşallah allah gülen yüzünü soldurmasın, çok güler yüzlü ilke gibi, pijamanızada bayıldım ayrıca

çekilin dağılın bende geldim batuşu gördüm hoooppp bi zıplayım dedim arkidişler nassınız (uykusunda yazıyo benim efe kaydirigubbakcemile3)kaydirigubbakcemile3

çitos çok tatlı bi oğlun var ya maşşallah boncuk gözlü lavişçim akşam akşam acayip güldüm hala gülüyom ne şekersin eşim bile manyaksın der gibi bakıyor bana.ayy duramıyom kriz geldi ben bi balkona çıkayım.

çitoss bu ne kısss ne tatlı olmuş öle kirpik güzeli maşallah saçlarda çok güzel anam erkeklerin bile saçları uzadı piroşun daha minik bi kuyrukluk bile saçı yok çok tatlı gerçekten batuhan güleryüzlü tontiş pijamaya bende bayıldım yalnız süper yaaa

ay kızlarrrr bılseydım onceden koyardım resmımı ne moral oldu aksam aksam bee zemuszemus

opuyorum hepınızı opuyorumnanaktan

heyyy ulen çekilin yiğit efe geliyor benim oğlumda mert efe.dağıtırlar ulenn efeler geliyor.gidicem diyom gidemiyom bu nasıl bi forum sitesi yaw süperiz kızlar

sweetcim masallah pasana yerim onu ben yaaa..

canim topraaaaaaaaaamin canim oglu masallah sanada kara göz seni:)

efem yigidim kuzum benim kücük adam olmus bu annesi iyice masallah kuzuna..

Aaahhhhhaa bi karabiber bonus daha
Maşallah pek büyümüş annesi

rahat olmaz mı.ben adese de kullandım.Baya bi kaldı Ceren içinde.Çok rahattı.Kucakta yedirmek zor oluyor.
4 yaşa kadarsa baya iyiymiş.
vecihi de çok tatlı:)

amin canım teşekkürler

çekilin dağılın bende geldim batuşu gördüm hoooppp bi zıplayım dedim arkidişler nassınız (uykusunda yazıyo benim efe kaydirigubbakcemile3)kaydirigubbakcemile3

yerim seni.
Bonus kafanın diğeride geldi :))

Kıs bizim saçımızdan uzun bunnarın hepsi :)

zeynacım efe çok değişmiş büyümüş çok tatlı maşallah kuzuma
ya bunalıma gircem hee efe nin desaçları uzamış
he ya bende girdim.Benim kızın önleri accık bağlanıyo ama ben beceremiyorum.gezmeye gittiğimizde teyzeleri bağlıyo hep:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…