2008 Ekim/Kasım Minikleri

arkadaşım kusura bakma ya..
mesajı her 30 sn bi yazabilirmişiz..
ben gönder diyorum, uyarı mesajı geliyor..süre dolunca mesaj gidiyormuş..
ben ne biliyim..
süre dolunca ben tekrar gönderiyorum ve oluyor iki mesaj..
yani açlıktan değilmiş..
ha ha ha anlatabildimmi acaba..
ben okusam bu kız ne anlatmaya çalışıyor derim sanırım..
neyse ben çıktım hoşçakalın:))))))

ay canım yerim ben nu ya pek yakışıklı.Çirkin yapmaya bak yerim ben onun o ağzını burnunu maşallah allah kız güzelleği vermiş yavrucuğumuza

ayyy ayy ayy mamasınıda yemiş nol bol oksijen almış deymesin keyfine paşanın.Mama önlüğündeki armut lekesimi ha ha tüm annelerde bu leke vardır sanırım :))mısırı da nasıl yiyo yaww benim bile canım çekti

Dilekcim senin tontişi de arka sayfada gördüm.Çok tatlı maşallah.Sanki biraz da asabi.Tam bi erkek tipi var.Hani derler ya, bi daha doğurursan o da erkek olacak gibi.Allah bağışlasın:)))

Çok sağol canım.Biraz mı dedin ayıp ettin çok sinirliyizdiz velkelam sıka sıka bigün diş kalmıcak ağzında zaten.O sinirliliği yzünden altta iki diş üste dört dişle dilini ısırdı ısırmadı parçaladı resmen.Zaten benimde içime öle doğuyo ikincide erkek olacakmış gibi

uzun zamandır fıstıkların resımlerı adlı topıge bakamamıstımm
burası melek dolmus tasmıss
yagız
çağan
yiğit efe
eylül
kaan kerem
oğuz emre
zeynep ceylin
anıl
eymen

maşallaaahhhhh hepsineee

kızlar süper hepsi
nazlımelek senin çapkın oğluşunu yerim yaramazınıda maşallahhh
yasmincim yağız çok tatlı maşallaaahhhh çokta tatlı gülmüş
dilekçim senin oğlunla da tanıştık çok yakışıklıymış kuzun maşallah
zeynep ceylin gelin olmuşşş maşallahh
eymen seni yerim yerim ne tatlısın öyle sen
denizanası bakalım hangisi önce bozcak bulaşık makinasını piroş mu ilke mi::)) maşallah çok şeker
başka bebiş yoktu dimi unutmamışımdır inşallah
hepsinede maşallahhh

çilekçim kocaman bi adamın var maşallah bebek ifadesi geçmişte koca delikanlı olmuş adam adam bakıyo yaw öperim onu heryerinden

Son düzenleme:
cıleekkkk maasallah yakısıklı ogluna

maasallah maasallah dıyorum defalarca canım kocaman delıkanlı olmus

tsk,ler hayatim cok bir yasimiza gircez kolaymi:)))

çilekçim kocaman bi adamon var maşallah bebek ifadesi geçmişte koca delikanlı olmuş adam adam bakıyo yaw öperim onu heryerinden

saol tatlim,cok hizla büyüyorlarya hepsine massallah kuzularin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…