2008 Ekim/Kasım Minikleri

sağolun teyzeleri
saçlarını kestirmeye kıyamıyorum ama annem isyanlarda
bu çocuğun kafası terliyor ya siz kestirin saçlarını ya da ben diyor-tatlicadiarzu-

bizimkinin saçlarıda çok uzun yaa.Ama bende nasıl kestircem hiç bilmiyorum.Durmazkiii sıpaa.çok terliyoo hemde saçlarını yoluyo bazen.:)) sıkılıyomu ne yapıyo bilmem.Kuaföre gidip bi denemeli aslında bakalım ne yapcak:) bende hep uzatmak istemiştim.dalgalı saçları bana çekmiş.Kıvrılmaya başladılar bile.:))

yağız da saçlarını ilk kestirdiğimizde küçüktü şimdiki kadar hareketli ve çevresinin farkında değildi
şimdi nasıl duracak çok merak ediyorum artık oyuncak v.b. ne bulursak yanımızda götüreceğim ilgisini başka bir yere çekebilmek için

sagolun teyzelerı Allah tum bebıslerımızı nazarlardan kazadan beladan korusun ınsallah.onları bızlere bızlerı onlara bagıslasın ınsallah.amınnnn
ya kızlar benım oglanında sacları baya uzadı kıvırcık ya pek de hos olmuyo belkı tam uzasa ıyı olur ama su anda sekle gırmıyo.bazen accuk jole suruyom dısarı cıkarırken havalı olsun dıye ust kısmını yukarı kaldırıyorum.2 ay once ben ustlerden accuk kesmıstım cok cabucak uzadılar ama masallah.bırde dogum gunune kadar uzatsam dıyorum ama karasızım ya.

bu arada ben keserken yataga yatırdım kafasının altına ortu serdım elıne de oyuncak kırt kırt kestım. babası berbere goturım dıyo ama emınım durmaz ortalıgı yıkar.ben en ıyısı dogum gunune kadar beklıyım.

maşallah kuzucuklara..sabah sabah..gözüm gönlüm açıldı...
remedios kıskandık valla saçlarınızı biz kızken yok bizde bişi..kelmi olcaz ne..anasınında gürdür saçları ama..bu kız kesin babasına çekmişşş..:))))

bu da benım zuzum teyzelerı.gamzelı kıvırcık salatam benım...

eveeet bugünkü sabah şekerlerimi gördüm gözüm gönlüm açıldı
maşallah kızlar kuzucuklar her zamanki gibi dünya tatlısı

yağmurcum ayrıca söleyeyim gamzelere ben de bittim doğrusu nasıl da yakışmış

remedioscum benimkinin de saçları uzadı hiç kestirmedim daha arkasında çok yokta kestirmeye değer önleri uzun sürekli tarıyorum buzağı yalamış gibi yapıyorum oğlanı ama çok fazla durmuyor tabi o vaziyette çok terlediği için kestirsemmi diyorum bende ama sendeki annenin tam tersi bizde var sakın kestirmeyin diye kızıyor bize bende biraz uzun seviyorum arkaları falan iyice uzasın istiyorum kararsız kaldım :uhm:

anam buğriş sarhoş gibi çıkmış ne içirdin kız çocuğa yavrum benim çok tatlı bu çocuk çok maşallahh
o bindiği şey çalışıyomu peki

:)) babası dün izinliydi.ıkisi bütün gün gezdiler.Uykulu orda o yüzden öyle çıkmış.Bi sürü şeylere bindirmiş çalışıyo birde bunlar.Nasıl duruyo üstünde bende anlamadım:)) kendini baya bi büyük sanıyo benim oğluşş.ama alışkanlık yaptı o oyuncaklar birkaç seferdir gidiyoruz çok seviyo:)

tırtıla bindim didiyyoooommm

41 kere masallah hepsıne rabbım nazardan korusun

piroş tırtıla bınmıs ben eylulu hıc bındırmedım optımuma gıdınce eylulu bındıreyım tepkısı nasıl olcakkk :asigim:

ay piroşta hep çirkin yapıyo kendini bide burnundan tıss tıss nefes alıp verme esi çıkarıyo çirkin olurken,amin yapmayı öğrendi geçen gece mevlüt dinlerken biz babasıyla ona gösterdik elimizi açıp amin dedik oda yapıyo şimdi:)
maşallah buğrama oda piroş gibi oyun canavarı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…